הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפפות פוטבול

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
קנו לי כפפות פוטבול בארהב של cutters הדגם זה S450 REV PRO (אני משחק ראנינג באק ) וביום ראשון התאמנתי איתם לראשונה (פעם ראשונה שאני מתאמן עם כפפות בכללי) ואחרי כל כדור שקיבלתי הסתבכתי עם ההחזקה של הכדור ביד אחת ( היו לי המון פאמבלים ) ,ברגע שהורדתי את הכפפות זה כמובן לא קרה, אני מניח שזה כי אני לא רגיל לכפפות
ורציתי לשאול מה לדעתכם כדאי לי לעשות ? כי אני לא יכול להתרגל אליהם באימון מהסיבה שבכל מהלך כמעט הכדור נופל לי איתם .
@moo
@יהב
@nlr666
)

דווקא CUTTERS עושים רושם ל חברה טובה..
אבל בכל מקרה,אם ייצא לך,תקנה נייקי JET 3.0 או VAPOR
אפילו בתור נוז/די תאקל אני לפעמים שם אותן (בשביל לתפוס את השמנים שממולי) ויש להן גריפ פסיכי

• פותח/ת השרשור
דווקא CUTTERS עושים רושם ל חברה טובה..
אבל בכל מקרה,אם ייצא לך,תקנה נייקי JET 3.0 או VAPOR
אפילו בתור נוז/די תאקל אני לפעמים שם אותן (בשביל לתפוס את השמנים שממולי) ויש להן גריפ פסיכי

אני לא חושב שיצא לי לקנות בקרוב כי רק השבוע קניתי את אלה ב150 שח
אבל מה לדעתך כדאי לי לעשות?
זה טבעי שהאחיזה עם הכפפות בהתחלה לא חזקה?

• פותח/ת השרשור
אה,הכי חשוב,איפה אתה משחק?

דיברנו על זה פעם כבר , בהוקס

בעיקרון אני מרגיש שהכדור יותר דבוק לכפפה מאשר ליד אבל כשאני רץ עם הכדור בצד של הגוף קל להפיל לי אותו וכשאני מעביר אותו מאחיזה של 2 ידיים ליד אחת הוא זז לי בידיים (כאילו אני מגושם יותר בידיים פתאום)

דיברנו על זה פעם כבר , בהוקס
לא זכרתי..כנראה בגלל המכות בראש

אבל רשום שאתה בן 29,אתה הורה מלווה או משהו ? 🤣

בעיקרון אני מרגיש שהכדור יותר דבוק לכפפה מאשר ליד
מצוין
נראה לי אתה צריך להתרגל
עם איזה כפפות השתמשת עד היום?

• פותח/ת השרשור
לא זכרתי..כנראה בגלל המכות בראש

אבל רשום שאתה בן 29,אתה הורה מלווה או משהו ? 🤣

מצוין
נראה לי אתה צריך להתרגל
עם איזה כפפות השתמשת עד היום?
בלי כפפות
וכנראה שסתם כתבתי בגיל שנה אקראית (בן 16 וחצי)

אתה כנראה לא תופס טוב את הכדור בזמן ריצה.
האחיזה של כף היד בכדור היא מינורית, יש לך עוד המון נקודות מגע עם הכדור - כל האמה, הבייספס, המותן והחלק התחתון של השולדרפדס.
אתה רוצה "למעוך" את הכדור אל תוך הגוף שלך כשאתה עוטף אותו עם כל היד. כף היד היא רק אבטוח נוסף לכדור, שימוש/חוסר שימוש בכפפות לא אמור לשנות כלום.

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא תופס טוב את הכדור בזמן ריצה.
האחיזה של כף היד בכדור היא מינורית, יש לך עוד המון נקודות מגע עם הכדור - כל האמה, הבייספס, המותן והחלק התחתון של השולדרפדס.
אתה רוצה "למעוך" את הכדור אל תוך הגוף שלך כשאתה עוטף אותו עם כל היד. כף היד היא רק אבטוח נוסף לכדור, שימוש/חוסר שימוש בכפפות לא אמור לשנות כלום.
אני חושב אבל שזה כן בכף יד הבעיה
כי בלי כפפות זה לא קורה לי

אני חושב אבל שזה כן בכף יד הבעיה
כי בלי כפפות זה לא קורה לי
אז אתה חושב לא נכון. אין שום סיבה שזה יקרה, אם כבר כפפות רק משפרות גריפ.
וכאמור, כף היד היא חלק מינורי בהחזקה. אתה שומר על הכדור ע"י זה שאתה מועך אותו כלפי פנים ולמעלה בקצה התחתון של השולדרפדס שלך, אל תוך הגוף והשולדרפדס.
מבחוץ ומלמטה האמה שומרת על הכדור, מאחור הבייספס, מבפנים המותן, מלמעלה השולדרפדס ורק מקדימה האצבעות וכף היד.
כל מה שכף היד עושה זה למנוע מהכדור להחליק קדימה. הוא אמור להיות נעול כל כך חזק ע"י היד שלך אל תוך הגוף שגם אם הכפפות שלך היו מרוחות בוזלין הוא לא אמור לזוז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית