הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו עקשן מחמיר

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברה
שבוע 6 מתוך12 טסט 500 מ'ג בשבוע.
מטופל טמוקסי מהיום הראשון ולאחרונה עקב הג'ינו מטופל גם כדור פרווירון ביום.
ביום שלישי לקחתי כדור דוסטינקס בשילוב כדור טמוקסי וכדור פרווירון.
היום (יום חמישי) לקחתי כדור נוסף של דוסטינקס.
חשוב לציין שכל יום אני לוקח גם 20 מ'ג טמוקסי ופרווירון אחד.
לצערי אני לא רואה שיפור אולי אפילו מעט החמרה
נותרו לי עוד 2 כדורי דוסטינקס שהכדור הבא צריך לקחת ביום ראשון.
האם לתת צ'אנס ל 4 הכדורים או שלצערי אצטרף לנסות ארמידקס ואם לא לסיים את הסייקל.?

למי ששואל מדוע דוסטינקס שאחראי על הורדת פרולקטין בעצם
הסיבה היא שילוב של טמוקסי חסם אסטרוגן עם פרווירון וכדור דוסטינקס לטיפול בפרולקטין,
המטרה היא לנסות לתקוף מכל האופציות ולכן גם הורדת פרולקטין וגם חסם אסטרוגן.

יש לי אפשרות להשיג ארמידקס.
השאלה האם במצב הנתון יש צורך או 40 מ'ג טמוקסי יעשה את העבודה.?
התרופה הכי יעילה ברוב המקרים לגניקומסטיה היא טמוקסי...במצבך,לא פחות מ40 מ"ג ביום..ארימידקס לא פועל נקודתית יכול אולי לעזור מעט בעקיפין
ודוסטינקס היה אמור לנטרל את הבעיה אם הגינו שלך הוא מסיבה של פרולקטין גבוה (יש גם מקרים כאלה!!)
אם היית פונה לאיש מקצוע לפני הסייקל (בניגוד לרופאים בקופ"ח שכל עוד אתה לא זקוק לחזייה אז התגובות שלהם הם כנראה משהו בנוסח "סע לשלום ועזוב אותי באמא שלך" ואם זה לא עוזר אז הם מנפנפים בנשק יום הדין "ניתוח") הוא היה מבצע לך בדיקת דם מקיפה לפני הסייקל והיית יודע במדויק מה הסיבה לגינו שלך וכך היית יכול לתקוף נקודתית..
אני מאמין שטמוקסי 40 מ"ג אם אין בעיות של פרולקטין גבוה אמור לעשות את העבודה..אבל אני לא רופא..רחוק מזה:79nb:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התרופה הכי יעילה ברוב המקרים לגניקומסטיה היא טמוקסי...במצבך,לא פחות מ40 מ"ג ביום..ארימידקס לא פועל נקודתית יכול אולי לעזור מעט בעקיפין
ודוסטינקס היה אמור לנטרל את הבעיה אם הגינו שלך הוא מסיבה של פרולקטין גבוה (יש גם מקרים כאלה!!)
אם היית פונה לאיש מקצוע לפני הסייקל (בניגוד לרופאים בקופ"ח שכל עוד אתה לא זקוק לחזייה אז התגובות שלהם הם כנראה משהו בנוסח "סע לשלום ועזוב אותי באמא שלך" ואם זה לא עוזר אז הם מנפנפים בנשק יום הדין "ניתוח") הוא היה מבצע לך בדיקת דם מקיפה לפני הסייקל והיית יודע במדויק מה הסיבה לגינו שלך וכך היית יכול לתקוף נקודתית..
אני מאמין שטמוקסי 40 מ"ג אם אין בעיות של פרולקטין גבוה אמור לעשות את העבודה..אבל אני לא רופא..רחוק מזה:79nb:

מודה לך מאוד על העזרה.
המצב הוא כזה מריץ עד יום חמישי 40 מ'ג טמוקסי מקווה לראות שנוי,
במידה ויהיה שינוי נחליט מה הלאה ואיך מתאימים את זה להמשך הסייקל
אם לא נריץ ארמידקס יום כן יום לא ללא טמוקסי ונראה מה האופציה.
יעדכן בהמשך.

אל תוותר על הטמוקסי בשום מחיר.
תתחיל משבוע טמוקסי בוקר וערב - 40 מג.
ארימידקס - אם הוא רפואי 1מג יום כן יום לא בנוסף לטמוקסי.
אני מדבר מניסיון, גם אני רגיש לגינו.

ארימידקס - אם הוא רפואי 1מג יום כן יום לא בנוסף לטמוקסי.
אם כבר לקחת....
לא במקום..... יחד עם טמקוסי..מה שמטפל נקודתית בפעילות האסטרוגנית ברקמת השד הוא טמוקסי...ארימידקס יכול לתת גיבוי בעצירה המוחלטת של ההמרה לאסטרוגן בכל הגוף אך יש לזה מחיר.. שיפגע בתוצאות הסייקל מכיוון שלמרות כל החסרונות חשיבות האסטרוגן לגדילה היא דיי משמעותית.....ריסוק מוחלט של רמות אסטרוגן יפגע גם בתוצאות הסייקל לכן בילדרים ממעטים מאוד לעשות בתרופה שימוש
המינון המומלץ של ארימידקס בד"כ הוא 0.25mg/eod...
במקרה שלך הייתי משלב מינון זה עם 40mg/ed טמוקסי...אולי בשבוע הראשון ארימידקס 0.5mg/eod

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם כבר לקחת....
לא במקום..... יחד עם טמקוסי..מה שמטפל נקודתית בפעילות האסטרוגנית ברקמת השד הוא טמוקסי...ארימידקס יכול לתת גיבוי בעצירה המוחלטת של ההמרה לאסטרוגן בכל הגוף אך יש לזה מחיר.. שיפגע בתוצאות הסייקל מכיוון שלמרות כל החסרונות חשיבות האסטרוגן לגדילה היא דיי משמעותית.....ריסוק מוחלט של רמות אסטרוגן יפגע גם בתוצאות הסייקל לכן בילדרים ממעטים מאוד לעשות בתרופה שימוש
המינון המומלץ של ארימידקס בד"כ הוא 0.25mg/eod...
במקרה שלך הייתי משלב מינון זה עם 40mg/ed טמוקסי...אולי בשבוע הראשון ארימידקס 0.5mg/eod

כמו שאתה אומר ארמידקס פוגע בתוצאות הססייקל משמעותית.
כרגע אני על 40 מ'ג טמוקסי בערב
יחכה לראות מה יביאו היומיים הקרובים ואעדכן.
במידה ולא תיהיה אפשרות אשלב ארמידקס,
אני לא רוצה להקדים את המאוחר אבל יכול להיות שאני רואה מעט השפעה, אני אהיה חכם יותר בעוד יומיים

נערך לאחרונה:
יש לך בעייה בזיקפה ? או שאתה מרגיש עייפות כללית ? כי אם כן אז זה יכול להיות מאסטרוגן או מי פרולקטין גבוהה . ובמקרה כזה צריך דוסטינקס/ ארימידקס . אם אין תבעיות האלה לא חושב שצריך וטמוקסי יחסום את העודף אסטרוגן .
הכי טוב שתעשה בדיקת דם ותראה באמת מה הולך שמה .
חוץ מיזה מסייקל ראשון 500 מ"ג לא חושב שיתפתח לך גינו אחי גם לי היו תסרטים האלה הכל יהיה בסדר הטמוקסי יחסום את זה .
ואולי תעלה תמונה ?

• פותח/ת השרשור
יש לך בעייה בזיקפה ? או שאתה מרגיש עייפות כללית ? כי אם כן אז זה יכול להיות מאסטרוגן או מי פרולקטין גבוהה . ובמקרה כזה צריך דוסטינקס/ ארימידקס . אם אין תבעיות האלה לא חושב שצריך וטמוקסי יחסום את העודף אסטרוגן .
הכי טוב שתעשה בדיקת דם ותראה באמת מה הולך שמה .
חוץ מיזה מסייקל ראשון 500 מ"ג לא חושב שיתפתח לך גינו אחי גם לי היו תסרטים האלה הכל יהיה בסדר הטמוקסי יחסום את זה .
ואולי תעלה תמונה ?

בעיות בזקפה לא אני חרמן כמו ארנב
עייפות כללית לא בגלל משהו גופני אלא בגלל עומס.
אני אתן לטמוקסי עוד יומיים לנסות לעזור ונראה מה התוצאות

מצרף לך פה אשכול שפתחתי לפני הסייקל ואנסה למצוא תמונות גם של המצב לפני שבועיים
https://www.lbs.co.il/threads/69024/

עריכה
תמונה מה 29.7 שכבר הבחנתי שהג'ינו מחמיר.
http://srv2.jpg.co.il/9/55c916c6ee5fc.jpeg

נערך לאחרונה:
בעיות בזקפה לא אני חרמן כמו ארנב
עייפות כללית לא בגלל משהו גופני אלא בגלל עומס.

מצרף לך פה אשכול שפתחתי לפני הסייקל ואנסה למצוא תמונות גם של המצב לפני שבועיים
https://www.lbs.co.il/threads/69024/

עריכה
תמונה מה 29.7 שכבר הבחנתי שהג'ינו מחמיר.
http://srv2.jpg.co.il/9/55c916c6ee5fc.jpeg
אם אין בעיית זיקפה זה אומר השפרולקטין ככל הנראה לא גבוהה .
אם יש עייפות אז זה אולי האסטרוגן יחסית גבוהה או מעומס כמו שאמרת .
לפי הלינק ששמת הפיטמות שלך כן נראות נפוחות והבנתי שזה היה לפני הסייקל ... כשה אתה מרגיש את הפיטמה יש שם מין גוש כזה ? הרגשת מין עקיצות כאלה בפיטמה ?
תמשיך אם הטמוקסי אם המצב יחמיר תצתרך ארימידקס עדיף שתדבר אם יניב ריז ותשאל אותו כמה לקחת שלא תרסק לגמרי את האסטרוגן .

• פותח/ת השרשור
אם אין בעיית זיקפה זה אומר השפרולקטין ככל הנראה לא גבוהה .
אם יש עייפות אז זה אולי האסטרוגן יחסית גבוהה או מעומס כמו שאמרת .
לפי הלינק ששמת הפיטמות שלך כן נראות נפוחות והבנתי שזה היה לפני הסייקל ... כשה אתה מרגיש את הפיטמה יש שם מין גוש כזה ? הרגשת מין עקיצות כאלה בפיטמה ?
תמשיך אם הטמוקסי אם המצב יחמיר תצתרך ארימידקס עדיף שתדבר אם יניב ריז ותשאל אותו כמה לקחת שלא תרסק לגמרי את האסטרוגן .

לשאלתך לקחתי גם דוסטינקס כי חשבנו (אני ויניב) שהפרולקטין גבוהה. סתם טחנתי מים וכסף
אני מאוד מקווה שהטמוקסי ישפיע ניתן לו עוד יומיים של עבודה ונראה מה הלאה.
במידה וזה יעזור אנחנו נחשוב איך ממשיכים הלאה במינונים

• פותח/ת השרשור
עידכון קצר,
נראה שהג'ינו עצר מלגדול אם כי אפילו ירד מעט הנפיחות
האם לבנתיים להמשיך עם 40 מ'ג טמוקסי.?

• פותח/ת השרשור
תמשיך לפחות עוד שבוע שלם...אחרי זה תנסה כדור ביום..אם לא תהיה החמרה תמשיך כך עד סוף הסייקל

אוקיי אחי תןדה על התשובה
האמת שלקחתי כדור טמוקסי אחד כל יום מתחילת הסייקל ועדיין הגינו החמיר
כנראה יש לי רגישול גבוהה.
המשיך לימים הקרובים על 40 מ'ג ונראה לאן זה מתפתח.

• פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי שבוע עם 40 מ'ג טמוקסי הנה העדכון:
הגינו לא גודל אך גם לא יורד
הוא הגיע פחות או יותר למצב שאיתו נכנסתי לסייקל.
זה עדיין לא אסטטי אבל לפחות לא גודל.
לסיים את הסייקל על 40 מ'ג טמוקסי ולעשות ניתוח לסידור האסטטיקה.?
לנסות ארמידקס.? למרות שהוא יפגע בתוצאות של הסייקל ויש לו תופעות לוואי

תחשוב שאחרי ניתוח אתה לא תוכל להתאמן מינימום שבועיים, לדעתי אדקס יפגע פחות.
אני גדלתי יפה מאוד גם עם אדקס.

אני מפחד שאקח אותו וזה לא ישפיע על הבעיה.
זה הפחד העיקרי
במקרה הגרוע ביותר תעלה 2 קילו פחות ולא יהיה שינוי בג'ינו.
במקרה הכי טוב הג'ינו יעלם ותגדל 2 קילו פחות אבל לא תזדקק לניתוח.
כמובן שזה לשיקולך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית