הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון של powertech

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
קניתי את האבקה ושמעתי שבאבקה הזאת יש חלבון חיטה וחומצות אמינו מיותרות וכל זה. מישהו מכיר את האבקה? אני מתלבט אם לקנות חלבון של חברה אחרת או לסיים קודם את הדלי הזה כי תכלס חלבון זה חלבון

תסיים את הדלי, הוא לא כזה רע אבל זה נכון שיש שם חלבון סויה ועוד כמה תוספי חוץ כמו גלוטמין שנועדו להקפיץ את הערכים בבדיקות מעבדה. לא סתם פתאום אתה רואה שחברה ישראלית מצהירה שיש לה 26 גרם חלבון למנה כשאפילו אופטימום נוטרישן רק מגרדת את ה24.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי אם בתכלס בסקופ יש בסביבות ה20-23 גרם חלבון והשאר חרטה או שכמעט הכל זה חרטה וכמעט בקושי יש חלבון

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי אם בתכלס בסקופ יש בסביבות ה20-23 גרם חלבון והשאר חרטה או שכמעט הכל זה חרטה וכמעט בקושי יש חלבון

מאמין שתקבל תשובה טובה יותר מ @יהושע64

מה אתם אומרים על האבקת חלבון syntrax matrix זאת האבקה היחידה ששמעתי שיש לה את הטעם חמאת בוטנים אבל גם על האבקה הזאת שמעתי שמוסיפים חלבון חיטה

מה אתם אומרים על האבקת חלבון syntrax matrix זאת האבקה היחידה ששמעתי שיש לה את הטעם חמאת בוטנים אבל גם על האבקה הזאת שמעתי שמוסיפים חלבון חיטה
לגולד סטנדארט יש טעם של חמאת בוטנים (CHOCOLATE PEANUT BUTTER)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית