עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הצלחתי היום PR היה שתי סינגלים מרוצה ממה שיש שבוע הבא סינגלים
תודה רבה טום לא היה היום שלי לא הרגשתי 100 אחוז מבחינת כוח ביום אחר הייתי מצליחריספקט.
הראשון עלה כ"כ מהר שקצת לא הבנתי איך השני נתקע...😃
מה ה-PR אגב (לא הבנתי אם מדובר באותו 135)?תודה רבה טום לא היה היום שלי לא הרגשתי 100 אחוז מבחינת כוח ביום אחר הייתי מצליח
שבוע הבא אני ינסה 140 ו 150 לסינגל
בוא אני יסביר לך אני כרגע ב אד קואן שבוע 11מה ה-PR אגב (לא הבנתי אם מדובר באותו 135)?
אתה מתכנן לקפוץ ב-10kg בין הסינגלים?
התיכנון שלך הוא קפיצה מטורפת (נשמע אופטימי לאחד כמוני). אם תצליח מדובר בהישג מרשים ומעודד שכן מצביע שיש לך עוד הרבה לאן להתקדם. בהצלחה 😃בוא אני יסביר לך אני כרגע ב אד קואן שבוע 11
שבוע הבא זה השבוע האחרון היה היום אמור להיות 135 ל 2*2 הצלחתי 2 סינגלים שבוע הבא אמור להיות 1*1
והPR הוא מעולם לא הרמתי משקל כזה בבנץ הצלחתי הכי הרבה 130 ..
בנוגע לסינגלים, זאת שאלה טובה שגם אני מתחבט בה טרם PR. קפיצה של 10kg נחשבת גבוהה מאוד לבנץ' ועלולה לתפוס אותך לא מוכן למשקל. מצד שני, ביצוע סינגלים נוספים עלול להתיש אותך ולהרוס את ה-PR.בוא אני יסביר לך אני כרגע ב אד קואן שבוע 11
שבוע הבא זה השבוע האחרון היה היום אמור להיות 135 ל 2*2 הצלחתי 2 סינגלים שבוע הבא אמור להיות 1*1
והPR הוא מעולם לא הרמתי משקל כזה בבנץ הצלחתי הכי הרבה 130 ..
ואם יש לך הצעה איך לבצע תסינגלים אשמח לשמוע ..
טוב לדעתי נלך קודם על 140 אחכ ננסה ללכת על 150 😃בנוגע לסינגלים, זאת שאלה טובה שגם אני מתחבט בה טרם PR. קפיצה של 10kg נחשבת גבוהה מאוד לבנץ' ועלולה לתפוס אותך לא מוכן למשקל. מצד שני, ביצוע סינגלים נוספים עלול להתיש אותך ולהרוס את ה-PR.
באופן אישי, מעולם לא קפצתי ב-10kg הישר ל-PR, תמיד ב-5kg לכל היותר, אלא שהרבה מאוד פעמים החלטתי לוותר עליו לאחר משקל ביניים. אז וואלה, לא עזרתי... 😆
מקווה לגדולות ממך בהצלחה!! 😃טוב לדעתי נלך קודם על 140 אחכ ננסה ללכת על 150 😃
תודה רבה אחימקווה לגדולות ממך בהצלחה!! 😃
הרמתי טיפה את הראש מתוך הרגלמוצ'ו ריספקט על הPR 😃
שאלה:
יש סיבה מיוחדת להרמה (הקטנה) של הראש מהספסל? או שזה פשוט רק נראה כהרמה מהזוית של הצילום?
תודה רבה אוריכוכב הפורום הבא אתה
אולי בדצמבר לא התקדמתי בסקוואט ודדליפט 3 חודשים בגלל מבחן ריצה מקווה עוד מאט לעבור אותוכל הכבוד!
מתחרה?
130גם אני עושה כרגע את התוכנית (אני מסיים שבוע 6).
רציתי לשאול כמה הRM1 ההתחלתי שלך?