הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטון סקוואט מהיום

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
החוק הוא שבלי סרטים לא מדברים על משקלים, אז סוף-סוף יש לי סרטונים של הסקוואט.
זה מהאימון של היום. תודה ל- SNIRZ שצלם (אני מקווה שאני לא טועה במשתמש).
אשמח לקבל ביקורת על הביצוע!

סט ראשון:

סט שני:

סט שלישי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תנסה לעמוד צמוד עם ולא להוציא את הברכיים, ונראה איך תרד לעומק המתאים. אתה מוזמן לנסות את זה על מי שאתה רוצה. ברגע שהוא מוציא את הברכיים, הוא יכול לרדת עם מנח גב טוב יותר לעומק הנכון.

הבאונס שלך קורה מורדם יותר כי אתה עומד רחב יותר.

כנס ל Crossfit journal ותקרא את המאמר על active hip של ריפטו.

אני אכנס ואקרא .
אם אפשר שההאמסטרינג יהיה רפוי אני יכול לעשות ATG .

אני יכול הכל .
מדבר הבחור ששוקל פחות מ100 קילו וחושב שחצי מגש פיצה זה ארוחה גדולה .

חצי מגש פיצה זה השייק חלבונים שלי אחרי האימון. אחרי זה אני רץ הביתה לאכול ארוחה נורמלית.

תותח כל הכבוד 😃
אנשים הבן אדם תותח לוקח אימונים ברצינות והתוצאות לא מאחרות לבוא, מטרה אתה אלון נתראה מחר 😃

תודה על התגובות המהירות. אני מגיב רק עכשיו כי בדיוק הלכתי לשתות חלב.

לגבי ההערות שלך, מישל:

אני לא מבין לגבי הברכיים: הם צריכות ללכת קדימה, או לא? אני מודע לצורך להוציא ברכיים החוצה, אנסה להקפיד על זה יותר. אני גם יודע שאפשר לרדת עוד, יש לי קצת פחד מלרדת נמוך ואז להיתקע בתחתית. אני מקווה להתגבר על זה בהמשך.

בשורה התחתונה אני מבצע את זה טוב? אפשר להמשיך ל- 130 באימון הבא?

בשורה התחתונה הסקוואט נראה בסדר. לך על 130, ותצלם מזווית יותר טובה כדי שנהיה בטוחים.

איך אתה מתמודד שם ב-space עם המוטות המגעילים והמקום, אני לא מבין.

בשורה התחתונה הסקוואט נראה בסדר. לך על 130, ותצלם מזווית יותר טובה כדי שנהיה בטוחים.

אין כזאתי בחירה בהרצליה, חוץ מהולמס פלייס שהוא יקר...במכונים שהייתי לא הרשו לעשות סקווט בכלל

• פותח/ת השרשור
סה"כ בסדר שם; אני מהבודדים שמשתמשים ב- rack ולכן נהנה מכך שלא צריך לחכות שמישהו יסיים (לפחות עד ששניר התחיל להתאמן 😉). לא חפשתי יותר מדי, זה מכון שנמצא במרחק הליכה מהבית וזה שינוי טוב לעומת Go Active בוייצמן תל אביב.
איפה אתה מתאמן?

סה"כ בסדר שם; אני מהבודדים שמשתמשים ב- rack ולכן נהנה מכך שלא צריך לחכות שמישהו יסיים (לפחות עד ששניר התחיל להתאמן 😉). לא חפשתי יותר מדי, זה מכון שנמצא במרחק הליכה מהבית וזה שינוי טוב לעומת Go Active בוייצמן תל אביב.
איפה אתה מתאמן?

מה זאת אומרת? המכון הכי HARDCORE בהרצליה! מכון "אדיר"!

איפה היית?
בבצפר היובל יש שם אחלה מכון חוץ מהעובדה שתרגילים מורכבים לא באים שם בחשבון, ובפלג ג'ים ביררתי לא ייתנו לי לעשות סקווט "בגיל שלי"...
לא מכיר עוד מכון שקרוב לי לבית. יגמר לי המנוי אני יבוא ליובל באולטימטום או סקווט או כלום 😃

סה"כ בסדר שם; אני מהבודדים שמשתמשים ב- rack ולכן נהנה מכך שלא צריך לחכות שמישהו יסיים (לפחות עד ששניר התחיל להתאמן
79nb.gif
). לא חפשתי יותר מדי, זה מכון שנמצא במרחק הליכה מהבית וזה שינוי טוב לעומת Go Active בוייצמן תל אביב.
איפה אתה מתאמן?
הפה אני הייתי עושה סקווט גם לפני הSS פשוט לא נפגשנו חח

קודם כל המשקל מכובד!
עכשיו כמה הערות - 1.מהזווית צילום שצילמת עושה רושם שחסר לך עומק בחלק גדול מהחזרות.אם התרגלת לעבוד ככה תקופה ארוכה, אתה תגלה שזה חותך לך את המשקלים / חזרות בצורה משמעותית ברגע שתרד לעומק המתאים.
2.אתה חייב להחליף לנעליים יותר מתאימות אם אתה לא רוצה להיפצע בגלל ציוד לא מתאים.
3.תתרגל את הצעדים בset up ובטח ובטח שאל תסתכל אחרי כל חזרה למטה לבדוק אם אתה עומד בסדר.
4. עם כל הכבוד ללואו באר, אם תניח את המוט קצת יותר גבוה הוא לא יפיל אותך קדימה.
5. בהמשך לset up תנסה לקרב את השכמות יותר אחת לשנייה לפני שאתה נכנס מתחת למוט - זה יגרום לך להיות יותר Tight.

אביעד

• פותח/ת השרשור
תתרגל את הצעדים בset up ובטח ובטח שאל תסתכל אחרי כל חזרה למטה לבדוק אם אתה עומד בסדר.

ראשית: תודה רבה על התגובות, אנשים! אני מקווה להשתפר בהמשך.

אביעד: אולי זה נראה כך, אבל אני לא בודק את הרגליים אחרי כל חזרה, רק עוצר לקחת אוויר 😃

היום אני הולך על 130, אחרי שבשלישי הרגשתי שאין מצב אחרי החזרה הראשונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית