הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל גבוה?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני בן 13 ואני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה.... אבל רציתי לשאול אם אני מרים\לוחץ... משקל יותר גבוה מהמשקל שלי יכול ליצור לחץ על החוליות ולגרום לעצירת הגדילה?

אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה....
רציתי לשאול אם אני מרים\לוחץ... משקל יותר גבוה מהמשקל שלי יכול ליצור לחץ על החוליות ולגרום לעצירת הגדילה?
אתה סותר את עצמך. התשובה היא לא. הוכחה: @יהב
אוסיף ואומר שצריך לדעת איך להרים, אחרת זה באמת מסוכן.

אתה סותר את עצמך. התשובה היא לא. הוכחה: @יהב
אוסיף ואומר שצריך לדעת איך להרים, אחרת זה באמת מסוכן.
חחחחחחח איך אנשים עושים ממני hulk כולה 1.82 בגיל 15
אבל כן, התחלתי להרים לפני שנה וגבהתי מאז 10 סמ
אני חושב שאימונים האמת עוזרים לגביהה כי מופרש gh באימונים, חוץ מזה אתה הרבה יותר מקפיד על שינה טובה, על לאכול הרבה, על לאכול הרבה חלבון (שתכלס אין קשר בין זה לגובה אבל אני לא חושב שאפשר להתפתח בצורה תקינה אם אתה על 20 גרם חלבון ליום)

• פותח/ת השרשור
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* איך אנשים עושים ממני hulk כולה 1.82 בגיל 15
אבל כן, התחלתי להרים לפני שנה וגבהתי מאז 10 סמ
אני חושב שאימונים האמת עוזרים לגביהה כי מופרש gh באימונים, חוץ מזה אתה הרבה יותר מקפיד על שינה טובה, על לאכול הרבה, על לאכול הרבה חלבון (שתכלס אין קשר בין זה לגובה אבל אני לא חושב שאפשר להתפתח בצורה תקינה אם אתה על 20 גרם חלבון ליום)
התחלת להתאמן בגיל 14 ואז גם הרמת משקלים גבוהים כמו 80 קילו סקוואט,100 קילו לחיצת רגלים..... או שהרמת משקלים נמוכים?וזה משנה אם אני מרים לא נכון ואז זה יפגע בגדילה או אין שום סיכוי שזה יפגע בגדילה לא משנה מה אני עושה?

זה משנה אם אני מרים לא נכון ואז זה יפגע בגדילה או אין שום סיכוי שזה יפגע בגדילה לא משנה מה אני עושה?
לא יודע לענות לך על זה, אבל אני יכול להגיד לך שזה לא ממש משנה.
אתה צריך לשאוף לעבוד בטכניקה נכונה (תוכל לקבל זאת על ידי סרטוני הדרכה ופרסום סרטונים שלך לקבלת ביקורת) כדי להימנע מפציעות וכאבים מיותרים, לכן אל תתעסק ב "אם אני יעבוד לא נכון", תתעסק יותר ב "איך לעבוד נכון".

• פותח/ת השרשור
לא יודע לענות לך על זה, אבל אני יכול להגיד לך שזה לא ממש משנה.
אתה צריך לשאוף לעבוד בטכניקה נכונה (תוכל לקבל זאת על ידי סרטוני הדרכה ופרסום סרטונים שלך לקבלת ביקורת) כדי להימנע מפציעות וכאבים מיותרים, לכן אל תתעסק ב "אם אני יעבוד לא נכון", תתעסק יותר ב "איך לעבוד נכון".
תודה

זה משנה אם אני מרים לא נכון ואז זה יפגע בגדילה או אין שום סיכוי שזה יפגע בגדילה לא משנה מה אני עושה?
הדבר היחיד שעבורו ידוע שהוא פוגע בגדילה הוא דלקת כרונית בלוחיות הגדילה (קצות העצם) - דלקת שעלולה להיגרם משילוב של טכניקה לקויה עם משקלים גבוהים. למעשה, המיתוס של "משקולות פוגעות בגדילה" התבסס על נערים/ילדים שעסקו בסבלות וצמיחתם לגובה סבלה מהתופעה (אם אני זוכר נכון זה היה ביפן). אני לא יודע כמה צריך להתאמץ כדי להגיע למצב הזה (מן הסתם יותר מאשר שלושה-ארבעה אימונים שבועיים), אבל בכל מקרה
דלקות בעצמות הן מצב סימפטומטי, כלומר אם תהיה לך דלקת כזאת אתה תדע את זה ותוכל להפחית את המאמץ או מה שלא יהיה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שעבורו ידוע שהוא פוגע בגדילה הוא דלקת כרונית בלוחיות הגדילה (קצות העצם) - דלקת שעלולה להיגרם משילוב של טכניקה לקויה עם משקלים גבוהים. למעשה, המיתוס של "משקולות פוגעות בגדילה" התבסס על נערים/ילדים שעסקו בסבלות וצמיחתם גובה סבלה מהתופעה (אם אני זוכר נכון זה היה ביפן). אני לא יודע כמה צריך להתאמץ כדי להגיע למצב הזה (מן הסתם יותר מאשר שלושה-ארבעה אימונים שבועיים), אבל בכל מקרה
דלקות בעצמות הן מצב סימפטומטי, כלומר אם תהיה לך דלקת כזאת אתה תדע את זה ותוכל להפחית את המאמץ או מה שלא יהיה.
תודה

Back
למעלה תחתית