הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההמבורגר הכי טוב

ההמבורגר הכי טוב שיצא לי לאכול היה ב Meat In & Out (שלצערי נשרף, החליף בעלים והיום לא קרוב להיות מה שהיה) בחיפה.
אבל תכלס אני מכור לרובן בחיפה, הקורנבורגר שלהם אלוהי.

• פותח/ת השרשור
למה כל דבר צריך להפוך לדיון על טבעונות 🤦‍♂️
זה פאקינג דיון על המבורגרים, תטחנו את המוח במקום אחר

למה כל דיון שמדברים קצת על טבעונות חלק מאוכלי בשר מאבדים את זה כאילו דוחפים להם טופו בכח.
תלמדו לקבל דעות של אחרים.

תקבל את זה איך שנוח לך.
הטיעון = עובדה. אי אפשר להתווכח עם עובדות. אנחנו אומניבורים.
בלי הטכנולוגיה לא היו מצליחים להיות טבעוניים. זה מאוד נוח להשען על הטכנולוגיה בשביל להוציא את עצמכם משרשרת המזון הטבעית שבה נוצרתם.
זה לא שיש לבני אדם משמעות ביקום. אנחנו סתם תוצר לוואי שמנסה להכניס משמעות לכל דבר. (פרופסור קראוס)
בלי הטכנולוגיה של היום לא היו לך הרבה דברים שיש לך היום. למשל, אם אתה בגישה של לחיות כמו אדם קדמון, אתה לא יכול לטוס למדינות אחרות בעולם, לסוע ברכב לעבודה, לקנות בשר בסופר במקום לצאת לצייד..
זה באמת טיעון גרוע כי אתה אומר שלמרות שהטכנולוגיה מאפשר לך משהו אחד אז לא ננצל אותה בגלל דרך החיים של האדם הקדמון.
ואיכשהו הסיבה לכך שהדיון הזה נפתח מלכתכילה זה בגלל משהו שרשמתי..
🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
למה כל דיון שמדברים קצת על טבעונות חלק מאוכלי בשר מאבדים את זה כאילו דוחפים להם טופו בכח.
תלמדו לקבל דעות של אחרים.
כאן באמת אוכלי הבשר העלו בכוח את הנושא..
אבל זה בגלל שאמרת שסוגדים ליומנגס, זאת התואנה היחידה. אין תלות בטבעונות.

אבל זה בגלל שאמרת שסוגדים ליומנגס, זאת התואנה היחידה. אין תלות בטבעונות.
כן זה פשוט היה אירוני שאתם מתלוננים על כפייה טבעונית כשבסך הכל שמתי פה תמונה של המבורגר טבעוני (?)
אם זה ככה מה אני אגיד כשמדברים פה בלי סוף על בשר.. כפייה קרניבורית?

בלי הטכנולוגיה של היום לא היו לך הרבה דברים שיש לך היום. למשל, אם אתה בגישה של לחיות כמו אדם קדמון, אתה לא יכול לטוס למדינות אחרות בעולם, לסוע ברכב לעבודה, לקנות בשר בסופר במקום לצאת לצייד..
זה באמת טיעון גרוע כי אתה אומר שלמרות שהטכנולוגיה מאפשר לך משהו אחד אז לא ננצל אותה בגלל דרך החיים של האדם הקדמון.

🤦‍♂️
ידעתי שתכתבי דבר כזה.
אני לא בגישה של לחיות כמו אדם קדמון, אני בגישה של מבחינה אבולוציונית אנחנו אומניבורים. נקודה.
תאכלי מה שבא לך 😃

ידעתי שתכתבי דבר כזה.
אני לא בגישה של לחיות כמו אדם קדמון, אני בגישה של מבחינה אבולוציונית אנחנו אומניבורים. נקודה.
נכון. אנחנו אומניבורים ויכולים לעכל גם צמחים וגם בשר ולכן יש לכל אחד אפשרות בחירה. יש כאלה שגם יקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם מאכילת בשר ויש כאלה שיקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם ממזון צמחי. זה הקטע, כל אחד יכול לשחק עם המינון הזה. במבחן התוצאה, הטכנולוגיה שקיימת היום מאפשרת לבן אדם להיות טבעוני ללא חוסרים (b12 וכו').. מה שאתה טוען זה שגם אם האפשרות קיימת, רק בגלל שהיא נשענת על הטכנולוגיה הקיימת, אז נוותר עליה.. ופה אתה מבטל הרבה אספקטים בחיינו שנשענים על הטכנולוגיה הזו.

נכון. אנחנו אומניבורים ויכולים לעכל גם צמחים וגם בשר ולכן יש לכל אחד אפשרות בחירה. יש כאלה שגם יקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם מאכילת בשר ויש כאלה שיקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם ממזון צמחי. זה הקטע, כל אחד יכול לשחק עם המינון הזה. במבחן התוצאה, הטכנולוגיה שקיימת היום מאפשרת לבן אדם להיות טבעוני ללא חוסרים (b12 וכו').. מה שאתה טוען זה שגם אם האפשרות קיימת, רק בגלל שהיא נשענת על הטכנולוגיה הקיימת, אז נוותר עליה.. ופה אתה מבטל הרבה אספקטים בחיינו שנשענים על הטכנולוגיה הזו.
אנחנו לא יכולים לעכל צלולוז אבל סבבה, נעצור כאן.
בתאבון 🤩

אנחנו לא יכולים לעכל צלולוז אבל סבבה, נעצור כאן.
בתאבון 🤩
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד (?)

בשורה התחתונה, אם לא הייתי מסוגלת להתקיים ממזון צמחי (בעזרת הטכנולוגיה של ימינו) אתה כנראה משוחח עם רוח רפאים ברגע זה ממש.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד (?)

בשורה התחתונה, אם לא הייתי מסוגלת להתקיים ממזון צמחי (בעזרת הטכנולוגיה של ימינו) אתה כנראה משוחח עם רוח רפאים ברגע זה ממש.
חשבתי שאני משוחח עם סנאית שחיה מתחת לפני הים. 😁

תקבל את זה איך שנוח לך.
הטיעון = עובדה. אי אפשר להתווכח עם עובדות. אנחנו אומניבורים.
בלי הטכנולוגיה לא היו מצליחים להיות טבעוניים. זה מאוד נוח להשען על הטכנולוגיה בשביל להוציא את עצמכם משרשרת המזון הטבעית שבה נוצרתם.
זה לא שיש לבני אדם משמעות ביקום. אנחנו סתם תוצר לוואי שמנסה להכניס משמעות לכל דבר. (פרופסור קראוס)

בשרשרת המזון הטבעית שבה נולדת היה אוכל אותך אריה בגיל 30.

• פותח/ת השרשור
כן זה פשוט היה אירוני שאתם מתלוננים על כפייה טבעונית כשבסך הכל שמתי פה תמונה של המבורגר טבעוני (?)
אם זה ככה מה אני אגיד כשמדברים פה בלי סוף על בשר.. כפייה קרניבורית?
מה לא הבנת, לא התלוננתי על כפיה טבעונית על זה ששמת תמונה של המבורגר טבעוני (אפילו שהוא נראה מגרה בערך ברמה של מקדונלדס). מי שהעלו את הנושא היו בכלל החבר'ה שהעירו לך אחרי זה וזיינו תשכל במקום לדבר על המבורגרים

מה לא הבנת, לא התלוננתי על כפיה טבעונית על זה ששמת תמונה של המבורגר טבעוני (אפילו שהוא נראה מגרה בערך ברמה של מקדונלדס). מי שהעלו את הנושא היו בכלל החבר'ה שהעירו לך אחרי זה וזיינו תשכל במקום לדבר על המבורגרים
אחלה. ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית