הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בחומרים בגיל 18

Infantry

משתמש מתחיל
280
0
נק' מוניטין:
31
280
0
ככה, אני שואל בשביל חבר קרוב שהוא שותף שלי לאימונים, הוא מעוניין לעשות סייקל(ראשון) והתייעץ איתי על כך אז אמרתי למה שאני לא יפנה את השאלה לפה...

האם יש השלכות חמורות למי שמתחיל להשתמש בחומרים מתחת לגיל 21? לבחור היה 18 לא מזמן... הוא 1.85 ושוקל 95, בחור דיי גדול.. הוא מתאמן שנתיים וחצי.

עכשיו אני אישית לא כ"כ התלהבתי מהרעיון הזה כי אני חושב שהוא יכול לעלות עוד במשקל ולהתפתח... אבל הבן אדם הזה כ"כ עקשן שכשהוא רוצה משהו הוא לא ירד ממנו...

אז אתם יותר מבינים בעניין הזה, אשמח לקבל תגובות לעניין... תודה.

בוא נסכם זאת כך:

1. הגובה שלו - האם הוא הפסיק לגבוהה?
2. זה דיי טיפשי לעשות סייקלים בגיל שכזה בגלל שהמצב ההורמונאלי בגוף שלו סביר להניח גבוה יותר מהרגיל (לדוגמא מאשר אצל בן אדם מעל גיל 21-22 ובטח שמעל גיל 30) מכיוון שהוא עדיין מתבגר, אבל זה נורא תלוי ולא מחייב בכלל.
3. הנתונים שלו לא מספקים בשביל סייקל, לדעתי מי שמתאמן מתחיל בהגדרה אין מה לחשוב על סייקל, מתאמן בינוני ומעלה יכולה להיות אופציה טובה מאוד אבל שוב תלוי בשביל מה ולאיזו מטרה.
4. הוא לא נשמע אחד שמבין בחומרים לכן הייתי ממליץ לו לחקור ולקרוא ולהתייעץ עם מקורות מידע אמינים כאלו שמאמינים במחקר ולא "יוסי יד 50 מהמכון כי הוא גדול אז הוא מבין"

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה. כן הוא הפסיק לגבוהה, כבר שנה על אותו גובה... ואני מסכים שזה טיפשי להתחיל בגיל כזה. אני אפנה אותו פה ללינקייה שיקרא קצת ויבין למה הוא נכנס ושיחשוב פעמיים..

תודה על התגובה. כן הוא הפסיק לגבוהה, כבר שנה על אותו גובה... ואני מסכים שזה טיפשי להתחיל בגיל כזה. אני אפנה אותו פה ללינקייה שיקרא קצת ויבין למה הוא נכנס ושיחשוב פעמיים..

באיזה תוכנית הוא מתאמן ?
סביר להניח שהוא לא יודע להתאמן

• פותח/ת השרשור
הוא מתאמן בתוכנית ABC כבר דיי הרבה זמן. נציע לו שיעבור לSS אולי זה יתן לו פוש מסויים. בכל מקרה הראתי לו את הדיון ועוד כמה מאמרים והוא קצת נרגע עם העניין, אמרתי לו שאין לו לאן למהר ושיקח את הזמן, נקוה שהג'וק הזה יצא לו מראש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית