הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון אשמח לביקורת טכניקה על הסקוואט

• פותח/ת השרשור Lev1z
  • פורסם בתאריך

Lev1z

משתמש מתחיל
16
8
נק' מוניטין:
14
16
8
קאנטרי דימונה
התחלתי טקסס לפני חודש וחצי בערך על סקוואט של 120 ל2 לפיאר וזה הסקוואט היום אפשר לראות בסרטון סט אחרון של נפח 5x5 במשקל 145 ויש לי בעיה שהסקוואט מתעקם לי וזה דבר שקורה לי הרבה פעמים אני לא יודע מה לעשות בשביל לסדר את זה

משהו משהו ערוך.mp4

משקל בוקר נכון להיום 82.3
תסלחו לי על האיכות הגרועה..

נערך לאחרונה:
אחלה התקדמות, כל הכבוד.
לגבי ההרמה העקומה, לפעמים זה יכול לנבוע מחוסר סימטריה גופנית כלשהו, ולפעמים זה יכול לנבוע מחוסר תשומת לב לכמות לחץ ושיווי משקל שמונח באזורים שונים.

בין כה וכה, צריך לחזור לבסיס, להפעיל לחץ זהה בשני הרגליים ולדאוג שכל כף הרגל בשני הרגליים מפעילות לחץ זהה על הרצפה, שבוהן והעקב לוחצים ועם מגע יציבה בקרקע בכל מהלך התנועה.

לשים לב למסלול הברכיים, שהם זזות קדימה בירידה ואחורה בעליה בקצב זהה.
לחץ הידיים על המוט שיהיה זהה, אם צד אחד יפעיל יותר לחץ, דברים יזוזו.

מלבד להוריד עכשיו טיפה משקל כדי לתרגל את הנקודות האלו, אתה יכול להוסיף כמה סטים עם ווריאציות של סקוואט לעזור, נגיד טמפו סקוואט 3 שניות ירידה, עצירה של 2 שניות למטה, ו3 שניות עליה, יתן לך הזדמנות לעקוב ולחוש יותר כל פרט בסקוואט.

בכל אופן, הישג יפה מאוד.

• פותח/ת השרשור
אחלה התקדמות, כל הכבוד.
לגבי ההרמה העקומה, לפעמים זה יכול לנבוע מחוסר סימטריה גופנית כלשהו, ולפעמים זה יכול לנבוע מחוסר תשומת לב לכמות לחץ ושיווי משקל שמונח באזורים שונים.

בין כה וכה, צריך לחזור לבסיס, להפעיל לחץ זהה בשני הרגליים ולדאוג שכל כף הרגל בשני הרגליים מפעילות לחץ זהה על הרצפה, שבוהן והעקב לוחצים ועם מגע יציבה בקרקע בכל מהלך התנועה.

לשים לב למסלול הברכיים, שהם זזות קדימה בירידה ואחורה בעליה בקצב זהה.
לחץ הידיים על המוט שיהיה זהה, אם צד אחד יפעיל יותר לחץ, דברים יזוזו.

מלבד להוריד עכשיו טיפה משקל כדי לתרגל את הנקודות האלו, אתה יכול להוסיף כמה סטים עם ווריאציות של סקוואט לעזור, נגיד טמפו סקוואט 3 שניות ירידה, עצירה של 2 שניות למטה, ו3 שניות עליה, יתן לך הזדמנות לעקוב ולחוש יותר כל פרט בסקוואט.

בכל אופן, הישג יפה מאוד.

תודה רבה אלחנן מאוד שמח לקבל הכוונה במיוחד ממך כמובן מבלי לזלזל באף אחד פה בכל אופן איישם את תרגילי העזר ואנסה לגרום ללחץ זהה בשני הרגליים

התחלתי טקסס לפני חודש וחצי בערך על סקוואט של 120 ל2 לפיאר וזה הסקוואט היום אפשר לראות בסרטון סט אחרון של נפח 5x5 במשקל 145 ויש לי בעיה שהסקוואט מתעקם לי וזה דבר שקורה לי הרבה פעמים אני לא יודע מה לעשות בשביל לסדר את זה

משהו משהו ערוך.mp4

משקל בוקר נכון להיום 82.3
תסלחו לי על האיכות הגרועה..

את מה שרואים פה קצת קשה לנתח בגלל הזווית.
תנסה לצלם מאחורה

הייתי מוריד קצת את גובה המוט כשאתה מוציא, נראה שאתה עולה קצת על קצות האבצעות סתם מעייף

בגלל שבאמת ציינת התעקמות הייתי מוסיף גם סרטון בו העמוד שדרה שלך הוא במרכז המצלמה

• פותח/ת השרשור
הייתי מוריד קצת את גובה המוט כשאתה מוציא, נראה שאתה עולה קצת על קצות האבצעות סתם מעייף

בגלל שבאמת ציינת התעקמות הייתי מוסיף גם סרטון בו העמוד שדרה שלך הוא במרכז המצלמה
מסכים במאה אחוז פשוט נכנסתי לסקוואט עם חבר ולא רציתי להרוס לו את האימון אז הגובה היה אחד למעלה וזה באמת הציק לי הפעיל לי עומס על הגב שהחזרתי את המוט ואין בעיה אצלם סרטון כזה

מסכים במאה אחוז פשוט נכנסתי לסקוואט עם חבר ולא רציתי להרוס לו את האימון אז הגובה היה אחד למעלה וזה באמת הציק לי הפעיל לי עומס על הגב שהחזרתי את המוט ואין בעיה אצלם סרטון כזה
אני גם עובד עם חבר קצת יותר גבוה, יותר קל להתכופף מאשר להימתך למעלה, כשעבדתי עם בנות במקביל כשהיה לחץ שמתי לב שגם אם זה ממש נמוך לא הפריע לי כל כך

• פותח/ת השרשור
אני גם עובד עם חבר קצת יותר גבוה, יותר קל להתכופף מאשר להימתך למעלה, כשעבדתי עם בנות במקביל כשהיה לחץ שמתי לב שגם אם זה ממש נמוך לא הפריע לי כל כך
כן אבל מה אני יעשה זה מפריע להם

• פותח/ת השרשור
תתעקש, או שתעבוד בכלוב ליד, כי נראה שזה גם מפריע לך וסתם חבל
כן זה באמת מפריע לשאר הבאים אחרי גם היה פייל אחרי הסרטון הזה עוד שנייה נפל המוט באימון אתמול התעקשתי על זה והיה אימון מעולה 155 5x5 ולגבי ללכת לכלוב אחר אני גר בדימונה... יש פה חדר כושר אחד עם שתי בנצים וכלוב אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית