הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטון התחרות שלי

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב אז דבר ראשון תודה ל @THEDJSKAY1 התותח על הצילום, אתה מלך.
תודה ל @moo המאמן התותח שעבד איתי בהכנה לתחרות
נתתי סקוואט 210-225-232.5
בנץ 110-120-125
דדליפט 210 ופעמיים 227.5 no lift.
כל התירוצים והחפירות אמרתי כבר במקומות אחרים אז הנה הסרטון

אני לא חושב שאתה צריך לעבור מסומו. הפרופורציה שלך והסט אפ נראים מעולה, המוט עולה בקו ישר והמנח גב יחסית אנכי.
זה לגמרי בעיית אחיזה, יש המון שיטות לשפר את זה, סומך עליך שתמצא.

• פותח/ת השרשור
תרחיב את האחיזה בדדליפט מעט
קצת יותר מרוחב גוף
ניסיתי פעם. היה לא נוח וגרם למרפק שמאל שלי להתחיל לכאוב.
זה לא העיניין שהמוט יחליק לך, ברור לי שהיד שלך מספיק חזקה והוא לא. זה העיניין שהמוט מתרחק ממך אחרי שהוא עובר את הברך, כיאלו זה מתחלק אצלך ל2 תנועות במקום לתנועה אחת.
אני עדיין חושב שזה בגלל שהמוט בתחרות הוא עבה יחסית והיה קשה לך לשמור אותו קרוב לגוף, עצם זה שאתה מספר שנכשלת רק בתחרות ובנפח אתה טוב מחזק את הטענה.
לא ראיתי אף פעם מישהו עם גב אנכי כמו שלך שלא מצליח לנעול, בטח לא כשהסקוואט יותר גבוה מהדדליפט.
בכל מקרה אני רואה שכבר החלטת, אז שיהיה בהצלחה.
כמו שכבר אמרתי, בכל מקרה קיבלתי המון המלצות שקלאסי צריך להיות תרגיל עזר לסומו בכל מקרה אז אני צריך לחזור לעשות אותו במתכונת מסויימת, כך שכרגע אני מחזיר אותו למשקלים נורמליים ואחר כך כבר נראה.
אני לא חושב שאתה צריך לעבור מסומו. הפרופורציה שלך והסט אפ נראים מעולה, המוט עולה בקו ישר והמנח גב יחסית אנכי.
זה לגמרי בעיית אחיזה, יש המון שיטות לשפר את זה, סומך עליך שתמצא.
איך אתה יכול לטעון שזאת בעיית אחיזה כשהמוט בחיים לא החליק לי בדדליפט? הבעיה לדעתי היא הטכניקה שלי שאותה לימדתי את עצמי ולכן היא בעייתית. כמו שאמרתי לשובר-רע-גרוע אני בכל מקרה אשקיע עכשיו לפחות חודש בקלאסי כדי לחזק אותו ומקסימום אם אני אראה שזה אכן פחות חזק אני אחזור לתקן את הסומו.
תחרות הבאה 9/9 !!
כל הכבוד גופט
תודה.. זאת המטרה. מקסימום תחרות הבאה ניתן 200 דדליפט כניסה שלישית כדי להיות בטוח 😃

יכול להיות שאתה לא מכניס אגן פנימה אחרי הניתוק וזה גורם למוט לברוח קדימה?

לגבי אחיזה, זה יכול לצוץ במשקלי שיא. המוט של התחרות היה נראה בסדר, אבל לצורך השוואה לפני שנה שהיה מוט פח רצח הייתה לי (ולעוד רבים) בעיית אחיזה שצצה משומקום בגלל המוט. אתה החזקת כל האחיזה בחלק המחוספס?

ככה או ככה סומו נראה מאוד טוב עליך, ה"שיהוק" הזה בטכניקה ממש לא מתקשר לי לחוסר התאמה עם סומו, זה בהחלט יכול לקרות לך גם עם קלאסי.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה לא מכניס אגן פנימה אחרי הניתוק וזה גורם למוט לברוח קדימה?

לגבי אחיזה, זה יכול לצוץ במשקלי שיא. המוט של התחרות היה נראה בסדר, אבל לצורך השוואה לפני שנה שהיה מוט פח רצח הייתה לי (ולעוד רבים) בעיית אחיזה שצצה משומקום בגלל המוט. אתה החזקת כל האחיזה בחלק המחוספס?

ככה או ככה סומו נראה מאוד טוב עליך, ה"שיהוק" הזה בטכניקה ממש לא מתקשר לי לחוסר התאמה עם סומו, זה בהחלט יכול לקרות לך גם עם קלאסי.
יכול להיות שאני לא מכניס את האגן מספיק פנימה, כמו שאמרתי אני לימדתי את עצמי סומו אז אני בטוח שיש לי טכניקה רחוקה ממושלמת. הנה צילום של 215x3 שבועיים לפני התחרות. מה אתה חושב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית