הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר חדש בפורום.. סייקל שני - בלקן

liorfalachh

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
6
41
3
שלום חברים
הגעתי לפורום בהמלצה של חבר
אני קצת מודאג ומבקש את העזרה שלכם.. בעיקר המנוסים והמנהלים
הסייקל הראשון שלי היה חומר מזוייף וכמעט לא עליתי...הייתי אז תמים ולא שאלתי שאלות
איזה מניאק דפק אותי אם חומר חרא ואחרי זה מרח אותי בסיפורים (בקיצור חרא של הרגשה)
בגלל הניסיון הזה החלטתי ללכת על חברה יחסית רצינית ושמתי את הזיטון על בלקן
החומרים כבר הגיעו אלי (בלדנון ואנטט אמפולות)
אבל קראתי אתמול בכמה פורומים בחו"ל ביקורות לא טובות על הטסט שלהם וזה זרק אותי בחזרה לסיוט של הסייקל הראשון
עכשיו לעצם העניין
  1. אני לא מוכן לעבור את אותו הסיוט גם אם צריך לזרוק תחומר לפח ולקנות חדש!! לא מוכן להיכנס עוד פעם לכל הבלגן של פרגניל ופיסיטי בשביל סייקל מחורבן
  2. לא מדובר בזיוף זה 100% אורגינל! קניתי באתר שהוא המפיץ הראשי והוא טופ רייטד.
קראתי אחד בארוידס שקנה אצלם TEST E BP כמוני שאומר שהרגיש אותו רק בשבוע שישי ובקושי

מישהו יכול בבקשה לעזור? לתת דיעה על השמנים שלהם על סמך ניסיון... אם זה מאתר שהוא המפיץ הראשי אז זה חייב להיות במינון כמו שרשום או יש מצב שזה אנדרדוס ?
תודה מראש לכל העוזרים

נערך לאחרונה:
@FEMENEN @mars
תודה על התגובות שלכם
אסביר לא כתבתי שהבולדנון אמפולות הוא ויאל של SP LABS גם אותו קניתי באתר שהוא של המפיץ הראשי של בלקן
השאלה שלי מתמקדת בטסט כי זה הבסיס של הסייקל ואם זה חומר חרא אז הכל נדפק
אני יחזור על השאלה החשובה (לאלה שמכירים בלקן) יש מצב שהקודים עוברים באתר והחומר אנדרדוס?
לא נראה לי הגיוני שחומר טוב בקושי מרגישים אחרי 5 -6 שבועות...

כמה שקלת בתחילת הסייקל?
אחי תעדכן אותי השבוע לגבי הכוח והמסה אם יש שינוי זה חשוב לי

המשקל ההתחלתי שלי היה 83.4

מרס, אין לי אפשרות לבדיקת דם
תוך כמה זמן בערך אתה מרגיש אנטט במונחים של כוח ומשקל ?
התנסית בבלקאן מקורי אמפולות?

בעוד 4 ימים יגיעו תוצאות בדיקות הדם שלי אשמח לעדכן אותך

שלום חברים
הגעתי לפורום בהמלצה של חבר
אני קצת מודאג ומבקש את העזרה שלכם.. בעיקר המנוסים והמנהלים
הסייקל הראשון שלי היה חומר מזוייף וכמעט לא עליתי...הייתי אז תמים ולא שאלתי שאלות
איזה מניאק דפק אותי אם חומר חרא ואחרי זה מרח אותי בסיפורים (בקיצור חרא של הרגשה)
בגלל הניסיון הזה החלטתי ללכת על חברה יחסית רצינית ושמתי את הזיטון על בלקן
החומרים כבר הגיעו אלי (בלדנון ואנטט אמפולות)
אבל קראתי אתמול בכמה פורומים בחו"ל ביקורות לא טובות על הטסט שלהם וזה זרק אותי בחזרה לסיוט של הסייקל הראשון
עכשיו לעצם העניין
  1. אני לא מוכן לעבור את אותו הסיוט גם אם צריך לזרוק תחומר לפח ולקנות חדש!! לא מוכן להיכנס עוד פעם לכל הבלגן של פרגניל ופיסיטי בשביל סייקל מחורבן
  2. לא מדובר בזיוף זה 100% אורגינל! קניתי באתר שהוא המפיץ הראשי והוא טופ רייטד.
קראתי אחד בארוידס שקנה אצלם TEST E BP כמוני שאומר שהרגיש אותו רק בשבוע שישי ובקושי

מישהו יכול בבקשה לעזור? לתת דיעה על השמנים שלהם על סמך ניסיון... אם זה מאתר שהוא המפיץ הראשי אז זה חייב להיות במינון כמו שרשום או יש מצב שזה אנדרדוס ?
תודה מראש לכל העוזרים
חח בטח סיפרו לך שזה רפואי
בלקן בדרך כלל טובים באורלים אחי
השמנים שלהם בסימן שאלה
חחחח איפה היחצן שלהם @vadim_bb שאומר שעלה 3 קילו אחרי 4 ימים על אנטט ?? מה לא עושים כדי למכור לוקשים לאנשים.

• פותח/ת השרשור
השמנים שלהם בסימן שאלה
חחחח איפה היחצן שלהם @vadim_bb שאומר שעלה 3 קילו אחרי 4 ימים על אנטט ?? מה לא עושים כדי למכור לוקשים לאנשים.
לא אמרו לי שהם רפואי
פשוט רציתי ללכת על חברה עם מוניטין כי כבר נפלתי ממש חזק עם חומר חרא בסייקל הראשון
לא היצלחתי ליפול על באייר מקורי
מה אתה מתכוון שהשמנים בסימן שאלה?

השמנים שלהם בסימן שאלה
אני יחצן שלהם ? מה שתגיד חבר ... וכם שבוע שני וכבר הייתי 3 קילו יותר . אל תאמין לא אכפת לי .
לא אמרו לי שהם רפואי
פשוט רציתי ללכת על חברה עם מוניטין כי כבר נפלתי ממש חזק עם חומר חרא בסייקל הראשון
לא היצלחתי ליפול על באייר מקורי
מה אתה מתכוון שהשמנים בסימן שאלה?
אחי אל תקשיב לו הוא בעצמו איזה סוחר בטח לא יודע מה . תראה אנשים בפייסבוק שמשתמשים בSQS ובאלקן בנתיים הכל טוב. גם אני השתמשתי בסייקל שסיימתי לפני שבוע בבלקאן וSQS והיה אחלה תוצאות עליתי כמעט 13 [כוללל נוזלים ] יעשה עידכון עוד כמה שבועות מי מה שנשאר .

אני יחצן שלהם ? מה שתגיד חבר ... וכם שבוע שני וכבר הייתי 3 קילו יותר . אל תאמין לא אכפת לי .

אחי אל תקשיב לו הוא בעצמו איזה סוחר בטח לא יודע מה . תראה אנשים בפייסבוק שמשתמשים בSQS ובאלקן בנתיים הכל טוב. גם אני השתמשתי בסייקל שסיימתי לפני שבוע בבלקאן וSQS והיה אחלה תוצאות עליתי כמעט 13 [כוללל נוזלים ] יעשה עידכון עוד כמה שבועות מי מה שנשאר .
לפי מה שקראתי פה באחד הפוסטים שכל אלה שמפרסמים את בלקן ו sqs הם מקבלים את החומרים בחינם ומייצגים אותם , היה פה ויכוח רציני בפוסט הזה חחח ...

אחי אל תקשיב לו הוא בעצמו איזה סוחר בטח לא יודע מה
מי שסוחר זה מי שמוכר בולשיט לאנשים שעלית 3 קילו אחרי השפיץ השני של האנטט (אתה רוצה שאני יצרף ציטוט???) שזה 4 ימים..
למה?? כי בלקן וSQS הכי טוב! נכון גבר? אז מי פה סוחר בדיוק???
לפי מה שקראתי פה באחד הפוסטים שכל אלה שמפרסמים את בלקן ו sqs הם מקבלים את החומרים בחינם ומייצגים אותם , היה פה ויכוח רציני בפוסט הזה חחח ...
אח שלו
אין לי בעיה שיפרגנו ומצידי שיפרסמו אבל שהם משקרים כדי למכור חומר זה מביא לי עצבים

@FEMENEN @mars
תודה על התגובות שלכם
אסביר לא כתבתי שהבולדנון אמפולות הוא ויאל של SP LABS גם אותו קניתי באתר שהוא של המפיץ הראשי של בלקן
השאלה שלי מתמקדת בטסט כי זה הבסיס של הסייקל ואם זה חומר חרא אז הכל נדפק
אני יחזור על השאלה החשובה (לאלה שמכירים בלקן) יש מצב שהקודים עוברים באתר והחומר אנדרדוס?
לא נראה לי הגיוני שחומר טוב בקושי מרגישים אחרי 5 -6 שבועות...

כמה שקלת בתחילת הסייקל?
אחי תעדכן אותי השבוע לגבי הכוח והמסה אם יש שינוי זה חשוב לי
אם הקודים עוברים החומר במינון.
אני לא יודע למה אתה מצפה מסייקל אבל סטרואידים הם לא סמי הזיה. לא חייבת להיות הרגשה בולטת מוטרפת.
השמנים שלהם בסימן שאלה
אני לא חושב שראוי להגיד שהשמנים של בלקן בסימן שאלה. לא מדובר בחברה רפואית, זה נכון, אבל למה שהשמנים יהיו בסימן שאלה?
אני אסכים שהם הרבה פחות נוחים להזרקה מאשר בלו-דראגון (הן בגלל האטיל-אלואט והן בגלל היחסים הלא נוחים), אבל הם במינון.
באופן אישי אני מעדיף חברות כבלו-דראגון, כלפא ובלו-אייס שלטעמי הרבה יותר מחוברות למשתמש הממוצע.
המיתוג המיותר והיומרות מקלקלים עבורי את הרצון לעשות שימוש בבלקן בייחוד כשהוא נעשה מתוך חוסר הבנה בתחום.
SQS היא עוף מוזר עבורי, מעט כמו וורמודג', לייבל UG שהאכיל קש את המשתמשים שוב ושוב. ההעדפה צריכה להיות לחברות UG שמצליחות לשמור על רמה אחידה ללא קשר למקור. לא תמצא כיום משתמש שבצע סייקל תוך שימוש באוראליים של בלו-דראגון על המבחר הרב או באלה של בלו-אייס ולא היה שבע רצון.

אני לא חושב שראוי להגיד שהשמנים של בלקן בסימן שאלה. לא מדובר בחברה רפואית, זה נכון, אבל למה שהשמנים יהיו בסימן שאלה?
אני אסכים שהם הרבה פחות נוחים להזרקה מאשר בלו-דראגון (הן בגלל האטיל-אלואט והן בגלל היחסים הלא נוחים), אבל הם במינון.
באופן אישי אני מעדיף חברות כבלו-דראגון ובלו-אייס שלטעמי הרבה יותר מחוברות למשתמש הממוצע.
המיתוג המיותר והיומרות מקלקלים עבורי את הרצון לעשות שימוש בבלקן בייחוד כשהוא נעשה מתוך חוסר הבנה בתחום.
SQS היא עוף מוזר עבורי, מעט כמו וורמודג', לייבל UG שהאכיל קש את המשתמשים שוב ושוב. ההעדפה צריכה להעות לחברות UG שמצליחות לשמור על רמה אחידה.
אני לא רואה אנשים בתחום שעף להם הפוני מהשמנים..אגב לגבי האורלים גם ניסיתי וגם מכיר חבר'ה שניסו והאורלים שלהם פצצה!!.. כמעט סגור על זה שזה אוברדוס
אבל אני אם כבר הולך על יקר בשמנים הייתי מעדיף אלפה..הם יקרים לאללה אבל שווים כל שקל גם מדיטק פצצה אבל אין בארץ

אני לא רואה אנשים בתחום שעף להם הפוני מהשמנים..אגב לגבי האורלים גם ניסיתי וגם מכיר חבר'ה שניסו והאורלים שלהם פצצה!!.. כמעט סגור על זה שזה אוברדוס
אבל אני אם כבר הולך על יקר הייתי מעדיף אלפה..הם יקרים לאללה אבל שווים כל שקל גם מדיטק פצצה אבל אין בארץ
איזה פוני אמור לעוף?... 😆
ניסיתי את האוראליים של בלקן והם עובדים. גם אלה של בלו-דראגון עושים את העבודה, אלא שהמבחר רב יותר. בלו-אייס עושים את העבודה גם הם.
אנילא יודע מה זה "פצצה" ו"עף הפוני". רוב מה שאני שומע מהאנשים שמעבירים את החומרים גורם לי לחשוב שהם לא יודעים באמת על מה הם מדברים. זה מה שהרגשתי עם בלקן (אוראליים או לא), "רפואי-רפואי" ו"לך תסתכל באתר, הם מטפלים גם בעגבת". וואלה, זה לא מעניין אותי!
אני מרוצה כשאני נתקל בחברה שפונה בצורה רצינית למשתמשים, מכוונת את המבחר שלה בהתאם לקהל המשתמשים (הסופרדרול של בלו-דראגון ושילוב הקלן-T3-יהומבין של בלו-אייס).

איזה פוני אמור לעוף?... 😆
ניסיתי את האוראליים של בלקן והם עובדים. גם אלה של בלו-דראגון עושים את העבודה, אלא שהמבחר רב יותר. בלו-אייס עושים את העבודה גם הם.
אנילא יודע מה זה "פצצה" ו"עף הפוני". רוב מה שאני שומע מהאנשים שמעבירים את החומרים גורם לי לחשוב שהם לא יודעים באמת על מה הם מדברים. זה מה שהרגשתי עם בלקן (אוראליים או לא), "רפואי-רפואי" ו"לך תסתכל באתר, הם מטפלים גם בעגבת". וואלה, זה לא מעניין אותי!
אני מרוצה כשאני נתקל בחברה שפונה בצורה רצינית למשתמשים, מכוונת את המבחר שלה בהתאם לקהל המשתמשים (הסופרדרול של בלו-דראגון ושילוב הקלן-T3-יהומבין של בלו-אייס).
אני לא מכיר את בלו דרגון
אבל אהבתי מה שראיתי בלוג של @Trenhexzaur
הכנסתי אותם אצלי לרשימה..הם במעקב..חח
בלו אייס זה גם שלהם?? זה חברה חדשה?

מי שסוחר זה מי שמוכר בולשיט לאנשים שעלית 3 קילו אחרי השפיץ השני של האנטט (אתה רוצה שאני יצרף ציטוט???) שזה 4 ימים..
למה?? כי בלקן וSQS הכי טוב! נכון גבר? אז מי פה סוחר בדיוק???

אני זוכר את האשכול . סבבה מתקן את עצמי עכשיו אחרי השבוע השני ... בכל מקרה אני לא מקבל חומרים בחינם חחח וגם לא יחצן .

@vadim_bb אחי לא יתווכח איתך אם מהחומר או לא
אני בטוח שגם אתה מבין
תשאל את תום אם אנטט אפילו של באייר יכול לעלות אותך ב3 קילו על השבוע הראשון...
אם דחפת פחממות וגיינרים אז מה הקשר לבלקן?

• פותח/ת השרשור
וכם שבוע שני וכבר הייתי 3 קילו יותר

חברים יקרים בבקשה לא לריב
תסמכו על האינטילגנציה שלי לסנן עצות מכאלה שהם אינטרסנטים

אני יגיד לך תאמת ודים...אני לא גרידי לגבי המשקל לא איכפת לי לעלות בקצב נורמלי אבל חשוב לי שהחומר לא אנדרדוס כי אם יש מצב שכן אני מעדיף להפסיד תכסף ולא ליפול עוד פעם בסייקל!!
למרות שאני לא מנוסה כמוכם זה לא ניראה לי הגיוני שבשבוע שישי בקושי מרגישים שינוי וזה אחד שקנה איפה שאני קניתי
יש פה בפורום איזה לוג על הסייקל שלך? לקחת טסט אמפולות של בלקן ? כמה לקחת בשבוע?

חברים יקרים בבקשה לא לריב
תסמכו על האינטילגנציה שלי לסנן עצות מכאלה שהם אינטרסנטים

אני יגיד לך תאמת ודים...אני לא גרידי לגבי המשקל לא איכפת לי לעלות בקצב נורמלי אבל חשוב לי שהחומר לא אנדרדוס כי אם יש מצב שכן אני מעדיף להפסיד תכסף ולא ליפול עוד פעם בסייקל!!
למרות שאני לא מנוסה כמוכם זה לא ניראה לי הגיוני שבשבוע שישי בקושי מרגישים שינוי וזה אחד שקנה איפה שאני קניתי
יש פה בפורום איזה לוג על הסייקל שלך? לקחת טסט אמפולות של בלקן ? כמה לקחת בשבוע?

אחי באמת שאני לא יחצן או משהו כזה . בכל מקרה יש מצב שהבחור צודק מתחילת הסייקל הייתי במאסה וכבר בשבוע 1 הייתי על איזה 350-400 פחמימה . פשוט מימה שזכור לי אחרי שבוע שבועיים הייתי כבר 3 קילו יותר בערך זה הכל . גם בסייקל לפני שהשתמשתי בטסט של חברה אחרת שלא אציין בשמה [בשביל שלא יאשימו אותי ביחצנות ] היה אותו הדבר בערך .

הסייקל השני היה טסט 750 ובולד 600 שבועי . בשבוע ראשון עשיתי מינונים כפולים בבולד וטסט 1000 אם אני לא טועה .
לגבי שינויים בכוח אתה תעלה במשקלי עבודה בצורה יפה אבל לא משהו מטורף יותר מידי ... לגבי תופעות לוואי חרמנות וליבידו גבוהה אמור להרגיש בשבוע השלישי אולי גדילה מוגברת של שיער [לפחות אצלי ] חוץ מיזה לא הרגשתי כלום . זה לא איזה אסיד שאתה לוקח אין פה איזשהי הרגשת "היי" מסויימת .

• פותח/ת השרשור
די ... לגבי תופעות לוואי חרמנות וליבידו גבוהה אמור להרגיש בשבוע השלישי אולי גדילה מוגברת של שיער [לפחות אצלי ] חוץ מיזה לא הרגשתי כלום . זה לא איזה אסיד שאתה לוקח אין פה איזשהי הרגשת "היי" מסויימת .
אני לא מדבר על היי
אני מדבר על הרגשה של סייקל...הדבר הזה שבגללו אנחנו תוקעים מחטים בתחת ומתעסקים בהורמונים
זה לפחות הסיבה שלי
לא רוצה להתעסק אם חומרים שבקושי מרגישים אחרי 5-6 שבועות
כמה עלית בסייקל של בלקן ?? זה הסייקל השני של ה750 מג לשבוע?

אני לא מדבר על היי
אני מדבר על הרגשה של סייקל...הדבר הזה שבגללו אנחנו תוקעים מחטים בתחת ומתעסקים בהורמונים
זה לפחות הסיבה שלי

אני זוכר שפתחתי פוסט באמצע הסייקל אבל זה היה רק עד שבוע 6 אם אני לא טועה . אתה יכול לחפש אצלי במשתמש .
בכל מקרה התחלתי אני זוכר על 77 והגעתי כמעט ל90 . ברור שיש מלא מים מכל הפחמימות . אחרי PCT שיתחיל עוד שבוע יעדכן מה נשאר .
סייקל שני היה 750 באלקן טסט וSQS בולד .600

אני לא מדבר על היי
זה לפחות הסיבה שלי

ואללה האמת היום נתתי את האימון רגליים הכי טוב שהיה לי בחיים.
הכוח עלה העייפות והתשישות ירדה היה לי אחלה אימון רגליים.
ללא ספק החומר מתחיל לתת עבודה אני בנתיים מצפה מאוד לראות לאן זה יקח אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית