נק' מוניטין:
0
- 24
- 0
היי שלום לכולם חברים ונעים מאוד !!
חברים אני מבקש לפני שאתם "נכנסים בי" אני רוצה לבקש משהו ספציפי שאלה טכנית לגביי נושא מסויים
עזבו עכשיו נתונים גובה משקל וכו
יום שבת האחרון נתתי זריקה אחת (זריקה ראשונה) של טסט אנטט 250 מ"ג ובנוסף כל יום מהיום הראשון פרווירון 25 מ"ג הכוונה הייתה ללכת על סייקל 8 שב' ובגלל משתנים כאלה ואחרים לא ממשיך עם הסייקל דוחה אותו לפעם אחרת (אמור היה להיות סייקל ראשון) עכשיו בלי שום קשר אתמול התחילו לי כאבים בביצים בעיקר בצד ימין (לא בגלל זה מפסיק ת'סייקל) בכל מקרה אני רוצה לוודא שאני פועל נכון אני מתכנן לתת פרגניל 500IU בשבת הקרובה יש לי טמוקסימפן יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף ? האם זריקה אחת היא משמעותית ? האמת שרק בגלל הכאבים כתבתי ת'פוסט הזה קראתי מדריכים עברתי באמת שקראתי !!
מה דעתכם ? אני לא בלחץ אבל הייתי שמח לדעת ולהיות בטוח בעצמי
עכשיו החומרים שיש לי :
1. ויאל 10ML טסט אנטט
2.טמוקסיפן חבילה
3. 2 חבילות פרווירון
4. פרגניל 5000 (כולל מים בקטריאלים מסודר עם זה)
נ.ב.
הייתי אמור לרוץ עם הכל גם עם PCT !!
תודה לכולם אשמח לשמוע בעיקר תגובות שעוזרות
חברים אני מבקש לפני שאתם "נכנסים בי" אני רוצה לבקש משהו ספציפי שאלה טכנית לגביי נושא מסויים
עזבו עכשיו נתונים גובה משקל וכו
יום שבת האחרון נתתי זריקה אחת (זריקה ראשונה) של טסט אנטט 250 מ"ג ובנוסף כל יום מהיום הראשון פרווירון 25 מ"ג הכוונה הייתה ללכת על סייקל 8 שב' ובגלל משתנים כאלה ואחרים לא ממשיך עם הסייקל דוחה אותו לפעם אחרת (אמור היה להיות סייקל ראשון) עכשיו בלי שום קשר אתמול התחילו לי כאבים בביצים בעיקר בצד ימין (לא בגלל זה מפסיק ת'סייקל) בכל מקרה אני רוצה לוודא שאני פועל נכון אני מתכנן לתת פרגניל 500IU בשבת הקרובה יש לי טמוקסימפן יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף ? האם זריקה אחת היא משמעותית ? האמת שרק בגלל הכאבים כתבתי ת'פוסט הזה קראתי מדריכים עברתי באמת שקראתי !!
מה דעתכם ? אני לא בלחץ אבל הייתי שמח לדעת ולהיות בטוח בעצמי
עכשיו החומרים שיש לי :
1. ויאל 10ML טסט אנטט
2.טמוקסיפן חבילה
3. 2 חבילות פרווירון
4. פרגניל 5000 (כולל מים בקטריאלים מסודר עם זה)
נ.ב.
הייתי אמור לרוץ עם הכל גם עם PCT !!
תודה לכולם אשמח לשמוע בעיקר תגובות שעוזרות