הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגיליזציה של חומרים בעד או נגד.

אז גם שימוש במשחקי מחשב זה פשע עם קורבן? כי זה עשוי להוביל אותך להתמכרות והזנחה של המשפחה? וגם לשחק פוקר זה פשע עם קורבן כי אתה עלול להתמכר להימורים ולאבד את כל כספך שצריך לשמש לגידול הילדים?
🚔
מכיוון שמשחקי מחשב מסוימים בשילוב עם אימונים מובילים לריאקציה מאוד אנאבולית היתרונות מתעלים על החסרונות וזה בסדר להתמכר אליהם.

מכיוון שמשחקי מחשב מסוימים בשילוב עם אימונים מובילים לריאקציה מאוד אנאבולית היתרונות מתעלים על החסרונות וזה בסדר להתמכר אליהם.
וואלה? איזה סוג של משחקי מחשב הם אנאבולים? 😃

אם יהיה חוק ללגליזציה של חומרים כאלו או אחרים, אף אחד לא יבוא ויזריק לך בכוח, או ידחוף לך ג'וינט לפה וגם לא לבני משפחתך. מבטיח לך.

אבל עצם זה שאתה בעד לחוקק חוקים או נגד לעשות לגליזציה רק כי אתה פוחד מכמה אנשים מתוך המשפחה שלך זה בעייתי וזה סוג של כפייה בכך שאני לא אוכל לעשות אותם דברים כי אז אחשב לפושע מבחינת החוק.
פדופיל, רוצח או אדם שנהג לאחר ששתה, יכולים לומר בדיוק אותו דבר.
בסופו של דבר, זה לא החלטה שלי להחליט, אני בסך הכל שיתפתי את העולם כפי שאני הייתי מעדיף שיהיה.

11846788_1012803715484918_8198703413276582454_n.jpg

במאנץ נראה לי הכל טעים.😆
זה מגביר את הכל: טעם חזק (אכלתי פעם עוגיית שוקולד צ׳יפס ביתית, הכינו אותה עם קצת מלח אז אתה מרגיש ממש מתוק וממש מלוח. אחד הדברים), חרמנות יתר, שמחה/עצב/צחוק חזקים יותר, מחשבות עמוקות יותר, חוסר ריכוז מוגבר

זה מגביר את הכל: טעם חזק (אכלתי פעם עוגיית שוקולד צ׳יפס ביתית, הכינו אותה עם קצת מלח אז אתה מרגיש ממש מתוק וממש מלוח. אחד הדברים), חרמנות יתר, שמחה/עצב/צחוק חזקים יותר, מחשבות עמוקות יותר, חוסר ריכוז מוגבר
תודה על המידע אבל כבר ידעתי את זה. 😃
אבל לא ידעתי שאתה אוכל כל חרא במאנץ'.
טוב לדעת. 😛

החלטות על חוקיות מוצרים היא על סוג החברה שאתה מנסה לכונן.אם אתה רוצה חברה פרודוקטיבית ומפותחת כדאי שתדאג שמרכיבי החברה היינו,האנשים יהיו פרודקטיבים ויעילים.הרואין במקרה שלנו יהיה לא יעיל ולא פרודקטיבי.

• פותח/ת השרשור
ממתי אוכלים גלידה בסאטלה??

גומי
דוריטוס חמוץ מתוק עם חומוס
פופקורן
יומנגס
במבה+ביסלי
ושילובים נוספים שאני מתבייש להגיד
אתה יודע שאף על פי המאנץ' המטורף מצאו שצרכני קאנביס לא משמינים מהמאנץ'?
החלטות על חוקיות מוצרים היא על סוג החברה שאתה מנסה לכונן.אם אתה רוצה חברה פרודוקטיבית ומפותחת כדאי שתדאג שמרכיבי החברה היינו,האנשים יהיו פרודקטיבים ויעילים.הרואין במקרה שלנו יהיה לא יעיל ולא פרודקטיבי.

אתה יודע איזה יצירתי אני עם ירק? אם לא אפדרין קפאין וירוק מאוד היה קשה לי להתחיל ללמוד ולעבוד שבקושי יש זמן לישון.
אני פשוט מעדיף את הסמים האלה על פני ריטלין קונצרטה ובונדורמין.
מהר מאוד תבין ששימוש בסמים יכול לייעל את הפרודקטיביות של האנשים במינון הנכון ובשימוש נכון.

בנוסף סמים זה מקור ההכנסה הגדול ביותר של ארגוני פשיעה, הרעלים שנכנסים לסם מאי פיקוח בייצור.
דבר שמוביל לרצח אלימות ופיגועים.

כל סם לגופו, ויש סמים שבאמת מיותרים ויכולים לפגוע בחברה.
הבעיה שהאוכלוסיה מפגרת מאוד, וממהרת לאסור ממריצים כמו אפדרין שזו ממש שטות.
להחשיב קאנביס רפואי כסם מסוכן, להסתכל עליך כאילו אתה הולך למות משתיית שייק חלבון.
תקשורת שמוציאה תוכנית נגד אימוני כח ושייק חלבון תטיף לי נגד סמים כאלה ואחרים!?!??!?

שורה תחתונה לסיכום: אין נכון להגדיר את כל מה שנאסר בחוק כ"סם" אלה כ"חומר אסור לשימוש על ידי "בני אדם"(אורגניזם אינטרסנט בעל דימיון שופע, חלק מזני בני האדם נוטים לשקר להפחיד ולהסית, יש לבחון היטב כל החלטה שנעשת על ידם).
עצם העובדה שאדם כתב את החוקים מעלה בליבי הרהור עם סימן שאלה עצום, לא חסרים מחקרים שמפורסמים, ביחד עם כישרון ויוכלת למידה עצמית אפשר כבר להחליט אם הדברים הם אבסורד או לא.

תרופות להורדת כולסטרול לדוגמה הם אחד השקרים היותר גדולים שקיימים שהומצאו.
משקאות מסוכרים, אלכוהול, סיגריות,שירי דיכאון חוקים לחלוטין.

האם מה שסיפרו לנו הוא באמת נכון?
האם יש לאוכלוסיה ידע מה הם סטרואידים?
מהם האמפטמינים למיניהם?
סמים פסיכואקטיבים?
אף אחד לא באמת קם למד ובדק.

הגדרה של סם מסוכן לדעתי:
סם ממכר שמפריע לתפקוד היום יומי וגורם לפרט להיות נטל חברתי או משלם מיסים פחות טוב (אין מה לעשות המיסים שלנו בונים כלכלה חזקה יציבה וביטחון).

אני לא מעודד שום שימוש בסמים כאלה או אחרים למעט קאנביס רפואי (;

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית