נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבילדר אמור להיות עם סינגל של 220+ להערכתי.זה לא זה. אני מתכוון שטווח החזרות הזה הוא מאוד אכזרי גם לאנשים שעובדים עם משקלי עבודה ממש גבוהים. בזמן שהלחיצות הכי כבדות שלי היו עם 120-125 קילו אני לא הייתי קרוב ללסגור אפילו 60 קילו ל20 חזרות.
ואחד שגם במצב בריאותי כל כך גרוע שהוא בקושי נושם שהוא מדבר.כן. הנה פאוורליפטר שרוצה רק כוח:
ואחד שגם במצב בריאותי כל כך גרוע שהוא בקושי נושם שהוא מדבר.
אני עשיתי עם הבנץ החלש שלי אישית 32 חזרות עם 60התכוונתי ל60 קילו. אני אישית בקושי עובר את ה15 חזרות עם זה.
צריך למצוא לפחות עוד 4 ואז נוכיח שהטענה של טנק לא נכונה. אולי אני אנסה היום 😃אני עשיתי עם הבנץ החלש שלי אישית 32 חזרות עם 60
ו-50 עם 45-50 (לא זוכר)
צריך למצוא לפחות עוד 4 ואז נוכיח שהטענה של טנק לא נכונה. אולי אני אנסה היום 😃
שחקני פוטבול (לרוב) לא אשפי טכני'..העיקר בהתחלה "התחת לא עולה מהספסל אחרת זה לא נספר" ואז יש איזה 2 חזרות בקושי שהשחקן פוטבול עם התחת על הספסל
challenge accepted 🤤מעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 חזרות אפילו עם פלטה אחת. ניחוש שלי שאפשר לספור אותם על יד אחת.
קטלני. הסינגל הכי כבד שלי היה 130 ואני זוכר שניסיתי מקסימום עם 60 קילו ואחרי 12 חזרות כבר זה בקושי עלה. כנראה בגלל עבודה על טווח חזרות גבוה הגוף שלי לא התנסה בהיפרטרופיה סרקופלזמית, אולי האימונים שלך היו יותר מתאימים לסוג כזה של עבודה.הבילדר אמור להיות עם סינגל של 220+ להערכתי.
לסגור 30 חזרות עם 60 אני מאמין שאפשר בכיף עם לחיצה של 140.
עשיתי 23 עם 100 כשהיה לי 170~
אתה רק מחפש תרוצים לפמפם 😆challenge accepted 🤤
קטלני. הסינגל הכי כבד שלי היה 130 ואני זוכר שניסיתי מקסימום עם 60 קילו ואחרי 12 חזרות כבר זה בקושי עלה. כנראה בגלל עבודה על טווח חזרות גבוה הגוף שלי לא התנסה בהיפרטרופיה סרקופלזמית, אולי האימונים שלך היו יותר מתאימים לסוג כזה של עבודה.
וואו! ואתה עוד עבדת בקורטה, אולי זה קשור איכשהו? כשעשיתי פרוטוקול פציעות המשקל הכבד ביותר שהצלחתי להרים ל25 חזרות היה 50 קילו, וגם זה הצלחתי רק לסט אחד והסט השני גם אחרי 5 דקות הפסקה עלה רק ל12-15 חזרות.אני עשיתי עם הבנץ החלש שלי אישית 32 חזרות עם 60
ו-50 עם 45-50 (לא זוכר)
אין לי אפילו תרוצים...אתה מקולקל.
רעיון טובאולי נחזיר את אתגר הבנצ' -?-
יהיה מעניין לראות כמה השיפור של החברים בפורום בשנה אחת
https://www.lbs.co.il/threads/49986/
אם הוא יעלה סרטון של 100 קילו בייספ קרלז למקסימום חזרות נראה לי שהוא באמת יקבל מחיאות כפייםשמישהו יבהיר למורן שמדברים על בנץ'. מחר הוא יעלה סרטון של בייספס קרלז ויצפה למחיאות כפיים.
אה רגע דיברנו על 60 קילו ל 30 חזרות, עדיין לעשות את זה בקרלז זה מכובדשמישהו יבהיר למורן שמדברים על בנץ'. מחר הוא יעלה סרטון של בייספס קרלז ויצפה למחיאות כפיים.
התכוונתי ל60 קילו. אני אישית בקושי עובר את ה15 חזרות עם זה.