הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,
היום עשיתי דדליפט ועכשיו כואב לי בחלק העליון של הגב(נסבל)
ואני יודע שזה בגלל הטכניקה.
אבל זה לא שאני לא יודע את הטכניקה,ניד בסט חימום של 60 הטכניקה שלי טובה מאוד אבל זה בגלל שזה קל לי,אחר כך בסט עבודה(95)אז ממש על החזרות(3)וכבר רעדו לי הרגליים אבל סיימתי את החזרה.
והמשקל שלי ביחס לאחרים ממש נמוך אז אני לא יודע אם כדאי לעזוב את התרגיל הזה בינתיים כי סתם כואב לי הגב וחבל..
אני לא יודע אם זה חשוב אבל אני בן 15.1
גובה 173
משקל 58

אתה לא חושב שכדאי לי להוריד את זה?
כי אני לא רוצה לדפוק את הגב בגיל 15..
ולכמה אתה אומר להוריד?
אני עובד עם קצת יותר ממך (115 ל5) וכשהתחילו לי בעיות בטכניקה המליצו לי לרדת ל60 ולעבוד שוב משם ולהתרכז ממש בטכניקה.

מסכים עם דודי, סרטון יעזור.
אבל אם אתה יודע שהבעיה היא הטכניקה אז אתה יודע איך לתקן את הבעיה, להוריד משקל ולעבוד עם טכניקה מושלמת.
בכל מקרה תעלה סרטון מזוית נורמלית כדי שנשפוט בצורה יותר טובה.

• פותח/ת השרשור
איך לעאזל הגב שלך נראה ככה והדדליפט שלך רק 95
חחח זה לא הכי מעודכן הוא גדל אבל טיפה
אני עובד עם קצת יותר ממך (115 ל5) וכשהתחילו לי בעיות בטכניקה המליצו לי לרדת ל60 ולעבוד שוב משם ולהתרכז ממש בטכניקה.

בלי סירטון אף אחד לא יוכל לעזור לך באמת

מסכים עם דודי, סרטון יעזור.
אבל אם אתה יודע שהבעיה היא הטכניקה אז אתה יודע איך לתקן את הבעיה, להוריד משקל ולעבוד עם טכניקה מושלמת.
בכל מקרה תעלה סרטון מזוית נורמלית כדי שנשפוט בצורה יותר טובה.
תראו,אני יודע טוב איך דדליפט אמור להתבצע,בחימום הכל הולך מצויין,אבל בסט עבודה שאני באמת מתאבק בשביל לתת חזרה אז הטכניקה כבר לא כזאת טובה..
אתם אומרים שכדאי לי לרדת ל70 ולהעלות במשקלים רק כשהטכניקה טובה?

חחח זה לא הכי מעודכן הוא גדל אבל טיפה

תראו,אני יודע טוב איך דדליפט אמור להתבצע,בחימום הכל הולך מצויין,אבל בסט עבודה שאני באמת מתאבק בשביל לתת חזרה אז הטכניקה כבר לא כזאת טובה..
אתם אומרים שכדאי לי לרדת ל70 ולהעלות במשקלים רק כשהטכניקה טובה?

אז זה אומר שאתה לא יודע איך לעשות דדליפט אם אתה זורק את הטכניקה מהחלון ברגע שכבד טיפה.
תצלם סרטון של טכניקה בדדליפט שנחשב משקל עבודה עבורך,במשקלים עבודה רק רואים את הפגמים בטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אז זה אומר שאתה לא יודע איך לעשות דדליפט אם אתה זורק את הטכניקה מהחלון ברגע שכבד טיפה.
תצלם סרטון של טכניקה בדדליפט שנחשב משקל עבודה עבורך,במשקלים עבודה רק רואים את הפגמים בטכניקה.

אל תוריד דדליפט, תלמד טכניקה.
תוריד 10% מהמשקל
אני יוריד אימון הבא ל80 ואני יצלם

אני יוריד אימון הבא ל80 ואני יצלם
תתחשב בקושי אבל, אתה לא רוצה לעשות את הסרטון עם שלשה שתגמור אותך (90) אבל אתה גם לא רוצה משקל שירגיש כמו אויר.
תתנסה במכון ותקח משקל שמרגיש בינוני עד כבד, באיסור ה6rm

• פותח/ת השרשור
תתחשב בקושי אבל, אתה לא רוצה לעשות את הסרטון עם שלשה שתגמור אותך (90) אבל אתה גם לא רוצה משקל שירגיש כמו אויר.
תתנסה במכון ותקח משקל שמרגיש בינוני עד כבד, באיסור ה6rm
אני לא יודע מה הrm1(בסט השני של הדד הצלחתי חזרה אחת)
אני חושב שאני יסגור 85 ל6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית