הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פירמידת מתח?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני רוצה להשתפר במתח ושמעתי על שיטת הפירמידה,מה אתם אומרים עליה?וכמה זמן צריך לנוח בין כל חזרה?

• פותח/ת השרשור
השיטה ככה:עושים מתח אחד נחים 10-15 שניות עושים 2 מתח נחים 10-15 שניות עושים 3 מתח נחים 10-15 שניות וכך הלאה..... עד 10(אני עושה עד 8 כי השיא שלי הוא 9) ואז חוזרים בחזרה 9 מתח מנוחה 10-15 שניות 8 מתח מנוחה 10-15 שניות וכך הלאה..... עד שמגיעים לאחד זה יעזור לי להשתפר?

שאני אבין - עושים 1, ואז 2, ואז 3 - כך עד 10, וחזרה למטה שוב עד 1, כל זה בהפסקות של 10-15 שניות?
או שישפר אותך או שיהרוג אותך.
מה רע בפשוט לעשות 3x5 בתוספת משקל, עם התקדמות קטנה מדי שבוע?

• פותח/ת השרשור
שאני אבין - עושים 1, ואז 2, ואז 3 - כך עד 10, וחזרה למטה שוב עד 1, כל זה בהפסקות של 10-15 שניות?
או שישפר אותך או שיהרוג אותך.
מה רע בפשוט לעשות 3x5 בתוספת משקל, עם התקדמות קטנה מדי שבוע?
כן,וניסתי עם משקל ולא עזר,אז אתה חושב שעדיף 5 סטים מקסימום חזרות?

• פותח/ת השרשור
לאן הגעת? אמרת שאתה מצליח בשיטה ההיא כבר פירמידה עד 8, לא נראה שאתה כזה גרוע במתח. להפך.
השיא שלי במתח הוא 8 או 9,אני לא מצליח להשתפר כבר מלא זמן ואני עכשיו על תפריט נטרלי בשביל להצליח יותר תרגילי משקל גוף,כמה מתח אתה עושה?ומה השיטה שלך?

זה יעזור לי להשתפר?
אם אתה תקוע כבר זמן ארוך בלי שיפור במתח, השינוי הזה עשוי להיות טוב. אני חושב שזמני המנוחה קצת קצרים מדי, ולפחות עבור הסטים הארוכים יותר הייתי נח קצת יותר.

אם כבר תתחיל את הפרמידה ב 3,5,7, והאחרון עד כשל
תנוח מינימום דקה - דקה וחצי
עם 15 שניות בחיים לא תספיק להתאושש ולהשתפר

• פותח/ת השרשור
אם אתה תקוע כבר זמן ארוך בלי שיפור במתח, השינוי הזה עשוי להיות טוב. אני חושב שזמני המנוחה קצת קצרים מדי, ולפחות עבור הסטים הארוכים יותר הייתי נח קצת יותר.
תודה
אם כבר תתחיל את הפרמידה ב 3,5,7, והאחרון עד כשל
תנוח מינימום דקה - דקה וחצי
עם 15 שניות בחיים לא תספיק להתאושש ולהשתפר
אוקיי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית