הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פעילות אירובית

Ranking1

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
-150
36
0
פעילות אירובית מרובה שורפת מבת שריר או שאני אומר שטות? אמרו לי פה לעשות מסה ואני עושה מלא אירובי זה טוב או לא...?

פעילות אירובית לא שורפת שומן ולא שורפת שריר, היא גורמת לגוף שלך לשרוף קלוריות (אנרגיה) מאיפה הוא מקבל את האנרגיה תלוי בתזונה שלך (ואני חושב שגם משך הפעילות יכול להשפיע על הפגיעה במסת שריר אבל אני לא בטוח). בעיקרון אם אתה משלים את הקלוריות שאתה שורף בפעילות האירובית כך שבסופו של דבר אתה במאזן קלורי חיובי אז אתה אמור להיות בסדר.
יש גם את העניין של התאוששות הגוף מכל הפעילות הגופנית שאתה עושה שבמקרה של הרבה מאוד אירובי ואימוני כוח יכולה להיפגע (במיוחד התאוששות הרגליים, אם מדובר על ריצה, אופניים או משהו דומה).
השאלה כמה זה "מלא" אירובי שאתה עושה?

• פותח/ת השרשור
3-4 שעות אירובי ואפילו יותר לפעמים אני מאד פעיל... המאמן שלי אמר לחלק את ימי האירובי וימי הכוח הרמת משקולות ומתקנים

3-4 שעות אירובי ואפילו יותר לפעמים
בשבוע כן? ואיזה אירובי?
המאמן שלי אמר לחלק את ימי האירובי וימי הכוח הרמת משקולות ומתקנים
מאמן במכון או שאתה עושה ספורט כלשהו?
אתה צריך לפחות להשלים את הקלוריות כדי להיות במאזן חיובי כמו שאמרתי. חוץ מזה נראה לי שעלולה להיות בעיה להתאושש מכל האימונים האלה אבל זה אני לא בטוח עדיף לשמוע דעה של מישהו עם יותר נסיון בשילוב הזה

• פותח/ת השרשור
מאמן במכון תוכנית למתחילים יש לי יום אירובי יום אימון כוח

תן קצת נתונים? גיל, גובה, משקל, מטרות.

Back
למעלה תחתית