הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות

לא, אמרתי משהו לא בסדר?
כן.
המומנטום זה אחת מהאוזניות הטובות ביותר שכסף יכול לקנות היום בשוק בטווח המחירים הנ"ל. פרופיל הסאונד שלהם נהדר, בוגר מאוד. יחד עם זאת האוזניות עצמן, מבחינת איכות בנייה, נהדרות.
לא מבין על מה אתה מתבאס

• פותח/ת השרשור
כן.
המומנטום זה אחת מהאוזניות הטובות ביותר שכסף יכול לקנות היום בשוק בטווח המחירים הנ"ל. פרופיל הסאונד שלהם נהדר, בוגר מאוד. יחד עם זאת האוזניות עצמן, מבחינת איכות בנייה, נהדרות.
לא מבין על מה אתה מתבאס
אני מצטער אל תכעס עלי.. אני חדש בכל העסק הזה חחח
On Eer = Over Eear ...

אתה מתכוון In Ear ?
אני חושב שאתה מתבלבל.. on ear=על האוזן , over ear= מסביב לאוזן (כשהבד/כרית של האוזנייה לא יושבת על האוזן, אלא מסביב).

אני מצטער אל תכעס עלי.. אני חדש בכל העסק הזה חחח

אני חושב שאתה מתבלבל.. on ear=על האוזן , over ear= מסביב לאוזן (כשהבד/כרית של האוזנייה לא יושבת על האוזן, אלא מסביב).
מה שיושב בתוך האוזן זה סיליקון וזה נקרא IN EAR, בתוך האוזן...

האוזניות "קשת" שיושבות על האוזן עצמה זה OVER EAR או איך שבאלך לקרוא לזה.

• פותח/ת השרשור
מה שיושב בתוך האוזן זה סיליקון וזה נקרא IN EAR, בתוך האוזן...
לא דיברתי על בתוך, זה סוג אחר של אוזניות.
האוזניות "קשת" שיושבות על האוזן עצמה זה OVER EAR או איך שבאלך לקרוא לזה.
אזניות קשת מתחלקות לשני סוגים:
on ear
275424-logitech-wireless-headset-on-ear-view.jpg

over ear
focal-spirit-one-headphones.jpg

ותמונה אחת שמסכמת הכל:
over_on_in.jpg

• פותח/ת השרשור
יש לי כאלה בדיוק (STUDIO 1 אם אינני טועה),משתמש רק לאירובי

לי יש AKG K518 והשתמשתי בזה תקופה ארוכה לאימונים ובחיים לא נפל לי או זז. (זה ON EAR)

היה לי 2 אוזניות ביטס אחד פרו אחד הרגילות בזבזתי איזה 2500 על שניהם כמו ילד מושפע האיכות גם לא בשיא וגם נקרעו אחרי שנה שניהם! היום אני עם אוזניות של האיפון חח

היה לי 2 אוזניות ביטס אחד פרו אחד הרגילות בזבזתי איזה 2500 על שניהם כמו ילד מושפע האיכות גם לא בשיא וגם נקרעו אחרי שנה שניהם! היום אני עם אוזניות של האיפון חח
חבר'ה, לפני שרוכשים משהו במאות שקלים ומעלה, תמיד כדאי לעיין באינטרנט ולקרוא ביקורות בחו"ל ולעשות סקר שוק.
זה שווה את הזמן.

In-ear הכי טוב לאימון לדעתי..
הבעיה היחידה זה הוויליום..
לא כזה חזק (לא שומעם מבחוץ, כן? אבל אני לא יכול להשוות את זה לRAZER או לsteelseries שלי מבחינת העוצמה.. כי כשאני רוצה להכנס לרייג' או לשמוע שיר בסט כבד אז כמה שיותר חזק ובאיכות טובה, יותר טוב)

• פותח/ת השרשור
In-ear הכי טוב לאימון לדעתי..
הבעיה היחידה זה הוויליום..
לא כזה חזק (לא שומעם מבחוץ, כן? אבל אני לא יכול להשוות את זה לRAZER או לsteelseries שלי מבחינת העוצמה.. כי כשאני רוצה להכנס לרייג' או לשמוע שיר בסט כבד אז כמה שיותר חזק ובאיכות טובה, יותר טוב)
קיבלתי עם ה HTC One m9 שלי אוזניות in ear של HTC,העוצמה הייתה מטורפת. לעולם לא הגעתי למצב שאני על פול ווליום כי זה פשוט יקרע את האוזניים. הם גם היו איכותיות. עד שמעכתי אותם בין 2 פלטות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית