דיון extreme nutrition whey+

סהר רחמים

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
6
24
6
מה קורה חברים?

אני יודע שיש כמה נושאים על האבקה הזאת אבל לא מצאתי את התשובה שאני מחפש,

התחלתי לראות את האבקה הזאת בכל חנות בארץ, כנראה בגלל הכשרות שלה והמחיר הזול (זול מידי אפילו) כ-300 שקלים,
אבל לא מצאתי שום אתר של החברה או איזו תמונה באינטרנט של הרכיבים שיש באבקה הזאת,

האתר הייחידי שמצאתי זה זה
http://www.extremenutrition.co.uk/

ואין שם בכלל את האבקה הזאת.. מוזר יכול ליהות שיש שתי אקסטרים נוטרישן?

אשמח לקצת פרטים, תודה.

ישראל כמו בישראל למה להשקיע במשהו ?! מה שאתה הבאת כאן זה קישור לחברה איטלקית, אקסטרים נוטרישן נעזרו בהם להכין את העיצוב.
לשאלתך, אין לאקסטרים אתר.

מה קורה חברים?

אני יודע שיש כמה נושאים על האבקה הזאת אבל לא מצאתי את התשובה שאני מחפש,

התחלתי לראות את האבקה הזאת בכל חנות בארץ, כנראה בגלל הכשרות שלה והמחיר הזול (זול מידי אפילו) כ-300 שקלים,
אבל לא מצאתי שום אתר של החברה או איזו תמונה באינטרנט של הרכיבים שיש באבקה הזאת,

האתר הייחידי שמצאתי זה זה
http://www.extremenutrition.co.uk/

ואין שם בכלל את האבקה הזאת.. מוזר יכול ליהות שיש שתי אקסטרים נוטרישן?

אשמח לקצת פרטים, תודה.
האקטסרים הצהובה היא בכלל ישראלית.
חפש בגוגל "קפה זומר"

• פותח/ת השרשור
אז תנו לי להבין
אקסטרים נוטרישן ה'ישראלית' נעזרת באקסטרים נוטרישן ה'בין לאומית' כדי להכין את האבקה..?

ואין להם שום אתר אחרי שבכל חנות אפשרית בארץ מוכרים את האבקה הזאת?
וגם באתר של קפה זומר לא מצאתי את האבקה המדוברת.. הזוי קצת לדעתי.

אז תנו לי להבין
אקסטרים נוטרישן ה'ישראלית' נעזרת באקסטרים נוטרישן ה'בין לאומית' כדי להכין את האבקה..?

האבקה מיוצרת בארץ - אלו חומרי גלם של תנובה ממה שהבנתי.אין לי מושג מה אקסטרים של חו"ל קשורה.אבל אקטסרים של הארץ זה כחול לבן

אז תנו לי להבין

אין שום דבר הזוי, זה ישראלי והם מוכרים יפה מאד גם בלי אתר, ואם החבר'ה מאמינו שופ אומרים שהם אמינים, אני מוכן לסמוך עליהם.

ביצענו מספר בדיקות מעבדה, החלבון בסדר גמור, יש חסרון בולט מול האבקות האחרות, יש לו 6.4 גרם פחמימה למנה אבל בתאכלס זה מאוד זניח ובעלות תועלת אין ספק שמדובר בחלבון הכי משתלם.

ביצענו מספר בדיקות מעבדה, החלבון בסדר גמור, יש חסרון בולט מול האבקות האחרות, יש לו 6.4 גרם פחמימה למנה אבל בתאכלס זה מאוד זניח ובעלות תועלת אין ספק שמדובר בחלבון הכי משתלם.
באתר הפייסבוק של LBS רשמו דברים על AMINO SPIKE ודברים כאלו, האם זה חברה שהיא בסדר ?

אם היית קורא את הכתבה היית יודע לענות לבד, אנחנו משקיעים ממיטב כספינו לממן את הקמפיינים האלו כדאי שתקראו, לקחנו מתרגמים, דיאטנים וכותבים כדי שיהיו לכם במאמר את כל הכלים לזהות לבד. אני לא אענה לך על זה, כי זו כל המטרה, ללמד אנשים לבדוק לבד ולא לתת לאף אחד לעבוד עליהם.

אם היית קורא את הכתבה היית יודע לענות לבד, אנחנו משקיעים ממיטב כספינו לממן את הקמפיינים האלו כדאי שתקראו, לקחנו מתרגמים, דיאטנים וכותבים כדי שיהיו לכם במאמר את כל הכלים לזהות לבד. אני לא אענה לך על זה, כי זו כל המטרה, ללמד אנשים לבדוק לבד ולא לתת לאף אחד לעבוד עליהם.
חחחחח תתחילו לממן האכלה בכפית, להשכיל את ההמון מעולם לא עבד,
אבל קהל היעד שלכם זה יותר מתאמנים מביני עניין, אחרת הייתם ישראל בודי...

אני קראתי אבל לא מוצא מרכיבים של האבקת חלבון. באתר שלכם ראיתי רק תיאור של המוצר וכמו שהבנתי אין לחברה אתר משלה.

סורי שאני מתפרץ אבל חייב להמליץ לך על הקרם עוגיות שלהם במידה ותחליט לקנות. האבקה הכי טעימה שהיתה לי ללא ספק.

אני קראתי אבל לא מוצא מרכיבים של האבקת חלבון. באתר שלכם ראיתי רק תיאור של המוצר וכמו שהבנתי אין לחברה אתר משלה.
איך שקראתי את הכתבה רצתי לדליים של אקסטרים שיש לי כדי לבדוק סימנים מחשידים שדיברו עליהם, הכל נראה בסדר גמור.

איך שקראתי את הכתבה רצתי לדליים של אקסטרים שיש לי כדי לבדוק סימנים מחשידים שדיברו עליהם, הכל נראה בסדר גמור.
יש אפשרות שתצלם את הרכיבים והערכים שלהם? כאן או בפרטי..

יש אפשרות שתצלם את הרכיבים והערכים שלהם?
גוגל מכיר מישהו שכבר עשה את זה, אם אתה מצליח לקרוא את הרכיבים. אתה יכול להשוות אותם לאבקת חלבון של חברה מפורסמת יותר ולראות אם אלה הפרופורציות המצופות מאבקת מי חלבון. שים לב שאותם 5.4 גרם של BCAA אינם תוספת אלא סיכום פשוט של ערכי שלוש החומצות לאוצין, איזולאוצין ו-ואלין כפי שהם מופיעים ברשימה כך שלא מדובר בספייקינג.

upload_2015-8-5_10-37-11.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית