הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עונש מוות

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
יש לי רעיון יותר טוב - אולי במקום עונש מוות נחזיר את הגולאגים. כך לא יהרגו בטעות חפים מפשע, והמאסר לא יהיה על חשבון משלם המיסים. Win-Win.
תקרא קצת על הגולאגים. עונש מוות זה הגירסה הטבעונית של הגולאג.

בהנחה שנותנים לו זכויות ערעור וכדומה - בארה"ב זה בדיוק אחד הטיעונים נגד עונש מוות: הוא עולה למדינה הרבה יותר כסף מכליאה רגילה.
שלושה ערעורים עולים יותר מאסיר במאסר עולם בישראל? לא יודע איך הסקת את הנתונים האלה אבל כנראה שמאותו המקום שבו סקוואט דופק את הברכיים.

שלושה ערעורים עולים יותר מאסיר במאסר עולם בישראל? לא יודע איך הסקת את הנתונים האלה אבל כנראה שמאותו המקום שבו סקוואט דופק את הברכיים.

טיעון חזק אחי. כל מה שהיית צריך זה לחפש קצת.

http://www.forbes.com/sites/kellyph...dom-what-happens-to-the-wrongfully-convicted/

http://www.nbcrightnow.com/story/15519792/what-costs-more-the-death-penalty-or-life-in-prison

רוצים גם להביא את המחיר של הוצאה למוות בלוב וזימבאבווה? כי הרי ברור שעלות של אסיר עולם בארץ ובארה"ב הן אותו הדבר.
500 אלף דולר על עורכי דין? אם המשפחה של הרוצח לא מממנת, למה עורכי הדין צריכים להיות כל כך יקרים?
מה גם שאין לי מושג מה שתי העלויות האלה אומרת
Personal Restraint

Petition $152,900

Habeas Corpus

Petition $238,000

לגבי אישום שווא - זה בד"כ לא רלוונטי במקרים של פיגועים ובכל מקרה אני סומך על האימפוטנציה השלטונית הישראלית שתדע לסרס את מערכת המשפט בכל מצב שהוא לא ודאי.

רוצים גם להביא את המחיר של הוצאה למוות בלוב וזימבאבווה?
רשמתי שבארה"ב הטיעון נגד עונש מוות הוא העלות שלו, מה רצית, שאני אביא מחיר של הוצאה להורג בסין?
כי הרי ברור שעלות של אסיר עולם בארץ ובארה"ב הן אותו הדבר.
בוא ננסה שוב: בארה"ב - המחיר של כליאת אסיר עולם (בכלא בארה"ב, כן?) נמוכה משמעותית מהמחיר הכולל של הוצאתו להורג (בארה"ב, שוב אני מזכיר). השוואה של ארה"ב מול ארה"ב. אם המחירים של ההוצאה להורג בישראל יהיו נמוכים יותר, גם המחירים של הכליאה שלו לכל חייו יהיו נמוכים יותר.

עכשיו נדבר על הסקוואט והברכיים?...

רוצים גם להביא את המחיר של הוצאה למוות בלוב וזימבאבווה? כי הרי ברור שעלות של אסיר עולם בארץ ובארה"ב הן אותו הדבר.
500 אלף דולר על עורכי דין? אם המשפחה של הרוצח לא מממנת, למה עורכי הדין צריכים להיות כל כך יקרים?
מה גם שאין לי מושג מה שתי העלויות האלה אומרת
Personal Restraint

Petition $152,900

Habeas Corpus

Petition $238,000

לגבי אישום שווא - זה בד"כ לא רלוונטי במקרים של פיגועים ובכל מקרה אני סומך על האימפוטנציה השלטונית הישראלית שתדע לסרס את מערכת המשפט בכל מצב שהוא לא ודאי.

מישהו השווה לעלויות בארץ? באמת כדאי שתקרא פעמיים לפני שאתה מגיב.

לא אוהב את הרעיון של לתת לאנשים את הזכות להרוג מישהו, לא משנה מה הוא עשה. זה בדיוק כמו לעשות מה שהרוצחים עושים, רק שזה נהיה חוקי..
לדעתי צריך להחמיר משמעותית את העונשים הקיימים אבל מבלי להכניס את העונש מוות. מי שרוצח הולך לבלות את שארית חייו בחברת רוצחים .

UNLIKE
אנשים כמו אלה ששרפו את התינוק הערבי וכמו ישי שליסל וכו' - צריכים למות באותה דרך.
לדעתי אתה אומר את זה משנאה.
בכל מקרה, לדעתי צדק לא יהיה לעשות אותו המעשה, זה כמו נקמה, בדרך כלל דברים טובים לא יצאו ממנה .
חוץ מזה, אני מאמין שאתה מנסה להיות בן אדם יותר טוב מהאנשים האלה שציינת, אבל אם זה מה שאתה טוען(שהם צריכים למות באותה דרך), אז אתה בדיוק כמוהם.

UNLIKE
אנשים כמו אלה ששרפו את התינוק הערבי וכמו ישי שליסל וכו' - צריכים למות באותה דרך.
להפך,להרוג אותם לא יתן כלום,להעניש אותם זה משהו אחר.
אדם שרצח עדיף שיהיה בכלא למשך כל החיים שלו או בתוך תא 2X2 שנים על שנים יגרום יותר הרתעה לדעתי משאר הוצאה להורג כי הרבה אנשים מאמנים בחיים שאחרי אז אין להם בעיה לבצע את הפשע ואז למות אבל אם אתה תכלא אותם חמישים שישים שנה בכלא קשה(לא מה שיש בארץ) זם יגרום ליותר הרתעה כי מרבית האנשים לא ירצו לבזבז את כל החיים שלהם בתא,בבדידות ובלי לראות את אור השמש.הרבה אנשים שישבו ויושבים בכלא אומרים ומעדיפים שיהרגו אותם מאשר שימשכו לחיות בכלא אז מפה נובע שזה עונש יותר קשה ואפקטיבי(ושוב אני לא מדבר על מערכת הכליאה בארץ כי היא דיי נחמדה לפעמים לאסירים)

להפך,להרוג אותם לא יתן כלום,להעניש אותם זה משהו אחר.
אדם שרצח עדיף שיהיה בכלא למשך כל החיים שלו או בתוך תא 2X2 שנים על שנים יגרום יותר הרתעה לדעתי משאר הוצאה להורג כי הרבה אנשים מאמנים בחיים שאחרי אז אין להם בעיה לבצע את הפשע ואז למות אבל אם אתה תכלא אותם חמישים שישים שנה בכלא קשה(לא מה שיש בארץ) זם יגרום ליותר הרתעה כי מרבית האנשים לא ירצו לבזבז את כל החיים שלהם בתא,בבדידות ובלי לראות את אור השמש.הרבה אנשים שישבו ויושבים בכלא אומרים ומעדיפים שיהרגו אותם מאשר שימשכו לחיות בכלא אז מפה נובע שזה עונש יותר קשה ואפקטיבי(ושוב אני לא מדבר על מערכת הכליאה בארץ כי היא דיי נחמדה לפעמים לאסירים)
סבבה.

🤦‍♂️😵😣😩

לסנאים שחיים במעמקי האוקיינוס כמובן.

מסיר מעקב.
דיון מיותר.

דיון מיותר כי אין לך מה לטעון חוץ מזה שחלק מהאנשים אתה שונא יותר ולכן לדעתך מגיע להם למות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית