הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית שהמאמן כושר של הקבוצה הביא לי

Kangaroo

משתמש מתחיל
105
6
נק' מוניטין:
6
105
6
ביקשתי מהמאמן כושר של הקבוצת כדורגל שלי לבנות לי תוכנית למכון כושר.
אני מתאמן כ4 פעמים בשבוע (ראשון, שלישי , רביעי , חמישי)
הוא אמר לי לעשות את התוכנית אימונים בימי שני ושישי

התוכנית עצמה:

פולי עליון 10X3
פולי תחתון 10X3
קירוב החזה במכונה בישיבה 10X3
לחיצת כתפיים בישיבה 10X3
פשיטת ברך כנגד מכונה 12X4
כיפוף ברך כנגד מכונה 12X4
לג פרס 15X4
תרגילי בטן שונים 30X4

צריך לשנות משהו בתוכנית, אם כן תעזרו לי בבקשה?
או שהתוכנית טובה?

מה אתם חושבים על התוכנית ?
לא שווה הרבה. אין תרגילי בסיס, אין מבנה נכון. קח תוכנית מהפורטל, FBW פשוט, וזהו.
רוצה עוד יותר פשוט? קח את המבנה של SS, תוסיף תרגיל עזר אחד או שניים בסוף האימון וסע.

• פותח/ת השרשור
לא שווה הרבה. אין תרגילי בסיס, אין מבנה נכון. קח תוכנית מהפורטל, FBW פשוט, וזהו.
רוצה עוד יותר פשוט? קח את המבנה של SS, תוסיף תרגיל עזר אחד או שניים בסוף האימון וסע.
אני אקח FBW אבל נראלך שאני אוכל להתאושש מאימון לאימון?
ואיך לשלב את הFBW עם האימוני כדורגל?

כתבתי כבר הרבה בפורום על שילוב אימוני כוח עם אימונים של ספורט אחר (ובפרט משחקי כדור). תחפש תגובות שלי בנושא, לא מזמן היה פה עוד שחקן כדורגל.

אני חושב שהאופצייה הכי טובה היא פיצול עליון-תחתון 3-4 פעמים בשבוע, כאשר את העליון עושים ביום שיש אימון כדורגל ואת התחתון בימים בלי אימון כדורגל.
רצוי מספיק ספייסינג בפלג גוף תחתון, כי הסיכוי לפציעות ברך/קרסול בזמן אימון כדורגל גדל כאשר השרירים עייפים.

בכל אופן, כל עוד אתה מתחיל תוכל לעשות כל תוכנית כוח של מתחילים ולהתקדם ולהתאושש בלי הרבה בעיה, בלי יותר מדי תלות בימי האימון. הבלאגן יתחיל כשתצטרך תוכניות עם נפח יותר גבוה, ואז כבר צריך לתכנן חכם.

אם יורשה לי להמליץ - @moo מהפורום הוא הבנאדם שהייתי פונה אליו בשביל לבנות תוכנית כוח לספורטאים מענפי מגרש.
גם @Crossfiter מומלץ בחום, (אם אתה עדיין מאמן?)
יש הרבה מאמני כוח בשוק (וגם בפורום), אבל אין יותר מדי שהתנסו גם באימוני כוח וגם בספורט מגרש במקביל, וזה קריטי כדי לתכנן אימונים לספורטאים כאלו.

כתבתי כבר הרבה בפורום על שילוב אימוני כוח עם אימונים של ספורט אחר (ובפרט משחקי כדור). תחפש תגובות שלי בנושא, לא מזמן היה פה עוד שחקן כדורגל.

אני חושב שהאופצייה הכי טובה היא פיצול עליון-תחתון 3-4 פעמים בשבוע, כאשר את העליון עושים ביום שיש אימון כדורגל ואת התחתון בימים בלי אימון כדורגל.
רצוי מספיק ספייסינג בפלג גוף תחתון, כי הסיכוי לפציעות ברך/קרסול בזמן אימון כדורגל גדל כאשר השרירים עייפים.

בכל אופן, כל עוד אתה מתחיל תוכל לעשות כל תוכנית כוח של מתחילים ולהתקדם ולהתאושש בלי הרבה בעיה, בלי יותר מדי תלות בימי האימון. הבלאגן יתחיל כשתצטרך תוכניות עם נפח יותר גבוה, ואז כבר צריך לתכנן חכם.

אם יורשה לי להמליץ - @moo מהפורום הוא הבנאדם שהייתי פונה אליו בשביל לבנות תוכנית כוח לספורטאים מענפי מגרש.
גם @Crossfiter מומלץ בחום, (אם אתה עדיין מאמן?)
יש הרבה מאמני כוח בשוק (וגם בפורום), אבל אין יותר מדי שהתנסו גם באימוני כוח וגם בספורט מגרש במקביל, וזה קריטי כדי לתכנן אימונים לספורטאים כאלו.
* מצטער על התפרצות לאשכול הזה.

נשמע מעניין, נראה לי שאתן צ'אנס לפיצול כזה.
רק דבר אחד, איך לשלב את הבנץ' והפרס באימון: רוטציה של נפח-עצימות בין שניהם יתאים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית