הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PRs: Press 70x5, Chinups+35KGx5 ופאוורקלין לביקורת

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
שני שיאים מהיום, הצ׳ינס יפים והפרס התכער בחזרה האחרונה, אבל לא נורא, העיקר שננעל.

צ'ינס:

פרס:

בפאוורקלין ניסיתי לעבוד עם 75, לא הלך לי טוב(יש סרטון) אז ויתרתי אחרי כמה סטים והמשכתי עם 70.

75 קג:

70 קג, סט עשירי בערך

אין אפשרות אחרת כי אין מוט ישר לעשות עליו מתח, רק כאלו בשיפוע בצורת \ / שמיועדים למתח רחב.
אתה מרגיש בהבדל כלשהו?
מבחינת השריר של הבייספס יש מעורבות מעט שונה של ראש שונה, לא?

• פותח/ת השרשור
שני הראשים של הבייספס מתארכים מעט בגלל הסיבוב כלפי פנים של האמה, אבל זה לא קריטי. מה שמשתנה זה שיש תרומה גדולה יותר לברכיאליס בכפיפה של המרפק, וככה אפשר להרים יותר משקל.

כל הכבוד נראה מצוין

שני הראשים של הבייספס מתארכים מעט בגלל הסיבוב כלפי פנים של האמה, אבל זה לא קריטי. מה שמשתנה זה שיש תרומה גדולה יותר לברכיאליס בכפיפה של המרפק, וככה אפשר להרים יותר משקל.
דווקא נראה לי יותר מעורבות של הברכו רדיאלי ולא של הברכיאליס אבל בכל מקרה אם זה מה שיש שם לא נורא בכלל

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד נראה מצוין

דווקא נראה לי יותר מעורבות של הברכו רדיאלי ולא של הברכיאליס אבל בכל מקרה אם זה מה שיש שם לא נורא בכלל
צודק.
ואין לי בעיה לעבוד ככה, יותר נוח לי בכל מקרה

כבוד!
אני בטח לא מומחה לפאוור קלין, אבל אפשר בקלות לראות שאתה בכלל לא קופץ. דבר שני ברגע שאתה(אמור) קופץ שלח את המרפקים קדימה, ככה תעבוד פחות עם הידיים.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן בפרופיט במקרה? כי יש אצלנו אותו ציוד..
בכל מקרה, חזק בטירוף.
תודה, ולא. אני מתאמן(ומאמן) בספייס באשקלון.
כבוד!
אני בטח לא מומחה לפאוור קלין, אבל אפשר בקלות לראות שאתה בכלל לא קופץ. דבר שני ברגע שאתה(אמור) קופץ שלח את המרפקים קדימה, ככה תעבוד פחות עם הידיים.
יש קפיצונת בחזרה השלישית והראשונה, העייפות כבר השפיעה אחרי כ"כ הרבה סטים. אני ארד חזרה ל60 ק"ג, שם אני מעיף את המוט יחסית בקלות. תודה, אנסה גם לעבוד על נושא המרפקים:)

שני שיאים מהיום, הצ׳ינס יפים והפרס התכער בחזרה האחרונה, אבל לא נורא, העיקר שננעל.

צ'ינס:

פרס:

בפאוורקלין ניסיתי לעבוד עם 75, לא הלך לי טוב(יש סרטון) אז ויתרתי אחרי כמה סטים והמשכתי עם 70.

75 קג:

70 קג, סט עשירי בערך

אז ככה :

הצ'ינאפס הם לא ממש צ'ינאפס אלא מתח במיד פוזישן, קשה להחליט מה מהם יותר קשה אבל ההתעקשות שלך על הגובה שווה הכל, חבל שויתרת על ירידה מבוקרת באחרון, עדיין כל הכבוד!

פרס ללא מילים, יופי של ביצוע

פאוורקלין - אתה עדיין לא קופץ מהעקבים ולא תמיד מקפיד על גב כמה שיותר זקוף ועדיין יש שיפור. אתה עובד עם הוק-גריפ או אחיזה רגילה?

• פותח/ת השרשור
אז ככה :

הצ'ינאפס הם לא ממש צ'ינאפס אלא מתח במיד פוזישן, קשה להחליט מה מהם יותר קשה אבל ההתעקשות שלך על הגובה שווה הכל, חבל שויתרת על ירידה מבוקרת באחרון, עדיין כל הכבוד!

פרס ללא מילים, יופי של ביצוע

פאוורקלין - אתה עדיין לא קופץ מהעקבים ולא תמיד מקפיד על גב כמה שיותר זקוף ועדיין יש שיפור. אתה עובד עם הוק-גריפ או אחיזה רגילה?

קודם כל תודה רבה על התגובה. אני לא כ"כ בקיא בשמות של סוגי המתח, אדע להבא.
לא ויתרתי בכוונה על ירידה מבוקרת, זה קרה ללא תכנון וגם קיבלתי זעזוע רציני מההתנגשות עם הרצפה.

לא מסתדר לי לקפוץ מהעקבים, אני אוריד משקל ואעבוד על הדגשים חזק יותר. עבדתי באחיזה רגילה, יש צורך לתרגל הוק-גריפ כבר מעכשיו, למרות שהמשקל לא כבד?

קודם כל תודה רבה על התגובה. אני לא כ"כ בקיא בשמות של סוגי המתח, אדע להבא.
לא ויתרתי בכוונה על ירידה מבוקרת, זה קרה ללא תכנון וגם קיבלתי זעזוע רציני מההתנגשות עם הרצפה.

לא מסתדר לי לקפוץ מהעקבים, אני אוריד משקל ואעבוד על הדגשים חזק יותר. עבדתי באחיזה רגילה, יש צורך לתרגל הוק-גריפ כבר מעכשיו, למרות שהמשקל לא כבד?
שלושה שבועות הוק-גריפ ולא תוכל לאחוז אחרת 😃

לגבי הפרס לא עדיף להשהות את המוט כשהוא למעלה מאשר כשהוא למטה, כדי לקבל את האפקט של הקפיץ כביכול ואז יהיה לך קל יותר? (חוץ מהחזרה הראשונה ששם זה לא אפשרי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית