הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bodybuilder vs. Football Player: 315 lb Bench Press Challenge

מעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 חזרות אפילו עם פלטה אחת. ניחוש שלי שאפשר לספור אותם על יד אחת.

נערך לאחרונה:
מעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 חזרות אפילו עם פלטה אחת. ניחוש שלי שאפשר לספור אותם על יד אחת.
מעניין אותי כמה בפורום הזה יסגרו 30 סייקלים
ניחוש שלי שאפשר לספור אותם על יד אחת
והעלו את הסרטון הזה לפה כבר מזמן, חוץ מזה מה הקשר בין שחקן פוטבול ל3 פלטות? הoffical בNFL זה 2 פלטות למקס

זה ישן
היה את זה בfxp ממזמן:sarcastic:
אבל הטווח תנועה של השחקן פוטבול גדול באיזה פי 2 לא הוגן :(

טעות מרה בידיך חביבי, אני זוכר שבזמנו היו פה סרטונים של אנשים ל20+ חזרות עם 2 פלטות.
חוץ מזה שפלטה אחת=מוט ריק, ו30 חזרות עם מוט ריק is no biggie

טעות מרה בידיך חביבי, אני זוכר שבזמנו היו פה סרטונים של אנשים ל20+ חזרות עם 2 פלטות.
חוץ מזה שפלטה אחת=מוט ריק, ו30 חזרות עם מוט ריק is no biggie
התכוונתי ל60 קילו. אני אישית בקושי עובר את ה15 חזרות עם זה.

בדיוק,אתה...
יש חבר'ה שזה החימום שלהם
זה לא זה. אני מתכוון שטווח החזרות הזה הוא מאוד אכזרי גם לאנשים שעובדים עם משקלי עבודה ממש גבוהים. בזמן שהלחיצות הכי כבדות שלי היו עם 120-125 קילו אני לא הייתי קרוב ללסגור אפילו 60 קילו ל20 חזרות.

העיקר בהתחלה "התחת לא עולה מהספסל אחרת זה לא נספר" ואז יש איזה 2 חזרות בקושי שהשחקן פוטבול עם התחת על הספסל
הראשון לא שם את התחת על הספסל לשניה, והשני לא נעל כמעט אף חזרה.

60 קילו ל 30 חזרות? אתה באמת חושב שלא יותר מ 5 אנשים בפורום יכולים לעשות את זה? הגזמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית