וולפנייטס. אתה בטוח שזה היה ברוטשילד? לא נראה לי. בכל אופן זה השם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וולפנייטס. אתה בטוח שזה היה ברוטשילד? לא נראה לי. בכל אופן זה השם
זכור לי שם פלצני בת"א.וולפנייטס. אתה בטוח שזה היה ברוטשילד? לא נראה לי. בכל אופן זה השם
טוב חיפשתי באינטרנט.. זה היה באבן גבירול.וולפנייטס. אתה בטוח שזה היה ברוטשילד? לא נראה לי. בכל אופן זה השם
כןןןןן, לא זכרתי את השם של הרחובטוב חיפשתי באינטרנט.. זה היה באבן גבירול.
אם לא היה כל כך מלוח וההמבורגר היה יותר גדול, היה מעולה.אגב ממה שאני זוכר לפני כמה שנים הם היו הרבה יותר טובים מהפעם שאכלנו
ליומנגוס הפעם? 🤤אני שם את השרשור הזה במועדפים, נלך עם @Tank אחרי התחרות לחגוג את הבנץ' שלו
שיהיה ממה לבחור
התכוונתי אליה.. כן אני זוכר שלא תוכל להגיע, נאלץ לאכול גם את החלק שלך 😆ליומנגוס הפעם? 🤤
אגב, לתחרות הקרובה אני לא אוכל להגיע אם התכוונת אליה..
🫤התכוונתי אליה.. כן אני זוכר שלא תוכל להגיע, נאלץ לאכול גם את החלק שלך 😆
יומנגס זה גם רעיון 😃
אל תדאג נספר לך איך היה 😛
טוב נו..אל תדאג נספר לך איך היה 😛
בדצמבר נשחזר 😃
לא היה ולא יהיה על ה"מגי'ק" בתל אביב (הסניף של אבן גבירול פינת דבוש)אז איזה המבורגר הכי טעים לדעתכם?
להיות טבעוני\צמחוני זה להתכחש לשרשרת המזון בטבע.יש לי שאלה לטבעונים שנמצאים כאן... למה אתם רוצים שהאוכל שלכם יראה כמו אוכל של קרניבורים ?
לדוגמה המבורגר טבעוני , עם ביצה טבעונית.. טופו בטעם עוף?
יש כאן איזה קונפליקט , לא?
לפני צלייה - 400 גרם בשר. אחרי - 40.לא היה ולא יהיה על ה"מגי'ק" בתל אביב (הסניף של אבן גבירול פינת דבוש)
לפני צלייה - 400 גרם בשר. אחרי - 40.
בטוח שבראשון ? אני זוכר מקום עם בדיוק אותו שם באזור רחובות.
להגיד כזה דבר זה להצהיר שאתה חיה שפשוט מעבירה את הזמן שלה כפי שההיסטוריה התכוונה שתעביר. בלי לפתוח את הראש, בלי לנסות לשנות ובלי לחשוב.להיות טבעוני\צמחוני זה להתכחש לשרשרת המזון בטבע.
תקבל את זה איך שנוח לך.להגיד כזה דבר זה להצהיר שאתה חיה שפשוט מעבירה את הזמן שלה כפי שההיסטוריה התכוונה שתעביר. בלי לפתוח את הראש, בלי לנסות לשנות ובלי לחשוב.
ואני אומר את זה בתור אוכל בשר שמתנגד לטבעונות.
זה פשוט טיעון די מטומטם.