תקרא קצת על הגולאגים. עונש מוות זה הגירסה הטבעונית של הגולאג.יש לי רעיון יותר טוב - אולי במקום עונש מוות נחזיר את הגולאגים. כך לא יהרגו בטעות חפים מפשע, והמאסר לא יהיה על חשבון משלם המיסים. Win-Win.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא קצת על הגולאגים. עונש מוות זה הגירסה הטבעונית של הגולאג.יש לי רעיון יותר טוב - אולי במקום עונש מוות נחזיר את הגולאגים. כך לא יהרגו בטעות חפים מפשע, והמאסר לא יהיה על חשבון משלם המיסים. Win-Win.
שלושה ערעורים עולים יותר מאסיר במאסר עולם בישראל? לא יודע איך הסקת את הנתונים האלה אבל כנראה שמאותו המקום שבו סקוואט דופק את הברכיים.בהנחה שנותנים לו זכויות ערעור וכדומה - בארה"ב זה בדיוק אחד הטיעונים נגד עונש מוות: הוא עולה למדינה הרבה יותר כסף מכליאה רגילה.
תנסה להיות קצת פחות קשקשן, טוב?שלושה ערעורים עולים יותר מאסיר במאסר עולם בישראל? לא יודע איך הסקת את הנתונים האלה אבל כנראה שמאותו המקום שבו סקוואט דופק את הברכיים.
שלושה ערעורים עולים יותר מאסיר במאסר עולם בישראל? לא יודע איך הסקת את הנתונים האלה אבל כנראה שמאותו המקום שבו סקוואט דופק את הברכיים.
אם אתה יורד על מישהו לפחות תבדוק פעמיים כדי לא לצאת אדיוט.שמאותו המקום שבו סקוואט דופק את הברכיים.
קארמהאם אתה יורד על מישהו לפחות תבדוק פעמיים כדי לא לצאת אדיוט.
רשמתי שבארה"ב הטיעון נגד עונש מוות הוא העלות שלו, מה רצית, שאני אביא מחיר של הוצאה להורג בסין?רוצים גם להביא את המחיר של הוצאה למוות בלוב וזימבאבווה?
בוא ננסה שוב: בארה"ב - המחיר של כליאת אסיר עולם (בכלא בארה"ב, כן?) נמוכה משמעותית מהמחיר הכולל של הוצאתו להורג (בארה"ב, שוב אני מזכיר). השוואה של ארה"ב מול ארה"ב. אם המחירים של ההוצאה להורג בישראל יהיו נמוכים יותר, גם המחירים של הכליאה שלו לכל חייו יהיו נמוכים יותר.כי הרי ברור שעלות של אסיר עולם בארץ ובארה"ב הן אותו הדבר.
mia khalifaאני לא מבין את הקטע הזה.. ראיתם ערביות? מי רוצה לזיין ערבייה? אז מי בכלל רוצה לזיין 72?
רוצים גם להביא את המחיר של הוצאה למוות בלוב וזימבאבווה? כי הרי ברור שעלות של אסיר עולם בארץ ובארה"ב הן אותו הדבר.
500 אלף דולר על עורכי דין? אם המשפחה של הרוצח לא מממנת, למה עורכי הדין צריכים להיות כל כך יקרים?
מה גם שאין לי מושג מה שתי העלויות האלה אומרת
Personal Restraint
Petition $152,900
Habeas Corpus
Petition $238,000
לגבי אישום שווא - זה בד"כ לא רלוונטי במקרים של פיגועים ובכל מקרה אני סומך על האימפוטנציה השלטונית הישראלית שתדע לסרס את מערכת המשפט בכל מצב שהוא לא ודאי.
לדעתי אתה אומר את זה משנאה.UNLIKE
אנשים כמו אלה ששרפו את התינוק הערבי וכמו ישי שליסל וכו' - צריכים למות באותה דרך.
לפי הפרשנות שלך.. מי יקבע למי מגיע למות ולמי לא? אתה? הרוב בחברה? למי יינתן הכוח להחליט?UNLIKE
אנשים כמו אלה ששרפו את התינוק הערבי וכמו ישי שליסל וכו' - צריכים למות באותה דרך.
להפך,להרוג אותם לא יתן כלום,להעניש אותם זה משהו אחר.UNLIKE
סבבה.להפך,להרוג אותם לא יתן כלום,להעניש אותם זה משהו אחר.
אדם שרצח עדיף שיהיה בכלא למשך כל החיים שלו או בתוך תא 2X2 שנים על שנים יגרום יותר הרתעה לדעתי משאר הוצאה להורג כי הרבה אנשים מאמנים בחיים שאחרי אז אין להם בעיה לבצע את הפשע ואז למות אבל אם אתה תכלא אותם חמישים שישים שנה בכלא קשה(לא מה שיש בארץ) זם יגרום ליותר הרתעה כי מרבית האנשים לא ירצו לבזבז את כל החיים שלהם בתא,בבדידות ובלי לראות את אור השמש.הרבה אנשים שישבו ויושבים בכלא אומרים ומעדיפים שיהרגו אותם מאשר שימשכו לחיות בכלא אז מפה נובע שזה עונש יותר קשה ואפקטיבי(ושוב אני לא מדבר על מערכת הכליאה בארץ כי היא דיי נחמדה לפעמים לאסירים)
🤦♂️😵😣😩
לסנאים שחיים במעמקי האוקיינוס כמובן.
מסיר מעקב.
דיון מיותר.
תחשוב מה שנוח לך. לא מעוניין לדון בנושא.
עונש מוות קיים בבית משפט הצבאי. פשוט לא מיישמים.כל מחבל שעשה פיגוע ונשאר בחיים הוא בזבוז של כל כך הרבה משאבים שאין שום הצדקה שלא יהיה פה עונש מוות.