הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין לפני אימון

manuel19

משתמש מתחיל
164
44
נק' מוניטין:
88
164
44
יש ברשותי קפאין של חברת Prolab ואני רוצה להתחיל להשתמש לפני האימונים, מרגיש מעט תשוש לפעמים אחרי עבודה וכו' ולכן קניתי קפאין
עכשיו לגבי התזמון קפאין הבנתי שזה 20 דקות לפני האימון, מה לגבי ארוחה לפני אימון? כלומר כמה זמן אחרי האחרונה לקחת את הקפאין?
בנוסף, אני שותה כמה פעמים בשבוע קפה אז לקחת כדור שלם? המינון של כדור הוא 200 מ"ג

תודה!

תקח את הכדור שעה-חצי שעה לפני האימון. זה דיי אינדיוידואלי מתי הקפאין משפיע עליך אתה צריך לראות בעצמך.
תיקח כדור שלם זה אמור להשפיע עליך מעולה. אם אתה רוצה לקבל את ההשפעה המרבית מהקפאין את צריך להמעיט כמה שיותר בקפאין ביום יום וכך כשתקח את הכדור תקבל השפעה יותר חזקה. בנוסף על כל הגוף שלך מפתח "סיבולת" לקפאין וההשפעה של הקפאין עם הזמן יורדת.

יש ברשותי קפאין של חברת Prolab ואני רוצה להתחיל להשתמש לפני האימונים, מרגיש מעט תשוש לפעמים אחרי עבודה וכו' ולכן קניתי קפאין
קורה להרבה אנשים. קפאין אחלה של פתרון לנושא.
עכשיו לגבי התזמון קפאין הבנתי שזה 20 דקות לפני האימון
20 דקות זה דיי גבולי. קח חצי שעה לפני האימון.
מה לגבי ארוחה לפני אימון? כלומר כמה זמן אחרי האחרונה לקחת את הקפאין?
עדיף שהארוחה לא תהיה סמוכה לקפאין. רעיון טוב יהיה הפרש של שעתיים בין הארוחה לבין הנטילה של הקפאין.
אני שותה כמה פעמים בשבוע קפה אז לקחת כדור שלם? המינון של כדור הוא 200 מ"ג
אז קח כדור שלם. סביר להניח שחצי כדור לא ישפיע עלייך יותר מידי אם אתה שותה קפה לעיתים קרובות. אם כדור אחד משפיע עלייך יותר מידי קח חצי כדור. שחק עם המינון.
תקפיד לא לצרוך את הקפאין קרוב לשינה, עם עדיפות להפרש של 5-6 שעות בין הנטילה של הכדור לבין השינה.

נערך לאחרונה:
אני אוכל כשעה וחצי-שעתיים לפני תחילת האימון. ושותה קפה שחור חזק כחצי שעה לפני. מרגיש נהדר כמעט כל אימון אפילו בימים שאני אחרי עבודה קשה/שינה מועטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית