הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגיליזציה של חומרים בעד או נגד.

אלכוהול לכל הנרצחים ונפגעי אלימות השתיינים.
סיגריות לכל נפגעי העישון הפסיבי.

אני עובד בבר כבר שני םואומר את זה מנסיון.

היו אנשים שחשבו כמוך בשנות ה20 בארה"ב,היו בטוחים שאם יוציאו מחוץ לחוק את הטבק והאלכוהול אז פחות אנשים ישתמשו.
להפתעתם כל מה שהשתנה זה שכמות המשתמשים גדלה והמאפיה נהייתה חזקה יותר מהממשלה.

היו אנשים שחשבו כמוך בשנות ה20 בארה"ב,היו בטוחים שאם יוציאו מחוץ לחוק את הטבק והאלכוהול אז פחות אנשים ישתמשו.
להפתעתם כל מה שהשתנה זה שכמות המשתמשים גדלה והמאפיה נהייתה חזקה יותר מהממשלה.
לא שאמרתי שזה ימנע מאנשים לעשן,
אבל הייתי שמח אם היו מוצאים פתרון באמת להפסקת העישון הנוראית הזו.
למה לא? כי אתה מכור?

בדרך כלל המדידה היא על פי תל"ג,אני מניח שיש עוד דרכים כגון שיעור האבטלה,ודירוג האשראי הפרטי והמדיני..
האם יש יעד להגיע אליו?
לכמה תל"ג צריך להגיע כדי להחשב פרודוקטיבי?
והאם אחריו אני יכולה לפתוח בשביתה עד סוף זמן המדידה ולעשן ברשותך?.. או לעשות אסיד אם בא לי..?

לא שאמרתי שזה ימנע מאנשים לעשן,
אבל הייתי שמח אם היו מוצאים פתרון באמת להפסקת העישון הנוראית הזו.

למה לא? כי אתה מכור?

למה צריך פתרון?ולמה זאת בעיה?
מי שרוצה לעשן שיעשן,מה זה מפריע לך?(יצאו חוקים נגד עישון במקומות ציבוריים).

האם יש יעד להגיע אליו?
והאם אחריו אני יכולה לפתוח בשביתה עד סוף זמן המדידה ולעשן ברשותך?.. או לעשות אסיד אם בא לי..?
אני מגיע למימוש עצמי כשאני נחשב פרובוקטיבי.

למה צריך פתרון?ולמה זאת בעיה?
מי שרוצה לעשן שיעשן,מה זה מפריע לך?(יצאו חוקים נגד עישון במקומות ציבוריים).
כי זה ממש נאכף?
לפי מה ששמתי לב אני עדיין מבקש אישית מאנשים בתחנות אוטובוס לא לעשן לידי, כמאמר מוסגר , במסעדה שאני עובד בה מתיישב שולחן ומעשן עם כל הזין עלי כמלצר (וזה עניין ביני לבין בעל הבית בכל אופן).
וסתם עוד דוגמא שעלתה לי לראש - גברת נכנסת איתי למעלית אחרי שהיא בדיוק סיימה סיגריה וכל הגזים והרעלים עוד נודפים לה מהגוף ברמה שאי אפשר לנשום.

אל תנסה לתרץ את זה, זו מחלה פשוט ללא פלוסים אך עם הרבה מינוסים.

כי זה ממש נאכף?
לפי מה ששמתי לב אני עדיין מבקש אישית מאנשים בתחנות אוטובוס לא לעשן לידי, כמאמר מוסגר , במסעדה שאני עובד בה מתיישב שולחן ומעשן עם כל הזין עלי כמלצר (וזה עניין ביני לבין בעל הבית בכל אופן).
וסתם עוד דוגמא שעלתה לי לראש - גברת נכנסת איתי למעלית אחרי שהיא בדיוק סיימה סיגריה וכל הגזים והרעלים עוד נודפים לה מהגוף ברמה שאי אפשר לנשום.

אל תנסה לתרץ את זה, זו מחלה פשוט ללא פלוסים אך עם הרבה מינוסים.
חוקים לא יעזרו לעובדה שאנשים פשוטות זונות.

אז למה לאפשר לגליזציה בכל אופן אם אנשים שרוצים לעשן עדיין מעשנים, ואם אנשים שרוצים להזריק עדין מזריקים? כי אחד ל10 אלף נתפס?

אז למה לאפשר לגליזציה בכל אופן אם אנשים שרוצים לעשן עדיין מעשנים, ואם אנשים שרוצים להזריק עדין מזריקים? כי אחד ל10 אלף נתפס?

כי זה לא הגיוני ששישית מהמדינה נחשבת "פושעת".
וזה שחוק מסויים נאכף או לא זה אשמת הממשלה והמשטרה,לא המעשנים.

האם יש יעד להגיע אליו?
1.אני מדבר באופן תאורטי אם לא הבנת עד עכשיו.
2.אם בא לך לעבור על החוק ולהסתכן well, its your ass
וואלה אחי. והמדינה קובעת מי מתאים לחברה ומי לא נכון? המדינה היא ערך עליון, אנחנו צריכים לשרת אותה ולהיות נתינים טובים, נכון? בלי המדינה שתאמר לנו מה לעשות אנחנו אבודים. אתה פאשיסט, והדעות שלך מסוכנות.
1. לא המדינה קובעת אלא הרבים,השבט הקהילה ,וואטאבר.לא בא לך? תחיה במערה.או שתשנה את דעת הרבים,אבל עד אז תפסיק להתבכיין .
2.אני פאשיסט? למה? כי אני חושב שונה ממך? אתה סותם פיות.חופש הביטוי מאפשר לי להביע את דעתי.

1.

1. לא המדינה קובעת אלא הרבים,השבט הקהילה ,וואטאבר.לא בא לך? תחיה במערה.או שתשנה את דעת הרבים,אבל עד אז תפסיק להתבכיין .
2.אני פאשיסט? למה? כי אני חושב שונה ממך? אתה סותם פיות.חופש הביטוי מאפשר לי להביע את דעתי.
1. אני לא רוצה שהרוב יקבע לי מה מותר לי לעשות עם עצמי, דמוקרטיה היא עריצות הרוב (@coldfire !!)
2. אתה פאשיסט כי אתה חושב שאנשים צריכים להיות 'יעילים' לפי ההגדרה שלך (ברור לך שמי שיקבע מי יעיל ומי לא זו המדינה, נכון? אני מניח שאתה יודע מה קרה כשהמדינה ניסתה להנדס חברתית את העם.)
איפה חופש הביטוי שלך נפגם? זכותך להביע את דעתך, זכותי להסביר לך שאתה טועה.

אכן תגובה מלומדת ומנומקת.החכמתי.

בדרך כלל המדידה היא על פי תל"ג,אני מניח שיש עוד דרכים כגון שיעור האבטלה,ודירוג האשראי הפרטי והמדיני..

תן לי להבין את המצב רגע.

1. החברה קובעת שהיא צריכה להיות פרודוקטיבית (למרות שלא ברור איך ואיפה ראית חברה שקובעת דבר כזה).
2. תל״ג הוא מדד לפרודוקטיביות (כי מישהו בפורום אמר).
3. צריכת סמים קשים פוגעת בפרודוקטיביות, ואיסור צריכת סמים קשים משפר אותה (כי מישהו בפורום אמר).

בהחלט קשה לנצח את זה.

אגב, מה עם אלכוהול? אלכוהול פוגע בפרודוקטיביות, לא? או שזה בסדר כי הוא חוקי?
לא יודע לגבי הדברים האלו
אבל להוציא מהחוק סיגריות ואלכוהול יהיה טוב

כן, זה עבד נפלא בארה״ב.

לפי דעתי בתכלס כל סם הוא נגיש לא משנה אם הוא חוקי או לא, זה רק עניין של כסף.

זה בחירה של אדם אם לקחת את זה או לא, כל עוד הוא שפוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית