הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר חדש בפורום.. סייקל שני - בלקן

liorfalachh

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
6
41
3
שלום חברים
הגעתי לפורום בהמלצה של חבר
אני קצת מודאג ומבקש את העזרה שלכם.. בעיקר המנוסים והמנהלים
הסייקל הראשון שלי היה חומר מזוייף וכמעט לא עליתי...הייתי אז תמים ולא שאלתי שאלות
איזה מניאק דפק אותי אם חומר חרא ואחרי זה מרח אותי בסיפורים (בקיצור חרא של הרגשה)
בגלל הניסיון הזה החלטתי ללכת על חברה יחסית רצינית ושמתי את הזיטון על בלקן
החומרים כבר הגיעו אלי (בלדנון ואנטט אמפולות)
אבל קראתי אתמול בכמה פורומים בחו"ל ביקורות לא טובות על הטסט שלהם וזה זרק אותי בחזרה לסיוט של הסייקל הראשון
עכשיו לעצם העניין
  1. אני לא מוכן לעבור את אותו הסיוט גם אם צריך לזרוק תחומר לפח ולקנות חדש!! לא מוכן להיכנס עוד פעם לכל הבלגן של פרגניל ופיסיטי בשביל סייקל מחורבן
  2. לא מדובר בזיוף זה 100% אורגינל! קניתי באתר שהוא המפיץ הראשי והוא טופ רייטד.
קראתי אחד בארוידס שקנה אצלם TEST E BP כמוני שאומר שהרגיש אותו רק בשבוע שישי ובקושי

מישהו יכול בבקשה לעזור? לתת דיעה על השמנים שלהם על סמך ניסיון... אם זה מאתר שהוא המפיץ הראשי אז זה חייב להיות במינון כמו שרשום או יש מצב שזה אנדרדוס ?
תודה מראש לכל העוזרים

נערך לאחרונה:
אני לא מדבר על היי
אני מדבר על הרגשה של סייקל...הדבר הזה שבגללו אנחנו תוקעים מחטים בתחת ומתעסקים בהורמונים
זה לפחות הסיבה שלי
לא רוצה להתעסק אם חומרים שבקושי מרגישים אחרי 5-6 שבועות
כמה עלית בסייקל של בלקן ?? זה הסייקל השני של ה750 מג לשבוע?
אתה קצת לא מבין את הפעולות של הסטרואידים למיניהם ... אם לקחת אננטט אתה אמור לזהות אם זה לא אנדרדוס אתה תרגיש עליה איטית שמתחילה מהשבוע השני ומגיע לשיא בשבוע הרביעי שמהשבוע הזה אתה תיהיה עם חשק מיני מוגבר עד כדי כך שאתה תסתכל על זקנות ... כח אתה לא אמור לקבל ממשקלים סטנדרטיים אפילו התזונה פה היא התפקיד העיקרי , ממליץ לך לחכות מעט ולהקפיד תזונה ואימונים , הטסט של בלקן תיהיה בטוח שזה לא אנדרדוס

• פותח/ת השרשור
א מבין את הפעולות של הסטרואידים למיניהם ... אם לקחת אננטט אתה אמור לזהות אם זה לא אנדרדוס אתה תרגיש עליה איטית שמתחילה מהשבוע השני ומגיע לשיא בשבוע הרביעי שמהשבוע הזה אתה תיהיה עם חשק מיני מוגבר עד כדי כך שאתה תסתכל על זקנות ... כח אתה לא אמור לקבל ממשקלים סטנדרטיים אפילו התזונה פה היא התפקיד העיקרי , ממליץ לך לחכות מעט ולהקפיד תזונה ואימונים , הטסט של בלקן תיהיה בטוח שזה לא אנדרדוס
תודה גבר
אתה נראה אחד שיודע מה זה חומרים..ראיתי את התמונות שלך
אגב אתה מאוד צנוע שאתה קורה לעצמך משתמש מתחיל
כח אתה לא אמור לקבל ממשקלים סטנדרטיים אפילו התזונה פה היא התפקיד העיקרי
לא הבנתי למה התכוונת
מה אני כן צריך להרגיש? עליה בכוח היא חלק בעניין..לא?
בכל מקרה התחלתי אני זוכר על 77 והגעתי כמעט ל90 .
זה בסייקל הראשון ? של בלקן? או השני אם הבולדנון
ואללה האמת היום נתתי את האימון רגליים הכי טוב שהיה לי בחיים.
הכוח עלה העייפות והתשישות ירדה היה לי אחלה אימון רגליים.
ללא ספק החומר מתחיל לתת עבודה אני בנתיים מצפה מאוד לראות לאן זה יקח אותי
נראה שמתחיל לעבוד.... מחזיק לך אצבעות
אני לא בטוח שזה נכון אבל התייעצתי עם איזה בחור מתחרה וכאלה והוא אמר לי שאת רוב העליה בסייקל של חומרים ארוכים עושים בשבוע 4-6 ואחרי זה יש דעיכה מסוימת ..לא שהעליה מפסיקה אבל בקצב קטן יותר

@vadim_bb אחי לא יתווכח איתך אם מהחומר או לא
אני בטוח שגם אתה מבין
תשאל את תום אם אנטט אפילו של באייר יכול לעלות אותך ב3 קילו על השבוע הראשון...
אם דחפת פחממות וגיינרים אז מה הקשר לבלקן?
אני עליתי בגרעון קלורי 2 קילו מבאייר בשבועייים...

גם לדעתי בלקן אם זה מקורי אמור לעשות את העבודה...השאלה פה היא יותר מה היחס עלות מול תועלת כאשר יש בשוק חברות טובות ומומלצות שעובדות.

אגב...שמת לב שבאתר שאתה קנית בו(אם ניחשתי נכון:79nb:) מוכרים גם ויאלים טסט של בלקן?? למיטב הבנתי מפיץ ראשי לא אמור למכור מוצרים לא קיימים!!

לעצם הענין, נדמה לי שאתה היסטרי מידי מחוו"ד בפורומים (אני הזמנתי בעבר GH מחברה סינית רצינית ביותר שלא מצאתי עליה חוו"ד אחת שלילית ואחרי עבודת שטח יסודית על הספק, והחומר לא עבד..אז........)

אם זה עוזר לך במשהו, יש שני דברים שאני הבנתי מהר מאוד
  1. בעולם החומרים תמיד טוב מקור טוב מברנד טוב.
  2. מהר מאוד מבינים שלעיתים (ואפילו קרובות) המרחק בין סיפורי הנסים והנפלאות שמאכילים אותנו בכל מה שקשור לסטרואידים ופפטידים לבין המציאות לא תמיד קטן..זה לא שאין תוצאות ומרשימות אבל לבני אדם יש לעתים נטייה להפריז בסיפורים... הכל עניין של ניסוי וטעייה על עצמך ובסופו של דבר צריך לסמוך על מישהו....
אז צא לדרך...קח הכל בפרופורציה ותעדכן
בהצלחה 🍻

תמיד תוכל לקבל פה בפורום אופציות חלופיות ולבחון לוגים של מסייקלים במידה ותתאכזב שוב

נערך לאחרונה:
אני הייתי על בלקן טסט, בלקן קלן וSQS פרימו, זה היה סייקל שני אחרי שבסייקל הראשון אכלתי פח מכרו לי איזה UG זול שלא באמת עבד.

באמת שבסייקל השני פרחתי, אני לא מבין בבלו דרגון אייס בלו וכל האלה אני רק יכול להגיד לך על בלקן ו SQS שהם אחלה. בהצלחה!

אני הייתי על בלקן טסט, בלקן קלן וSQS פרימו, זה היה סייקל שני אחרי שבסייקל הראשון אכלתי פח מכרו לי איזה UG זול שלא באמת עבד.

באמת שבסייקל השני פרחתי, אני לא מבין בבלו דרגון אייס בלו וכל האלה אני רק יכול להגיד לך על בלקן ו SQS שהם אחלה. בהצלחה!
איזה חברה השתמשת לפני ?

• פותח/ת השרשור

הבולדנון זה לא SQS אחי
אני לא מכיר את החברה הזאת..הבולדנון זה SP LABS אם אתה מכיר אני ישמח לשמוע את דעתך
אגב...שמת לב שבאתר שאתה קנית בו(אם ניחשתי נכון:79nb:) מוכרים גם ויאלים טסט של בלקן?? למיטב הבנתי מפיץ ראשי לא אמור למכור מוצרים לא קיימים!!
זה האתר הזה באמת...מי אמר לך שאין ויאלים של בלקן? יש וגם ראיתי בעוד אתר שמוכרים
לא ניראה לי שהאתר הזה ימכור בלקן מזוייף..יכול להיות שיש להם ויאלים והם לא מפרסמים באתר של המפעל

זה האתר הזה באמת...מי אמר לך שאין ויאלים של בלקן? יש וגם ראיתי בעוד אתר שמוכרים
לא ניראה לי שהאתר הזה ימכור בלקן מזוייף..יכול להיות שיש להם ויאלים והם לא מפרסמים באתר של המפעל
ידידי, בכל הכנות, זה לא ניראה טוב.
דיברתי כרגע עם המקור של בלקן בארץ, לדבריו בלקן לא מייצרים וויאלים.

• פותח/ת השרשור
דיברתי כרגע עם המקור של בלקן בארץ, לדבריו בלקן לא מייצרים וויאלים.
חבל שלא ידעתי שיש מקור כזה בארץ גם מנהל הפורום פה אמר לי שיש
אפילו היזהירו אותי שרוב הבלקן בארץ מזוייף
אבל קראתי בארויידס אל האתר שהם הספק הראשי של בלקן ושהמנהל של האתר הוא גם בתפקיד בכיר בחברה עצמה וגם זה אתר שהוא טופ רייטד בחול
אז מה @mars אתה אומר שאנחנו הישראלים יודעים מה שלקוחות מכל העולם לא יודעים?
השתמשתי בug לאנצוכר שכחתי את השם אף אחד גם לא הכיר
כאחד שמכיר בלקן אתה מכיר גם ויאלים של בלקן?

נערך לאחרונה:
תבין משהו ליאור....בלקן זה חברת ug. זה שהם מייצרים אמפולות לא עושה חברה לרפואית
אני מכיר את האתר שקנית המנהל שם הוא לא שותף הוא הבעלים של בלקן...חחח והוא גם היה בעלים של בריטיש דרגון לפני...זה שהמקור פה בארץ לא מביא ויאלים זה לא אומר שאין
אח שלי..אם יש באתר הזה גם ויאלים אם קוד אז יש לבלקן גם ויאלים ושלא יבלבלו לך בביידה
האלין הזה הוא איש עסקים לא פראייר הוא היה יכול להדביק לויאלים גם סטיקר של סתם חברה מאלה שהוא מוכר באתר אבל הוא לא

בתכלס אם יש קוד ועובר באתר זה בלקן כמו הבלקן של הארץ ואתה קנית אמפולות אז חפיף

נערך לאחרונה:
אז מה @mars אתה אומר שאנחנו הישראלים יודעים מה שלקוחות מכל העולם לא יודעים?
מה שהיה לי לומר כבר אמרתי. אתה תמשיך לקנות חומרים באינטרנט מאתרים שהם "טופ רייטד בחו"ל", ואח"כ תבוא לבכות בפורום.

• פותח/ת השרשור
מה שהיה לי לומר כבר אמרתי. אתה תמשיך לקנות חומרים באינטרנט מאתרים שהם "טופ רייטד בחו"ל", ואח"כ תבוא לבכות בפורום.
זה בגלל שאני לא מנוסה כמוך ולא מכיר מקור שלהם פה וגם נפלתי בסייקל ראשון על זיוף בגלל זה פחדתי לקנות פה

אבל בכל זאת תודה רבה לך
אני לומד מימכם דברים חשובים..אולי יש בכלל כמה חברות בלקן..אני כבר לא יודע 🤦‍♂️

ומאיפה אתה חושב שהסוחרים של בלקן בארץ קונים חומרים? נוסעים למולדובה??? הם קונים בדיוק מאותם מקומות שאנשים אחרים קונים. אל תשלה את

עצמך שבארץ מביאים ממקורות שאתה לא יכול.

אין כזה דבר ויאלים של בלקן.. יש ויאלים של ורמדוגה לפי הידוע לי.. בלקן זה רק אמפולות
וואלה דווקא יצא לי לראות באתר הרשמי של בלקן ויאלים של 10 מיל , האמת חבר שלי קיבל אמפולות מחול ממקור אמין של טסט בלקן וטען שהוא לא מרגיש כמו שכולם מתארים , רפואי זה לא , זה מה שהוא טען

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית