אני בחיטוף.. לא ניסיתי 🤦♂️אני מבקש בנימוס... מי שלא עישן קנאביס שלא יזיין תשכל נגד לגיליזציה.
אני היחיד שבמאנץ' אוכל דלי יוגורט עזים וצ'יטוס דולפינים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בחיטוף.. לא ניסיתי 🤦♂️אני מבקש בנימוס... מי שלא עישן קנאביס שלא יזיין תשכל נגד לגיליזציה.
אני היחיד שבמאנץ' אוכל דלי יוגורט עזים וצ'יטוס דולפינים?
לחברה אין זכויות, לפרט יש. אם אדם לא רוצה להיות פרודוקטיבי ויעיל, אז הוא לא יהיה פרודוקטיבי ויעיל, ואין לך שום זכות לכפות עליו את תפיסת העולם שלך.החלטות על חוקיות מוצרים היא על סוג החברה שאתה מנסה לכונן.אם אתה רוצה חברה פרודוקטיבית ומפותחת כדאי שתדאג שמרכיבי החברה היינו,האנשים יהיו פרודקטיבים ויעילים.הרואין במקרה שלנו יהיה לא יעיל ולא פרודקטיבי.
הבעיה שהוא נהנה מביטוח בריאות, שרותים שהמדינה מספקת בלי לתת חלק שיוכל להצדיק את הביטחון והשרותים שהמדינה נותנת.. אפילו שזה לא בצורה מושלמת הנתינהלחברה אין זכויות, לפרט יש. אם אדם לא רוצה להיות פרודוקטיבי ויעיל, אז הוא לא יהיה פרודוקטיבי ויעיל, ואין לך שום זכות לכפות עליו את תפיסת העולם שלך.
כולם משלמים מסיםהבעיה שהוא נהנה מביטוח בריאות, שרותים שהמדינה מספקת בלי לתת חלק שיוכל להצדיק את הביטחון והשרותים שהמדינה נותנת.. אפילו שזה לא בצורה מושלמת הנתינה
מסכים איתך, דיברתי תאורתיתכולם משלמים מסים
טעות.החברה כיוון שהיא הרוב או רבים,יכולה לאלץ את היחיד לנהוג כרצונה.היחיד יכול לבחור באיזה חברה מתאים לו לחיות.אם החברה חייבה את כולם להיות פרודוקטיבים וביססה את זה בחוק,היחיד יאולץ להתנהג כפי רצון החברה.לחברה אין זכויות, לפרט יש. אם אדם לא רוצה להיות פרודוקטיבי ויעיל, אז הוא לא יהיה פרודוקטיבי ויעיל, ואין לך שום זכות לכפות עליו את תפיסת העולם שלך.
מת'אומר...טעות.החברה כיוון שהיא הרוב או רבים,יכולה לאלץ את היחיד לנהוג כרצונה.היחיד יכול לבחור באיזה חברה מתאים לו לחיות.אם החברה חייבה את כולם להיות פרודוקטיבים וביססה את זה בחוק,היחיד יאולץ להתנהג כפי רצון החברה.
ואיך מודדים פרודוקטיביות? מהי יחידת המדידה?טעות.החברה כיוון שהיא הרוב או רבים,יכולה לאלץ את היחיד לנהוג כרצונה.היחיד יכול לבחור באיזה חברה מתאים לו לחיות.אם החברה חייבה את כולם להיות פרודוקטיבים וביססה את זה בחוק,היחיד יאולץ להתנהג כפי רצון החברה.
וואלה אחי. והמדינה קובעת מי מתאים לחברה ומי לא נכון? המדינה היא ערך עליון, אנחנו צריכים לשרת אותה ולהיות נתינים טובים, נכון? בלי המדינה שתאמר לנו מה לעשות אנחנו אבודים. אתה פאשיסט, והדעות שלך מסוכנות.טעות.החברה כיוון שהיא הרוב או רבים,יכולה לאלץ את היחיד לנהוג כרצונה.היחיד יכול לבחור באיזה חברה מתאים לו לחיות.אם החברה חייבה את כולם להיות פרודוקטיבים וביססה את זה בחוק,היחיד יאולץ להתנהג כפי רצון החברה.
זה כבר מתחיל להזכיר תסמונת סטוקהולם..😵וואלה אחי. והמדינה קובעת מי מתאים לחברה ומי לא נכון? המדינה היא ערך עליון, אנחנו צריכים לשרת אותה ולהיות נתינים טובים, נכון? בלי המדינה שתאמר לנו מה לעשות אנחנו אבודים
וואלה אחי. והמדינה קובעת מי מתאים לחברה ומי לא נכון? המדינה היא ערך עליון, אנחנו צריכים לשרת אותה ולהיות נתינים טובים, נכון? בלי המדינה שתאמר לנו מה לעשות אנחנו אבודים. אתה פאשיסט, והדעות שלך מסוכנות.
זה כבר מתחיל להזכיר תסמונת סטוקהולם..😵
ועכשיו תעשה על זה מם 😉
ועכשיו תביאי לי מוניטין ✌️
צפה בקובץ המצורף 28735
הראשון מהחדשים הפיל אותי מצחוק 🤣תודה.. למרות שהתכוונתי למשהו כזה 🙄:
צפה בקובץ המצורף 28736
הנה יש לי עוד:
![]()
![]()
![]()
@talp הנה גם אני מתחילה להיות פרודוקטיבית בתחום הממים של הפורום 🤯
אכן תגובה מלומדת ומנומקת.החכמתי.מת'אומר...
סטאלין...
בדרך כלל המדידה היא על פי תל"ג,אני מניח שיש עוד דרכים כגון שיעור האבטלה,ודירוג האשראי הפרטי והמדיני..ואיך מודדים פרודוקטיביות? מהי יחידת המדידה?
פוליטי מידי בשבילי חחחחחתודה.. למרות שהתכוונתי למשהו כזה 🙄:
צפה בקובץ המצורף 28736
הנה יש לי עוד:
![]()
![]()
![]()
@talp הנה גם אני מתחילה להיות פרודוקטיבית בתחום הממים של הפורום 🤯