נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"אני רוצה רק כוח, אני לא רוצה להיות גדול ושרירי כמוהו" - הגיון של פווארליפטרים
יותר מעניין מה היה קורה אילו הם היו נפגשים על המגרש עם ציוד מלא..
מעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 סייקליםמעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 חזרות אפילו עם פלטה אחת. ניחוש שלי שאפשר לספור אותם על יד אחת.
הדבילדר היה נהפך לקקקקוקילידהחולקים קוקילדה מן הסתם...
מעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 חזרות אפילו עם פלטה אחת. ניחוש שלי שאפשר לספור אותם על יד אחת.
התכוונתי ל60 קילו. אני אישית בקושי עובר את ה15 חזרות עם זה.טעות מרה בידיך חביבי, אני זוכר שבזמנו היו פה סרטונים של אנשים ל20+ חזרות עם 2 פלטות.
חוץ מזה שפלטה אחת=מוט ריק, ו30 חזרות עם מוט ריק is no biggie
בדיוק,אתה...אני אישית
זה לא זה. אני מתכוון שטווח החזרות הזה הוא מאוד אכזרי גם לאנשים שעובדים עם משקלי עבודה ממש גבוהים. בזמן שהלחיצות הכי כבדות שלי היו עם 120-125 קילו אני לא הייתי קרוב ללסגור אפילו 60 קילו ל20 חזרות.בדיוק,אתה...
יש חבר'ה שזה החימום שלהם
הראשון לא שם את התחת על הספסל לשניה, והשני לא נעל כמעט אף חזרה.העיקר בהתחלה "התחת לא עולה מהספסל אחרת זה לא נספר" ואז יש איזה 2 חזרות בקושי שהשחקן פוטבול עם התחת על הספסל
"אני רוצה רק כוח, אני לא רוצה להיות גדול ושרירי כמוהו" - הגיון של פווארליפטרים
כן. הנה פאוורליפטר שרוצה רק כוח:
למה לעזאזל הוא לא נועל אף חזרה?
אלכס, יכול להיות שיש לו חולשה בטרייספס? 🙄
60 קילו ל 30 חזרות? אתה באמת חושב שלא יותר מ 5 אנשים בפורום יכולים לעשות את זה? הגזמת.מעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 חזרות אפילו עם פלטה אחת. ניחוש שלי שאפשר לספור אותם על יד אחת.