עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה לעמוד צמוד עם ולא להוציא את הברכיים, ונראה איך תרד לעומק המתאים. אתה מוזמן לנסות את זה על מי שאתה רוצה. ברגע שהוא מוציא את הברכיים, הוא יכול לרדת עם מנח גב טוב יותר לעומק הנכון.
הבאונס שלך קורה מורדם יותר כי אתה עומד רחב יותר.
כנס ל Crossfit journal ותקרא את המאמר על active hip של ריפטו.
אתה חושב שאתה יכול לרדת ATG בעמידה של BB? רק אנורקסים יכולים לעשות את זה.
אני יכול הכל .
מדבר הבחור ששוקל פחות מ100 קילו וחושב שחצי מגש פיצה זה ארוחה גדולה .
תודה על התגובות המהירות. אני מגיב רק עכשיו כי בדיוק הלכתי לשתות חלב.
לגבי ההערות שלך, מישל:
אני לא מבין לגבי הברכיים: הם צריכות ללכת קדימה, או לא? אני מודע לצורך להוציא ברכיים החוצה, אנסה להקפיד על זה יותר. אני גם יודע שאפשר לרדת עוד, יש לי קצת פחד מלרדת נמוך ואז להיתקע בתחתית. אני מקווה להתגבר על זה בהמשך.
בשורה התחתונה אני מבצע את זה טוב? אפשר להמשיך ל- 130 באימון הבא?
אין כזאתי בחירה בהרצליה, חוץ מהולמס פלייס שהוא יקר...במכונים שהייתי לא הרשו לעשות סקווט בכללבשורה התחתונה הסקוואט נראה בסדר. לך על 130, ותצלם מזווית יותר טובה כדי שנהיה בטוחים.
איך אתה מתמודד שם ב-space עם המוטות המגעילים והמקום, אני לא מבין.
אין כזאתי בחירה בהרצליה, חוץ מהולמס פלייס שהוא יקר...במכונים שהייתי לא הרשו לעשות סקווט בכלל
חצי מגש פיצה זה השייק חלבונים שלי אחרי האימון. אחרי זה אני רץ הביתה לאכול ארוחה נורמלית.
למה אתה מחכה עד סוף האימון? מה אתה ילדה קטנה?
YouTube - Pizza 'Helen' - A Legit Fitness Cheat - *WARNING CRAZY WORKOUT AHEAD - ATTEMPT AT OWN RISK*
סה"כ בסדר שם; אני מהבודדים שמשתמשים ב- rack ולכן נהנה מכך שלא צריך לחכות שמישהו יסיים (לפחות עד ששניר התחיל להתאמן 😉). לא חפשתי יותר מדי, זה מכון שנמצא במרחק הליכה מהבית וזה שינוי טוב לעומת Go Active בוייצמן תל אביב.איך אתה מתמודד שם ב-space עם המוטות המגעילים והמקום, אני לא מבין.
תקנה נעליים, זה יפתור את כל הבעיות.
גאונים. אימון אדיר.למה אתה מחכה עד סוף האימון? מה אתה ילדה קטנה?
YouTube - Pizza 'Helen' - A Legit Fitness Cheat - *WARNING CRAZY WORKOUT AHEAD - ATTEMPT AT OWN RISK*
סה"כ בסדר שם; אני מהבודדים שמשתמשים ב- rack ולכן נהנה מכך שלא צריך לחכות שמישהו יסיים (לפחות עד ששניר התחיל להתאמן 😉). לא חפשתי יותר מדי, זה מכון שנמצא במרחק הליכה מהבית וזה שינוי טוב לעומת Go Active בוייצמן תל אביב.
איפה אתה מתאמן?
בבצפר היובל יש שם אחלה מכון חוץ מהעובדה שתרגילים מורכבים לא באים שם בחשבון, ובפלג ג'ים ביררתי לא ייתנו לי לעשות סקווט "בגיל שלי"...איפה היית?
הפה אני הייתי עושה סקווט גם לפני הSS פשוט לא נפגשנו חחסה"כ בסדר שם; אני מהבודדים שמשתמשים ב- rack ולכן נהנה מכך שלא צריך לחכות שמישהו יסיים (לפחות עד ששניר התחיל להתאמן). לא חפשתי יותר מדי, זה מכון שנמצא במרחק הליכה מהבית וזה שינוי טוב לעומת Go Active בוייצמן תל אביב.![]()
איפה אתה מתאמן?
תתרגל את הצעדים בset up ובטח ובטח שאל תסתכל אחרי כל חזרה למטה לבדוק אם אתה עומד בסדר.