עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנתיים אני יותר חזק ממך + פחות שמן ממך.
אחח החיים יפים כשמקנאים בך...
והתכוונתי שביחס למשקל שלי זה יהיה חסרון, לוקחים לפי קטגוריות, מישהו בגובה 1.85 ששוקל שמונים לא ימשוך יותר ממישהו בגובה 1.60 במשקל דומה.
בהיבטים אחרים זה יכול להיות יתרון.
והתכוונתי שביחס למשקל שלי זה יהיה חסרון, לוקחים לפי קטגוריות, מישהו בגובה 1.85 ששוקל שמונים לא ימשוך יותר ממישהו בגובה 1.60 במשקל דומה.
אוקייבנתיים אני יותר חזק ממך + פחות שמן ממך.
כנראה פספסתי את הסרטון בו אתה מוכיח כמה אתה חזק.
בנתיים אני יותר חזק ממך + פחות שמן ממך.
תודה על התמיכה מישל 😛בגלל היציאה הזאת, יש לך עד יום חמישי לעלות סרטון שבו את מוכיח שאתה יותר חזק (סקוואט מעל 125).
MAX העלה סרטונים אם אני זוכר נכון. אם עד יום חמישי אתה לא מעלה סירטון אני משעה אותך ואת המתשמש הראשון שלך NIV.
בגלל היציאה הזאת, יש לך עד יום חמישי לעלות סרטון שבו את מוכיח שאתה יותר חזק (סקוואט מעל 125).
MAX העלה סרטונים אם אני זוכר נכון. אם עד יום חמישי אתה לא מעלה סירטון אני משעה אותך ואת המתשמש הראשון שלך NIV.
למה 125? מקס עשה 125 בגיל שלי?
יצאת פה עוד יותר עלוב כי אני כמוך בן 16למה 125? מקס עשה 125 בגיל שלי?
בגלל היציאה הזאת, יש לך עד יום חמישי לעלות סרטון שבו את מוכיח שאתה יותר חזק (סקוואט מעל 125).
למה 125? מקס עשה 125 בגיל שלי?