עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה כל דיון שמדברים קצת על טבעונות חלק מאוכלי בשר מאבדים את זה כאילו דוחפים להם טופו בכח.למה כל דבר צריך להפוך לדיון על טבעונות 🤦♂️
זה פאקינג דיון על המבורגרים, תטחנו את המוח במקום אחר
בלי הטכנולוגיה של היום לא היו לך הרבה דברים שיש לך היום. למשל, אם אתה בגישה של לחיות כמו אדם קדמון, אתה לא יכול לטוס למדינות אחרות בעולם, לסוע ברכב לעבודה, לקנות בשר בסופר במקום לצאת לצייד..תקבל את זה איך שנוח לך.
הטיעון = עובדה. אי אפשר להתווכח עם עובדות. אנחנו אומניבורים.
בלי הטכנולוגיה לא היו מצליחים להיות טבעוניים. זה מאוד נוח להשען על הטכנולוגיה בשביל להוציא את עצמכם משרשרת המזון הטבעית שבה נוצרתם.
זה לא שיש לבני אדם משמעות ביקום. אנחנו סתם תוצר לוואי שמנסה להכניס משמעות לכל דבר. (פרופסור קראוס)
ואיכשהו הסיבה לכך שהדיון הזה נפתח מלכתכילה זה בגלל משהו שרשמתי..למה כל דבר צריך להפוך לדיון על טבעונות 🤦♂️
זה פאקינג דיון על המבורגרים, תטחנו את המוח במקום אחר
כאן באמת אוכלי הבשר העלו בכוח את הנושא..למה כל דיון שמדברים קצת על טבעונות חלק מאוכלי בשר מאבדים את זה כאילו דוחפים להם טופו בכח.
תלמדו לקבל דעות של אחרים.
אבל זה בגלל שאמרת שסוגדים ליומנגס, זאת התואנה היחידה. אין תלות בטבעונות.ואיכשהו הסיבה לכך שהדיון הזה נפתח מלכתכילה זה בגלל משהו שרשמתי..
כן זה פשוט היה אירוני שאתם מתלוננים על כפייה טבעונית כשבסך הכל שמתי פה תמונה של המבורגר טבעוני (?)אבל זה בגלל שאמרת שסוגדים ליומנגס, זאת התואנה היחידה. אין תלות בטבעונות.
ידעתי שתכתבי דבר כזה.בלי הטכנולוגיה של היום לא היו לך הרבה דברים שיש לך היום. למשל, אם אתה בגישה של לחיות כמו אדם קדמון, אתה לא יכול לטוס למדינות אחרות בעולם, לסוע ברכב לעבודה, לקנות בשר בסופר במקום לצאת לצייד..
זה באמת טיעון גרוע כי אתה אומר שלמרות שהטכנולוגיה מאפשר לך משהו אחד אז לא ננצל אותה בגלל דרך החיים של האדם הקדמון.
ואיכשהו הסיבה לכך שהדיון הזה נפתח מלכתכילה זה בגלל משהו שרשמתי..
🤦♂️
נכון. אנחנו אומניבורים ויכולים לעכל גם צמחים וגם בשר ולכן יש לכל אחד אפשרות בחירה. יש כאלה שגם יקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם מאכילת בשר ויש כאלה שיקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם ממזון צמחי. זה הקטע, כל אחד יכול לשחק עם המינון הזה. במבחן התוצאה, הטכנולוגיה שקיימת היום מאפשרת לבן אדם להיות טבעוני ללא חוסרים (b12 וכו').. מה שאתה טוען זה שגם אם האפשרות קיימת, רק בגלל שהיא נשענת על הטכנולוגיה הקיימת, אז נוותר עליה.. ופה אתה מבטל הרבה אספקטים בחיינו שנשענים על הטכנולוגיה הזו.ידעתי שתכתבי דבר כזה.
אני לא בגישה של לחיות כמו אדם קדמון, אני בגישה של מבחינה אבולוציונית אנחנו אומניבורים. נקודה.
אנחנו לא יכולים לעכל צלולוז אבל סבבה, נעצור כאן.נכון. אנחנו אומניבורים ויכולים לעכל גם צמחים וגם בשר ולכן יש לכל אחד אפשרות בחירה. יש כאלה שגם יקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם מאכילת בשר ויש כאלה שיקבלו את רוב הקלוריות מהתזונה שלהם ממזון צמחי. זה הקטע, כל אחד יכול לשחק עם המינון הזה. במבחן התוצאה, הטכנולוגיה שקיימת היום מאפשרת לבן אדם להיות טבעוני ללא חוסרים (b12 וכו').. מה שאתה טוען זה שגם אם האפשרות קיימת, רק בגלל שהיא נשענת על הטכנולוגיה הקיימת, אז נוותר עליה.. ופה אתה מבטל הרבה אספקטים בחיינו שנשענים על הטכנולוגיה הזו.
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד (?)אנחנו לא יכולים לעכל צלולוז אבל סבבה, נעצור כאן.
בתאבון 🤩
לא התלוננת שישבנו שם..לפני צלייה - 400 גרם בשר. אחרי - 40.
חשבתי שאני משוחח עם סנאית שחיה מתחת לפני הים. 😁לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד (?)
בשורה התחתונה, אם לא הייתי מסוגלת להתקיים ממזון צמחי (בעזרת הטכנולוגיה של ימינו) אתה כנראה משוחח עם רוח רפאים ברגע זה ממש.
תקבל את זה איך שנוח לך.
הטיעון = עובדה. אי אפשר להתווכח עם עובדות. אנחנו אומניבורים.
בלי הטכנולוגיה לא היו מצליחים להיות טבעוניים. זה מאוד נוח להשען על הטכנולוגיה בשביל להוציא את עצמכם משרשרת המזון הטבעית שבה נוצרתם.
זה לא שיש לבני אדם משמעות ביקום. אנחנו סתם תוצר לוואי שמנסה להכניס משמעות לכל דבר. (פרופסור קראוס)
מה לא הבנת, לא התלוננתי על כפיה טבעונית על זה ששמת תמונה של המבורגר טבעוני (אפילו שהוא נראה מגרה בערך ברמה של מקדונלדס). מי שהעלו את הנושא היו בכלל החבר'ה שהעירו לך אחרי זה וזיינו תשכל במקום לדבר על המבורגריםכן זה פשוט היה אירוני שאתם מתלוננים על כפייה טבעונית כשבסך הכל שמתי פה תמונה של המבורגר טבעוני (?)
אם זה ככה מה אני אגיד כשמדברים פה בלי סוף על בשר.. כפייה קרניבורית?
אחלה. ✌️מה לא הבנת, לא התלוננתי על כפיה טבעונית על זה ששמת תמונה של המבורגר טבעוני (אפילו שהוא נראה מגרה בערך ברמה של מקדונלדס). מי שהעלו את הנושא היו בכלל החבר'ה שהעירו לך אחרי זה וזיינו תשכל במקום לדבר על המבורגרים
מה אחלה תביאי מוניטיןאחלה. ✌️
קודם, תן לי סיבה מספיק טובה.. 😃מה אחלה תביאי מוניטין
הוא אוכל בשר 🙄קודם, תן לי סיבה מספיק טובה.. 😃
לא יכולת לרשום טיעון יותר מטומטם מזה. אשרייך! 🤦♂️בשרשרת המזון הטבעית שבה נולדת היה אוכל אותך אריה בגיל 30.