עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי דומס מלשמוע את זהתצחק, אבל היום מישהו בחדר כושר סיפר לי שזה התוכנית שלו. 😣😣
תוכנית אחרתכן, כבר עברנו על זה בדיון הקודם.
מה עכשיו? תעבור ל10*10 כדי להמשיך להתקדם?
יש לי פריצת דיסק מטכניקה נוראית רק מלחשוב על זהיש לי דומס מלשמוע את זה
כן, לא חשבתי שאותה תוכנית. פה הנקודה. מה תהיה התוכנית האחרת הזאת? 10*10? ואחרי ש10*10 יביא אותך מ140 ל180, מה אז? תעשה 15*15?תוכנית אחרת
ומי אמר ש5*5 לא יעבוד יותר? כרגע אני יורד לחיטוב אחרי זה נראה מה אביב יגיד לי.כן, לא חשבתי שאותה תוכנית. פה הנקודה. מה תהיה התוכנית האחרת הזאת? 10*10? ואחרי ש10*10 יביא אותך מ140 ל180, מה אז? תעשה 15*15?
החכמה האמיתית היא להתקדם תוך שימוש במינימום הנפח והעצימות הדרושים, בשביל הטווח הארוך. בוודאי ש5X5 בדדליפט יקדם אותך כשהוא 120 ואתה בן 15. זו לא חכמה. זה לשלוף את הג'וקר כשכל מה שאתה צריך זה 3 תלתן.
אתה בן 15, אז אני אתן לך את הקרדיט ש5X5 כן יעבוד, כי המצב ההורמונלי שלך יסייע לך בגדול.ומי אמר ש5*5 לא יעבוד יותר? כרגע אני יורד לחיטוב אחרי זה נראה מה אביב יגיד לי.
המצב ההורמונלי שלי האמת די פח אני בן 15 וחודש ואני לא בדיוק מהאלה שיש להם קול של שדרן רדיואתה בן 15, אז אני אתן לך את הקרדיט ש5X5 כן יעבוד, כי המצב ההורמונלי שלך יסייע לך בגדול.
אבל כל תוכנית כזאת אתה יכול לבצע פעם-פעמיים-שלוש (אני מגזים בכוונה) עד שהיא כבר לא תהיה עומס מספיק כדי ליצור הסתגלות. אז אם אתה בן 15 ורוצה להסתמך על זה, בבקשה. אני עדיין הייתי מעדיף לעבוד יעיל יותר. שים לב שאנשים ששולפים את הג'וקר הזה אלה כמעט תמיד אנשים שבתחילת ה5X5 מושכים בערך כפול ממה שאתה מושך בסוף ה5X5. נקודה למחשבה.
המצב ההורמונלי שלי האמת די פח אני בן 15 וחודש ואני לא בדיוק מהאלה שיש להם קול של שדרן רדיו
אני לא עובד בתוכנית קלאסית כרגע (או יותר נכון עבדתי) אני עובד בתוכנית עם נפח עצום על מנת לגדול כי אני באוףסיזן ומחפש לצבור כמה שיותר מסה התוכנית הבאה לא תכלול 5*5 (או לפחות מקווה אלא אם אביב ממש השתגע, כי חיטוב+פוטבול..)
עשיתי סך הכל חודשיים של 5*5, אל תדאג זה לא מתכונת שאני רץ איתה למשך שנה (הגוף שלי בקושי שרד את החודשיים האלה)
להגיע ל140 עם 5X5 או עם 1X5 יתן את אותה מסת שריר, במיוחד כשמתחשבים בעובדה שעם 1X5 שמבוצע 3 פעמים בשבועיים בנוסף לסקוואט הכבד, זה לא היה 140, אלא 160. אבל זה לנושא אחר לגמרי.המצב ההורמונלי שלי האמת די פח אני בן 15 וחודש ואני לא בדיוק מהאלה שיש להם קול של שדרן רדיו
אני לא עובד בתוכנית קלאסית כרגע (או יותר נכון עבדתי) אני עובד בתוכנית עם נפח עצום על מנת לגדול כי אני באוףסיזן ומחפש לצבור כמה שיותר מסה התוכנית הבאה לא תכלול 5*5 (או לפחות מקווה אלא אם אביב ממש השתגע, כי חיטוב+פוטבול..)
עשיתי סך הכל חודשיים של 5*5, אל תדאג זה לא מתכונת שאני רץ איתה למשך שנה (הגוף שלי בקושי שרד את החודשיים האלה)
אין טעם לדבר על תוכניות קודמות, עשיתי בהם שטויות ועבר מיליארד שנהאין קשר בין הקול שלך לרמות ההורמונליות שלך, בגיל 15 הרמות ההורמונליות גבוהות אלא אם יש לך בעיה הורמונלית אמיתית ואז כבר יש סימפטומים אחרים ופחות נעימים.
אני גם בגישה שקפיצה ל5x5 עכשיו קצת מיותרת, מה היה המצב בתוכניות הקודמות? (SS?)
אתה בכיוון של דוגמן ברדיו...המצב ההורמונלי שלי האמת די פח אני בן 15 וחודש ואני לא בדיוק מהאלה שיש להם קול של שדרן רדיו
אין טעם לדבר על תוכניות קודמות, עשיתי בהם שטויות ועבר מיליארד שנה
בכל מקרה הטסט שלי עוד לא ''התפרץ''
גם אני רוצה לראות חחחחח אבל חיטוב... נסחוט כמה שאפשר התקדמותכל הכבוד על המשקל!
אני רוצה עד סוף שנה לראות 170 😉
רק עכשיו שמתי לב. זה לא היה ''תוכנית לדדליפט'' סתם היה פה נפח דדליפט באמצע השבוע סקוואט ובנץ נעשה במתכונת שדי קרובה לטקסס ובחודשיים האחרונים הסקוואט קפץ באיזה 20 קילו והבנץ ב10כן, תוכנית של 5*5 בדדליפט.
בלי קשר שזה שגוי מלכתחילה לעשות תוכנית לדדליפט כשאתה יכול וצריך פשוט להתקדם ליניארית בכללי, בהכל.
אני עדיין עומד מאחורי הדברים שכתבתי, וחושב שלשלוף את קלף הנפח במצבך זה שגוי מאוד.גם אני רוצה לראות חחחחח אבל חיטוב... נסחוט כמה שאפשר התקדמות
רק עכשיו שמתי לב. זה לא היה ''תוכנית לדדליפט'' סתם היה פה נפח דדליפט באמצע השבוע סקוואט ובנץ נעשה במתכונת שדי קרובה לטקסס ובחודשיים האחרונים הסקוואט קפץ באיזה 20 קילו והבנץ ב10