הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bodybuilder vs. Football Player: 315 lb Bench Press Challenge

• פותח/ת השרשור
זה לא זה. אני מתכוון שטווח החזרות הזה הוא מאוד אכזרי גם לאנשים שעובדים עם משקלי עבודה ממש גבוהים. בזמן שהלחיצות הכי כבדות שלי היו עם 120-125 קילו אני לא הייתי קרוב ללסגור אפילו 60 קילו ל20 חזרות.
הבילדר אמור להיות עם סינגל של 220+ להערכתי.
לסגור 30 חזרות עם 60 אני מאמין שאפשר בכיף עם לחיצה של 140.
עשיתי 23 עם 100 כשהיה לי 170~

כן. הנה פאוורליפטר שרוצה רק כוח:
ואחד שגם במצב בריאותי כל כך גרוע שהוא בקושי נושם שהוא מדבר.
ואתה צודק צריך לסייג את הדברים, יש סיבה לעלות בשומן אם אתה מתחרה בheavyweight וBench only.
רק ככה אתה מקבל את הדברים המצחיקים האלה (שאתה אגב פרסמת סרטון של מישהו כזה)

הבילדר אמור להיות עם סינגל של 220+ להערכתי.
לסגור 30 חזרות עם 60 אני מאמין שאפשר בכיף עם לחיצה של 140.
עשיתי 23 עם 100 כשהיה לי 170~
קטלני. הסינגל הכי כבד שלי היה 130 ואני זוכר שניסיתי מקסימום עם 60 קילו ואחרי 12 חזרות כבר זה בקושי עלה. כנראה בגלל עבודה על טווח חזרות גבוה הגוף שלי לא התנסה בהיפרטרופיה סרקופלזמית, אולי האימונים שלך היו יותר מתאימים לסוג כזה של עבודה.
challenge accepted 🤤
אתה רק מחפש תרוצים לפמפם 😆

קטלני. הסינגל הכי כבד שלי היה 130 ואני זוכר שניסיתי מקסימום עם 60 קילו ואחרי 12 חזרות כבר זה בקושי עלה. כנראה בגלל עבודה על טווח חזרות גבוה הגוף שלי לא התנסה בהיפרטרופיה סרקופלזמית, אולי האימונים שלך היו יותר מתאימים לסוג כזה של עבודה.

אתה מקולקל.

אני עשיתי עם הבנץ החלש שלי אישית 32 חזרות עם 60
ו-50 עם 45-50 (לא זוכר)
וואו! ואתה עוד עבדת בקורטה, אולי זה קשור איכשהו? כשעשיתי פרוטוקול פציעות המשקל הכבד ביותר שהצלחתי להרים ל25 חזרות היה 50 קילו, וגם זה הצלחתי רק לסט אחד והסט השני גם אחרי 5 דקות הפסקה עלה רק ל12-15 חזרות.
אתה מקולקל.
אין לי אפילו תרוצים...

שמישהו יבהיר למורן שמדברים על בנץ'. מחר הוא יעלה סרטון של בייספס קרלז ויצפה למחיאות כפיים.

שמישהו יבהיר למורן שמדברים על בנץ'. מחר הוא יעלה סרטון של בייספס קרלז ויצפה למחיאות כפיים.
אם הוא יעלה סרטון של 100 קילו בייספ קרלז למקסימום חזרות נראה לי שהוא באמת יקבל מחיאות כפיים
אה רגע דיברנו על 60 קילו ל 30 חזרות, עדיין לעשות את זה בקרלז זה מכובד

אחי, יש מוטות של שמונה קילו ופלטות של חמש. אמרו פלטה, לא אמרו איזה וכמה הכל ישקול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית