חנויות של בגדי ספורט זולים במרכז

Aviram zahi

משתמש מתחיל
43
2
נק' מוניטין:
2
43
2
היי חברה מי מכיר מותגים וחניות עם מחירים שפויים לבגדי ספורט ,זאת אומרת לא חולצה של אדידס ב150 אלה משהו עם שם פחות מוכר בחצי מחיר בערך ,יש משהו כזה?
אני פשוט רוצה לעשות קניה גדולה ולא משתלם לקנות באלף 4חולצות ו2 מכנסיים..

רוצה חולצות דריי פיט בזול? לך לחנויות שמתעסקות בהדפסת על חולצות בכמות גבוהה ותחפש דרייפיט של המותג Ben's רשום על התווית בעברית כך שאני מניח שהן מיוצרות בארץ, חולצות ברמה טובה במחיר זנות (כ30 ש"ח), בלי הפוזה

קבצים מצורפים

• 20150808_213900.jpg
    20150808_213900.jpg
    KB 27 · צפיות: 138
רוצה חולצות דריי פיט בזול? לך לחנויות שמתעסקות בהדפסת על חולצות בכמות גבוהה ותחפש דרייפיט של המותג Ben's רשום על התווית בעברית כך שאני מניח שהן מיוצרות בארץ, חולצות ברמה טובה במחיר זנות (כ30 ש"ח), בלי הפוזה

איכות מאוד נמוכה, על סף ה"זבל".

יש מצב, יש לי כמה של אדידס ונייק ועוד כמה של הbens שקיבלתי עוד בצבא (ועוד כמה באמת לא טובות שקיבלתי כ מו TAGOS) ולי הם בסדר גמור ואני נהנה להתאמן איתם

לא יודעת אם יש באזור המרכז אבל בירושלים יש Nike Factory Store ואני יצאתי משם עם הרבה דברים זולים..
גם ככה החנות זולה כי זה חנות המפעל, יש להם גלגלת של עוד אקסטרה 50% ובימי שלישי יש עוד אקסטרה הנחות על כל החנות..
קניתי 2 מכנסי ריצה קצרים, 2 טייצים, מכנס טרנינג ו-3 חולצות ב570 שקל..

• פותח/ת השרשור
מצאתי מקום שמוכר אנדר ארמור חולצה דריי פיט ב110 הדגם הראשי שלהם, יש מקומות ביותר זול או מותגים ברמה?

הרגע חזרתי מרנואר (כן כן, רנואר בפוסט על בגדי ספורט) בקניון הזהב, היו שם 2 פריטי ספורט ב-70 ש''ח.
הפריטי ספורט כללו חולצות דרייפיט, גופיות דרייפיט, מכנסי ספורט ועוד זוג של מכנסיים שהם במקום טוב באמצע בין טייץ למכנס רגיל.
מפה לשם קניתי חולצת דרייפט, גופיית דרייפט ושתי זוגות מכנסיים ב-140 ש''ח, האיכות נראית בסדר גמור והכי חשוב - נוח מאוד. לדעתי זה שווה.

לא יודעת אם יש באזור המרכז אבל בירושלים יש Nike Factory Store ואני יצאתי משם עם הרבה דברים זולים..
גם ככה החנות זולה כי זה חנות המפעל, יש להם גלגלת של עוד אקסטרה 50% ובימי שלישי יש עוד אקסטרה הנחות על כל החנות..
קניתי 2 מכנסי ריצה קצרים, 2 טייצים, מכנס טרנינג ו-3 חולצות ב570 שקל..

אפשר כתובת?
ראיתי שיש כמה סניפים של נייק בירושלים, איזה מהם הוא הפקטורי סטור?

יחסית קרוב למרכז בבילו סנטר (קריית עקרון ליד רחובות) יש חנות בשם GET PRO האנדר ארמור ב50% חולצות סביבות 70 שקל וגם מכנסיים-תהנה

אדידס עודפים (עם מבחר פסיכי לעומת בילו)
ריבוק עודפים
נייקי עודפים (צריכה להיפתח אוטוטו)
GET PRO
כל אלה בחולון

אדידס עודפים
נייקי עודפים (עם מבחר עצום)
GET PRO

כל אלה בבילו סנטר

אישית,כל כמה חודשים אני נוסע לבדוק מה חדש (אלא אם אני מקבל SMS שיש 'חיסול')

ריבוק עודפים
GET PRO
כל אלה בחולון

אדידס עודפים
GET PRO

כל אלה בבילו סנטר

בחנות של נייק בבילו לא מצאתי כ''כ הרבה דברים זולים, וגם היה תור פסיכי ממש..
שווה קפיצה לירושלים 😄

לך ל H@M

תשיג איזה שוטר שיביא לך את הכרטיס שלו של הנחת שוטרים ותקבל בגדים במחיר מצחיק

ריבוק עודפים
GET PRO
כל אלה בחולון

אדידס עודפים
GET PRO

כל אלה בבילו סנטר

איפה בחולון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית