עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגב שריר גדול.. רצוי שתציין איפה בגב? (עליון\אמצעי\תחתון)איזה תרגילים אני יכול לעשות שלא מפעילים לחץ על הגב?
יש פשוט כאבים כאלה בגב שבאים והולכים, הלכתי לרופא והא אמר חודשיים בלי משקולות :/ פשוט כל הגב כואב אז אני צריך תוכנית שלא מאמצת את הגב.. ברור שאני לא מבקש שיבנו לי תוכנית אבל אני צריך תרגילים שלא מאמצים את הגב כדי שהפציעה תעבור אבל שאני אוכל להמשיך להתאמן.הגב שריר גדול.. רצוי שתציין איפה בגב? (עליון\אמצעי\תחתון)
יש פציעה מסויימת? מגבלה? כאבים כרוניים.?
שאני מתאמן זה לא ממש כואב כאילו זה בא והולך נגיד אני בבית זה פתאום כואב.. יש מצב אני פשוט לא אתאמן עד שזה יעבור לגמרי :( תודה על העזרה בכל מקרה 😃כל הגב?
תרגילים בשכיבה..? 🫤
כל תרגיל בעמידה מאמץ את הגב, הזוקפים.. השאלה מה זה מאמץ עבורך?
איזה חלק בגב כואב?
אולי כדאי להקשיב לרופא במקרה הזה..
כאבי גב שבאים והולכים לא נשמע מלבב במיוחד....שאני מתאמן זה לא ממש כואב כאילו זה בא והולך נגיד אני בבית זה פתאום כואב.. יש מצב אני פשוט לא אתאמן עד שזה יעבור לגמרי 😭 תודה על העזרה בכל מקרה 😃
יש כל כך הרבה סוגים של כאבי גב שקשה לי מאוד להגיד אם מה שהיה לו אפילו איכשהו קשור לכאבים שלי היו, אבל לשאלה שלך, כן, היו לי כאבים שבאו והלכו ואז חזרו. צריך אבל לדעת יותר פרטים כדי להבין מה הולך אצלו ספציפית
כאבים קטנים שבאים הולכים, כואב קצת שאני מתכופף או מותח את הגב. י ימים שבכלל לא כואב ויש ימים שכן. לפעמים כואב למטה ולפעמים למעלה זה לא ממש מדויק.. כמה זמן היית מושבת מאימונים?יש כל כך הרבה סוגים של כאבי גב שקשה לי מאוד להגיד אם מה שהיה לו אפילו איכשהו קשור לכאבים שלי היו, אבל לשאלה שלך, כן, היו לי כאבים שבאו והלכו ואז חזרו. צריך אבל לדעת יותר פרטים כדי להבין מה הולך אצלו ספציפית
הייתה לי פציעה כזאת בגיל 16. לא זוכר בדיוק לכמה זמן הייתי מושבת אבל נראה לי באזור החודשיים ובתקופה הזאת לקחתי טיפולי פיזיוטרפיה שעזרו לי מאוד להחלים.כאבים קטנים שבאים הולכים, כואב קצת שאני מתכופף או מותח את הגב. י ימים שבכלל לא כואב ויש ימים שכן. לפעמים כואב למטה ולפעמים למעלה זה לא ממש מדויק.. כמה זמן היית מושבת מאימונים?
סבבה תודה 😃 אם לא יעבור אני אבקש פיזיותרפיה מהביטוח.הייתה לי פציעה כזאת בגיל 16. לא זוכר בדיוק לכמה זמן הייתי מושבת אבל נראה לי באזור החודשיים ובתקופה הזאת לקחתי טיפולי פיזיוטרפיה שעזרו לי מאוד להחלים.
חבל לחכות אם זה בחינם. צור קשר עם קופת החולים שלך לך לתור לאורטופד ותבקש שיפנה אותך לפיזיוטרפיה. זה לא יעלה לך שקל ואתה תקבל את זה על המקום. יש מצב גם שאפשר להרשם לפיזיוטרפיה בלי הפניה אבל אני לא בטוחסבבה תודה 😃 אם לא יעבור אני אבקש פיזיותרפיה מהביטוח.
אבל פיזיותרפיה לא יכולה להזיק אם אין צורך?חבל לחכות אם זה בחינם. צור קשר עם קופת החולים שלך לך לתור לאורטופד ותבקש שיפנה אותך לפיזיוטרפיה. זה לא יעלה לך שקל ואתה תקבל את זה על המקום. יש מצב גם שאפשר להרשם לפיזיוטרפיה בלי הפניה אבל אני לא בטוח
לא. 90% ממה שמתרחש בפיזיוטרפיה זה שמלמדים אותך לעשות תרגילים שאמורים לתקן לך את הבעיה.אבל פיזיותרפיה לא יכולה להזיק אם אין צורך?
סבבה תודה 😃לא. 90% ממה שמתרחש בפיזיוטרפיה זה שמלמדים אותך לעשות תרגילים שאמורים לתקן לך את הבעיה.