הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR סקוואט, בנצ', דדליפט וטוטאל

Daniel_Cohen

משתמש מתחיל
167
180
נק' מוניטין:
3,942
167
180
מהתחרות ביום חמישי
שברתי שיאים אישיים בכל ההרמות ובטוטאל

סקוואט 200 ק"ג (שיא קודם 195)
בנצ' 120 ק"ג (שיא קודם 117.5)
דדליפט 222.5 ק"ג (שיא קודם 220)

טוטאל 542.5 (שיא קודם 525)

משקל גוף 71.5 (קטגוריה עד 75 Open)

אני רוצה להודות למאמן התותח רן כהן @moo על הכל, הכנות לתחרות האחרונה ו 6 התחרויות הקודמות, בניית תכניות אימונים, ייעוץ בנושאי תזונה, מעקב אחרי התקדמות, עזרה באימונים כבדים ועוד.
מי שלא התאמן אצלו לא יודע מה זה, מומלץ!!

Squat 200kg

Deadlift 222.5kg

שבוע טוב!!

• פותח/ת השרשור
וואו לא נכנסתי כמה ימים, רק עכשיו ראיתי את כל התגובות, תודה לכולם על הפירגון, ממש כיף לקרוא!!

@Doron M לא הבנתי את שאלתך בקשר לסקוואט..

דורון התכוון שהסקוואט היה ממש קל ונראה שיש לך יותר (באמת יש יותר) ואתה שומר לתחרות הבאה כאילו
תחרות ממש טובה ורטיו יפה דרך אגב! רק לא הבנתי מה קרה בכניסה השניה בסקווואט שהנעילה התפקששה חח לא ראיתי כזה דבר

מהתחרות ביום חמישי
שברתי שיאים אישיים בכל ההרמות ובטוטאל

סקוואט 200 ק"ג (שיא קודם 195)
בנצ' 120 ק"ג (שיא קודם 117.5)
דדליפט 222.5 ק"ג (שיא קודם 220)

טוטאל 542.5 (שיא קודם 525)

משקל גוף 71.5 (קטגוריה עד 75 Open)

אני רוצה להודות למאמן התותח רן כהן @moo על הכל, הכנות לתחרות האחרונה ו 6 התחרויות הקודמות, בניית תכניות אימונים, ייעוץ בנושאי תזונה, מעקב אחרי התקדמות, עזרה באימונים כבדים ועוד.
מי שלא התאמן אצלו לא יודע מה זה, מומלץ!!

Squat 200kg

Deadlift 222.5kg

שבוע טוב!!

נתת תחרות יפה מאוד!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה

דורון התכוון שהסקוואט היה ממש קל ונראה שיש לך יותר (באמת יש יותר) ואתה שומר לתחרות הבאה כאילו
תחרות ממש טובה ורטיו יפה דרך אגב! רק לא הבנתי מה קרה בכניסה השניה בסקווואט שהנעילה התפקששה חח לא ראיתי כזה דבר

בתחרות אני לא שומר לתחרות הבאה, בתחרות אני נותן הכל, זה בדיוק הזמן לא לשמור כח אלא להפציץ כמה שאפשר.
בכניסה השנייה בסקוואט ירדתי מעט לפני הנעילה ועל זה קיבלתי אדומים (אולי בגלל הקפיצה מ 180 ל 200), הקפיצה במשקל הייתה בכוונה, הייתי חייב לעצמי 200 ונתתי כניסה ספייר שאם לא יעלה בראשונה אז יעלה בשנייה ולא לפספס הזדמנות אחת ולחכות כמה חודשים, ובסוף קרה כמו שתכננתי.. הספקתי להכיר את עצמי בתחרויות...

נתראה בהחלפת קידומת הבאה ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית