עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת זה הפתיע אותי גם הקלות שזה עלה כי הכל הרגיש נורא כבד לפני זה. כנראה שהתפילה לספוטו וסאריצ'ב (מה שרואים ב 20 שניות הראשונות) עשתה את שלה 🤣לפי הקלות שהרמת את זה אני לא בטוח שאין לך פלטה רביעית כבר עכשיו. 🤣
עכשיו שמתי לב עד הסוף למה שכתבת, אז מה אתה אומר ללכת על 4 פלטות בנץ' שבוע הבא? רק צריך ספוטר שיכול להרים איזה 50 קילו לבייספס 😆פלטה רביעית
התכוונתי שלישית:s59:האמת זה הפתיע אותי גם הקלות שזה עלה כי הכל הרגיש נורא כבד לפני זה. כנראה שהתפילה לספוטו וסאריצ'ב (מה שרואים ב 20 שניות הראשונות) עשתה את שלה 🤣
עכשיו שמתי לב עד הסוף למה שכתבת, אז מה אתה אומר ללכת על 4 פלטות בנץ' שבוע הבא? רק צריך ספוטר שיכול להרים איזה 50 קילו לבייספס 😆
יש לילמה אין לך מגנזיום?
אממממ כי הייתי אמור לעשות סינגל עם זה וציפיתי שזה יהיה יותר קשה 😃ולמה אתה עושה לחזרה אחד מה שנראה כמו התחלה של נפח
הוא לא מתנתק מהספסל, זה אחד הדברים שכן התרכזתי בהם בזמן ההרמהמצטער להרוס קצת את החגיגה אבל התחת עולה. לפי הקלות אני משער שיש לך את זה גם נקי, אבל קח לתשומת ליבך...