הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצקה ברחוב.

NonCivilized

משתמש קבוע
1,942
886
נק' מוניטין:
2,310
1,942
886
הולמס פלייס חיפה.

זה היה להיט מזמן, אבל הסתכלתי על זה שוב, חשבתי שזה בולשיט, אבל זה נראה לי אמיתי.
מה לדעתכם גורם לאמריקאים לחשוב שהם יכולים לזרוק הערות לנשים ואשכרה להחפיץ אותן ככה?
אתם חושבים שזה קיים בישראל?

אני אנטי פמיניסט, אבל זה עיצבן אותי ממש.

סרטון ישן.
מה הפלא שזה קורה באזורים כאלה גרועים? לא משקף באזורים נורמליים.

• פותח/ת השרשור
סרטון ישן.
מה הפלא שזה קורה באזורים כאלה גרועים? לא משקף באזורים נורמליים.
ראיתי כמה סרטונים כאלה,
גם אם תסתובב בדרום תל אביב בלילה (לא נווה שאנן)
זה לא יקרה, זה קטע אמריקאי ואני מנסה להבין את זה.

הייתי חייב:sarcastic:🤣

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה גורם לך לחשוב שהם (או כל אחד אחר) לא יכול לזרוק הערות לנשים?

חצי מהאנשים שם סתם אמרו לה יום טוב , ואני בספק אם זה קרה תוך 10 שעות זה פשוט לא הגיוני ולא מדובר פה בבחורה עם מראה יוצא דופן

• פותח/ת השרשור
מה גורם לך לחשוב שהם (או כל אחד אחר) לא יכול לזרוק הערות לנשים?
כי אתה פשוט לא יכול לזרוק הערות לכל אחד, אתה לא יכול לפתוח את הפה שלך ולזרוק מה שאתה חושב, יש נימוס בסיסי, טאקט, כבוד, פרטיות...
זאת נקראת "החפצה", אני לא מאמין שזה יוצא לי מהפה אבל זה פשוט עובדה, כי על אותו גל, אלה שיש להם יותר ביצים התחילו עם נשים בסרטונים אחרים, עקבו אחריהם, תפסו אותם, אם לאותם אידיוטים לא נכנס טוב טוב לראש שזה סוג של אונס מישהו צריך להכניס להם את זה.
חצי מהאנשים שם סתם אמרו לה יום טוב , ואני בספק אם זה קרה תוך 10 שעות זה פשוט לא הגיוני ולא מדובר פה בבחורה עם מראה יוצא דופן
אתה תמים, אתה חושב שהם אומרים לכל אחד יום טוב, זאת הדרך הפחדנית שלהם לזרוק מילה, ולמה לזרוק מילה, למה זה עוזר?

טמטום זאת מחלה קשה עם הרבה סימפטומים שיש לעקור בצורה כלשהי...

כי אתה פשוט לא יכול לזרוק הערות לכל אחד, אתה לא יכול לפתוח את הפה שלך ולזרוק מה שאתה חושב, יש נימוס בסיסי, טאקט, כבוד, פרטיות...
זאת נקראת "החפצה", אני לא מאמין שזה יוצא לי מהפה אבל זה פשוט עובדה, כי על אותו גל, אלה שיש להם יותר ביצים התחילו עם נשים בסרטונים אחרים, עקבו אחריהם, תפסו אותם, אם לאותם אידיוטים לא נכנס טוב טוב לראש שזה סוג של אונס מישהו צריך להכניס להם את זה.

אף אחד מהמושגים האלה לא אוסרים על בן אדם להגיד כל מה שהוא רוצה במרחב ציבורי.

גם לא הבנתי למה בדיוק יש פה החפצה? כי הם התחילו איתה ברחוב, במקום בבר?

וככה אתה מתחיל עם בנות בבר? מסתכל לה על התחת וצועק לה dammmmm?

• פותח/ת השרשור

זה מה שקורה שאתה נותן לחוק המדינה להיות לך מצפון מוסרי.
אוקי זה חוקי, אבל זה פסול, ואני מעוניין שאנשים יפסיקו להתנהג כמו קופים לפני שהמדינה תצטרך להתערב גם בזה.

הכי מצחיק בקטע הזה זה שהבנות בסוף ילכו עם הגועל נפש הזה שבגברים ואני בחיים לא אבין למה..

הכי מצחיק בקטע הזה זה שהבנות בסוף ילכו עם הגועל נפש הזה שבגברים ואני בחיים לא אבין למה..
כי מתוך 20 גברים שמתחילים עם הבחורה 19 מהם ערסים.. אז אין לה הרבה אופציות..
ועד שניגש אליה מישהו נורמלי היא כבר במגננה ולא נפתחת אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית