הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעם שוקולד מאכזב של optimum לעומת dymatize iso 100

moshemoshe

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
5
53
5
בחודשיים האחרונים יצא לי לשתות dymatize iso 100 chocolate gorumet והוא היה פצצה, עם חלב זה כמו לשתות שוקו שווצרי איכותי.

קניתי לאחרונה דלי של optimum בטעם double rich chocolate ובתור אחד שמת על טעמי שוקולד הוא פשוט דוחה את השועלים. או שקיבלתי דלי פגום כי יש לזה טעם פשוט רע, כאילו מישהו שם שמינית כפית של שוקולית מקולקלת בכוס. אין לשייק כמעט טעם וגם הטעם עצמו לא טעים.

אז אני מתלבט בין extreme milk chocolate לבין chocolate malt. אם למישהו יצא לטעום גם את האיזו 100 ואת הטעמי שוקולד של אופטימום אשמח לדעה!

נ.ב קראתי את הדיון הגדול על ביקורות המוצרים אבל אני מחפש מישהו שטעם ובייחוד את האיזו 100 שיידע להגיד לי מה הכי קרוב אליו.

תודה רבה!

יש לי גם את הדאבל ריצ׳, צריך לשים קצת ולשים חלב, עם מים זה דוחה.
מה כן, כשהכנתי איתו פנקייק הוא יצא מדהים, טעים בטירוף ואחלה מרקם (בד״כ יוצא מיובש לגמרי, עם האבקת הזאת יצא אחלה).

יש לי בדיוק את הדלי הזה בבית שעדיין לא פתחתי, כמה מים/חלב שמת? האם ניסית לשנות כמויות של מים/חלב?

• פותח/ת השרשור
יש לי בדיוק את הדלי הזה בבית שעדיין לא פתחתי, כמה מים/חלב שמת? האם ניסית לשנות כמויות של מים/חלב?

עם מים זה רע מאוד, עם חלב זה סביר מינוס. ניסיתי בנתיים מים 180 מ"ל וחלב 200 מ"ל. אני אנסה להוריד קצת כמויות אבל מבחינתי אחד הפקטורים לאבקת חלבון היא שתהיה טעימה גם עם 200 מ"ל נוזל, כדי שאוכל ליהנות מהטעם ולא להוריד את השייק בשלוק אחד. קראתי ברשת ונראה לי אקשיב לעצה של עדי ואזמין בפעם הבאה את האקסטרים.

עם מים זה רע מאוד, עם חלב זה סביר מינוס. ניסיתי בנתיים מים 180 מ"ל וחלב 200 מ"ל. אני אנסה להוריד קצת כמויות אבל מבחינתי אחד הפקטורים לאבקת חלבון היא שתהיה טעימה גם עם 200 מ"ל נוזל, כדי שאוכל ליהנות מהטעם ולא להוריד את השייק בשלוק אחד. קראתי ברשת ונראה לי אקשיב לעצה של עדי ואזמין בפעם הבאה את האקסטרים.
אני שותה כרגע את הוניל של דיימטייז ומה ששיפר את הטעם זה ערבוב כמות גדולה יותר של מים עם האבקה, לרוב באזור ה400-500 מ"ל. ממליץ לך לנסות את זה ולהגיד לי איך הטעם.

אני גם מצטרף להמלצתה. אחד הטעמים היותר טובים שיש. באחריות.
לגבי הטעם, תנסה להוסיף עוד קצת חלב. אולי גם קרח יעזור. אם לא טעים לך לשתות, אפשר להוסיף את האבקה לבלנדר להכנת שייק/מגוון מתכונים כאלה ואחרים וכו'.

גם לי היה את הדאבל ריץ' והתאכזבתי מאוד בהתחלה, האבקה הזאת לא מסתדרת עם הרבה מים, צריך לשים מעט יחסית.(פחות מ-200 מ"ל זה בטוח).
אחרי שקלטתי את המינון הנכון התמכרתי.
אני לא הצלחתי לסיים את הקרמל טופי פאדג', ממש עשה לי בחילות בחצי הדרך.

טעמתי את רוב טעמים של אופטימום,הנה דעתי...
קפה מעולה טעים בכל מצב עם מים וחלב ממש כמו אייס קפה
קרמל טופי נסבל אבל ממש לא טעים
וניל לא טעים
דאבל ואקסטרים שוקולד לא טעימים לי
שוקולד מאלט מעולה!
עכשיו עם בננה מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית