הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מחיטוב למסה + חוות דעת על התפריט

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
שלום, אני כרגע בתהליך מעבר מחיטוב למסה, העליתי במשך שבוע את התפריט מחיטוב לניטרלי, סיימתי כרגע שבוע ניטרלי ועכשיו הכנתי לי תפריט למסה, התפריט מצולם בתמונה למטה, פשוט כל יום להוסיף משהו ? עוד קצת חמאת בוטנים עוד קצת שיבולת שועל עוד קצת אורז ככה עד שאני מגיע למסה ?

ואשמח לחוות דעת, תודה 😃

נב, יכול להיות שחלק מהנתונים לא מדויקים בדף כי עשיתי שינוים אבל בתוצאה הסופית הכל מחושב כמו שצריך..

קלוריות : 2460 ( 460 מאזן חיובי )

חלבון : 150

פחמימה : 298

שומן : 72

תודה 😃

קבצים מצורפים

• CAM00135.jpg
    CAM00135.jpg
    KB 29.7 · צפיות: 208
  • פותח/ת השרשור
לא כ"כ מובן לי
תנסה לכתוב את זה פה,מצטער

אוקיי,

סיימתי חיטוב, בכדי לעבור מחיטוב למסה הבנתי שצריך להעביר את התפריט לניטרלי במשך זמן של כשבוע, להשאר על ניטרלי בערך שבוע, ואז להעלות את התפריט עם עוד אוכל עד שאני מגיע למסה.

השאלות הם :

1 ) בזמן שאני מעלה את האוכל למסה, פשוט להחליט למשל : היום אני מוסיף 50 גרם שיבולת, מחר 20 גרם חמאת בוטנים וככה ?

2 ) תסתכל על התמונה ואני מבקש חוות דעת על התפריט שבניתי למסה, תודה 😃

האורז שלך הוא לפני בישול או אחרי ? 200 גרם אורז מוצר יבש לפני בישול זה משהו כמו 140 פחמימה . החישוב נכון רק במידה ומה שחישבת זה אחרי בישול . [ עדיף לחשב לפני בישול אורז פסטה וכולי ] .

התפריט מי בחינת מאכלים בסדר גמור נקי מאוד . את המעבר מי מאסה לחיטוב צריך לעשות בהדרגה . כמות החלבונים נשארת כמו שהיא וגם כמו השומן . מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להוסיף בהדרגה פחמימות . זתומרת שאם סיימת חיטוב והיית על 100 פחמימה תעלה ל170 ככה תעקוב אחר המשקל שלך כל שבוע 10 יום . וכשה המשקל יתקע תעלה עוד 50-70 פחמימה . זה הכל פשוט מאוד . אין צורך לעלות סתם קלוריות כל יום .

• פותח/ת השרשור
הכתב לא כ"כ מובן לי ,וזה קצת מסורבל.
תעשה את זה מסודר פה אם אפשר

אוקיי, כל מספר שאני רושם אחרי המוצא זה הכמות בגרמים

אגוזי מלך 24
אורז לבן 200
2 ביצים
חזה עוף 200
סקופ חלבון
2 תמרים
חמאת בוטנים 30
שיבולת שועל 320

ערכים סופיים :
2460 קלוריות ( 460 מעל לניטרלי )

חלבון : 150

פחמימה : 298

שומן : 72

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית