עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השיטה ככה:עושים מתח אחד נחים 10-15 שניות עושים 2 מתח נחים 10-15 שניות עושים 3 מתח נחים 10-15 שניות וכך הלאה..... עד 10(אני עושה עד 8 כי השיא שלי הוא 9) ואז חוזרים בחזרה 9 מתח מנוחה 10-15 שניות 8 מתח מנוחה 10-15 שניות וכך הלאה..... עד שמגיעים לאחד זה יעזור לי להשתפר?מה השיטה?
כן,וניסתי עם משקל ולא עזר,אז אתה חושב שעדיף 5 סטים מקסימום חזרות?שאני אבין - עושים 1, ואז 2, ואז 3 - כך עד 10, וחזרה למטה שוב עד 1, כל זה בהפסקות של 10-15 שניות?
או שישפר אותך או שיהרוג אותך.
מה רע בפשוט לעשות 3x5 בתוספת משקל, עם התקדמות קטנה מדי שבוע?
לאן הגעת? אמרת שאתה מצליח בשיטה ההיא כבר פירמידה עד 8, לא נראה שאתה כזה גרוע במתח. להפך.כן,וניסתי עם משקל ולא עזר,אז אתה חושב שעדיף 5 סטים מקסימום חזרות?
השיא שלי במתח הוא 8 או 9,אני לא מצליח להשתפר כבר מלא זמן ואני עכשיו על תפריט נטרלי בשביל להצליח יותר תרגילי משקל גוף,כמה מתח אתה עושה?ומה השיטה שלך?לאן הגעת? אמרת שאתה מצליח בשיטה ההיא כבר פירמידה עד 8, לא נראה שאתה כזה גרוע במתח. להפך.
אם אתה תקוע כבר זמן ארוך בלי שיפור במתח, השינוי הזה עשוי להיות טוב. אני חושב שזמני המנוחה קצת קצרים מדי, ולפחות עבור הסטים הארוכים יותר הייתי נח קצת יותר.זה יעזור לי להשתפר?
תודהאם אתה תקוע כבר זמן ארוך בלי שיפור במתח, השינוי הזה עשוי להיות טוב. אני חושב שזמני המנוחה קצת קצרים מדי, ולפחות עבור הסטים הארוכים יותר הייתי נח קצת יותר.
אוקיי תודהאם כבר תתחיל את הפרמידה ב 3,5,7, והאחרון עד כשל
תנוח מינימום דקה - דקה וחצי
עם 15 שניות בחיים לא תספיק להתאושש ולהשתפר