לא כ"כ הבנתי למה אתה מתכווןאחרי שקראתי והשכלתי קצת, הייתי מעדיף אזניות over ear. אבל גם אלה מצויינות ויש להם גם יתרונות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כ"כ הבנתי למה אתה מתכווןאחרי שקראתי והשכלתי קצת, הייתי מעדיף אזניות over ear. אבל גם אלה מצויינות ויש להם גם יתרונות.
אני מתכוון שאני קצת מצטער שקניתי את המומנטום (אוזניות on ear), אבל לא לגמרי כי יש להם גם יתרונות על אזניות over ear (פתוחות, זולות יותר).לא כ"כ הבנתי למה אתה מתכוון
אתה צוחק, נכון?אני מתכוון שאני קצת מצטער שקניתי את המומנטום (אוזניות on ear), אבל לא לגמרי כי יש להם גם יתרונות על אזניות over ear (פתוחות, זולות יותר).
לא, אמרתי משהו לא בסדר?אתה צוחק, נכון?
כן.לא, אמרתי משהו לא בסדר?
On Eer = Over Eear ...אני מתכוון שאני קצת מצטער שקניתי את המומנטום (אוזניות on ear), אבל לא לגמרי כי יש להם גם יתרונות על אזניות over ear (פתוחות, זולות יותר).
אני מצטער אל תכעס עלי.. אני חדש בכל העסק הזה חחחכן.
המומנטום זה אחת מהאוזניות הטובות ביותר שכסף יכול לקנות היום בשוק בטווח המחירים הנ"ל. פרופיל הסאונד שלהם נהדר, בוגר מאוד. יחד עם זאת האוזניות עצמן, מבחינת איכות בנייה, נהדרות.
לא מבין על מה אתה מתבאס
אני חושב שאתה מתבלבל.. on ear=על האוזן , over ear= מסביב לאוזן (כשהבד/כרית של האוזנייה לא יושבת על האוזן, אלא מסביב).On Eer = Over Eear ...
אתה מתכוון In Ear ?
יהיה בסדר.אני מצטער אל תכעס עלי.. אני חדש בכל העסק הזה חחח
אני חושב שאתה מתבלבל.. on ear=על האוזן , over ear= מסביב לאוזן (כשהבד/כרית של האוזנייה לא יושבת על האוזן, אלא מסביב).
מה שיושב בתוך האוזן זה סיליקון וזה נקרא IN EAR, בתוך האוזן...אני מצטער אל תכעס עלי.. אני חדש בכל העסק הזה חחח
אני חושב שאתה מתבלבל.. on ear=על האוזן , over ear= מסביב לאוזן (כשהבד/כרית של האוזנייה לא יושבת על האוזן, אלא מסביב).
לא דיברתי על בתוך, זה סוג אחר של אוזניות.מה שיושב בתוך האוזן זה סיליקון וזה נקרא IN EAR, בתוך האוזן...
אזניות קשת מתחלקות לשני סוגים:האוזניות "קשת" שיושבות על האוזן עצמה זה OVER EAR או איך שבאלך לקרוא לזה.
Over Ear? לאימונים?! שתהיה לי בריא 🙁אחרי שקראתי והשכלתי קצת, הייתי מעדיף אזניות over ear. אבל גם אלה מצויינות ויש להם גם יתרונות.
אוקיי X..Xלא דיברתי על בתוך, זה סוג אחר של אוזניות.
אזניות קשת מתחלקות לשני סוגים:
on ear
![]()
over ear
![]()
ותמונה אחת שמסכמת הכל:
![]()
🤩קבל מוניטין
בחיים לא ניסיתי אבל אני חושב שלי זה יתאים.. אני מתאמן לרוב עם חברים ככה שאני שומע שירים רק בסטים ולפני סטים כבדים, אז האזניים שלי כן מתאווררותOver Ear? לאימונים?! שתהיה לי בריא
חבר'ה, לפני שרוכשים משהו במאות שקלים ומעלה, תמיד כדאי לעיין באינטרנט ולקרוא ביקורות בחו"ל ולעשות סקר שוק.היה לי 2 אוזניות ביטס אחד פרו אחד הרגילות בזבזתי איזה 2500 על שניהם כמו ילד מושפע האיכות גם לא בשיא וגם נקרעו אחרי שנה שניהם! היום אני עם אוזניות של האיפון חח
קיבלתי עם ה HTC One m9 שלי אוזניות in ear של HTC,העוצמה הייתה מטורפת. לעולם לא הגעתי למצב שאני על פול ווליום כי זה פשוט יקרע את האוזניים. הם גם היו איכותיות. עד שמעכתי אותם בין 2 פלטותIn-ear הכי טוב לאימון לדעתי..
הבעיה היחידה זה הוויליום..
לא כזה חזק (לא שומעם מבחוץ, כן? אבל אני לא יכול להשוות את זה לRAZER או לsteelseries שלי מבחינת העוצמה.. כי כשאני רוצה להכנס לרייג' או לשמוע שיר בסט כבד אז כמה שיותר חזק ובאיכות טובה, יותר טוב)