מיטב מזיינים לי את השכל, עצות ?

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
אז ככה,

התקבלתי לתפקיד מגן סייבר בחיל תקשוב. כחלק מהקבלה הייתי צריך לחתום ויתור על עתודה ועשיתי את זה, וקיבלתי אישורים על זה ממיטב ומתקשוב. אחרי הסיווג קיבלתי סמס וצו גיוס לדצמבר ( בפירוש נכתב "לתפקיד מגן סייבר"). רציתי להתגייס כמה שיותר מוקדם אבל דצ' זה אחלה.

ביוני הם החליטו לדחות לי את הגיוס לאפריל. בסוף יוני שלחתי מייל בו ביקשתי שיחזירו את הגיוס לדצמבר.
על המייל הזה לא קיבלתי תשובה אחרי שלושה שבועות ( וכביכול הם "מבטיחים" תשובה תוך 3 שבועות) והתקשרתי אליהם. אמרו שהגיוס נדחה כי הסטטוס של העתודה לא עודכן אצלהם ( למרות שפאקינג ויתרתי חודשיים לפני), ובנוסף הם אמרו שזה יעודכן וגם התאריך גיוס יוחזר.

אני כבר שבועיים מתקשר אליהם לבדוק מה קורה וכל פעם אומרים "שבוע הבא התאריך גיוס יתעדכן", שמעתי את זה מפאקינג 6 מוקדניות שונות בערך.
היום התקשרתי והיא אומרת לי שהתאריך גיוס נדחה לאפריל בלי שום קשר לעתודה ושהיא "שולחת בקשה" (שמעתי את המושג הזה "שולחת בקשה" איזה אלף פעם ומסתבר שתכלס שום דבר לא מתקדם).

שאלתי אותה למה לא ענו לי לפחות למייל ששלחתי. אני רוצה תשובה אחת ומסודרת ולא כמה תשובות שונות כי איך לעזאזל אני יכול לעשות משהו שכל אחת אומרת משהו אחר ?

יש למישהו מושג איך אני אמור לדעת מה באמת קורה ? אל מי מתוך המערכת ( או לא מערכת, פשוט המון אילתורים) לפנות כי אני מיואש ובקצב הזה אני עוד אדבר איתם במרץ על הקדמת הגיוס לדצמבר.

תודה מראש וסורי על החפירה

• פותח/ת השרשור
סתכל על הצד החיובי, עכשיו אתה יכול להיות בטוח לפחות שאתה מתגייס לצהל ולא לצבא אמיתי ומאורגן...
אני מרגיש כאילו אני מנסה לנהל דיונים עם בן אדם עם הפרעת זהות
כל מוקדנית מהווה ארגון בפני עצמה

אני מרגיש כאילו אני מנסה לנהל דיונים עם בן אדם עם הפרעת זהות
כל מוקדנית מהווה ארגון בפני עצמה

אתה יכול לעשות שתי תמונות טרנספורמציה
before צהל
after צהל

במידה וקוטר הרקטום לא יגדל מובטח לך החזר כספי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות שתי תמונות טרנספורמציה
before צהל
after צהל

במידה וקוטר הרקטום לא יגדל מובטח לך החזר כספי.
כן גבר צפה לבום בפורום תמונות חברי האתר
או רקטומי האתר

די עכשיו רציני מה אני עושה

תפנה אליהם בפייסבוק, תתקל בסודני שלא יודע עברית שעושה העתק-הדבק ממאגר תשובות 😳

• פותח/ת השרשור
תפנה אליהם בפייסבוק, תתקל בסודני שלא יודע עברית שעושה העתק-הדבק ממאגר תשובות 😳
כבר פעמיים ניסיתי
פעם ראשונה לפני איזה חודש ( ושום דבר לא זז מאז) והיום עוד פעם

נקח"ל. בהצלחה.
יש להם אחלה אתר והם באמת עושים משהו - כנראה אחד הגופים בצה"ל שעובדים הכי טוב.

מסכן
תמיד אני מגיע למילואים וחייב להתעסק עם הסדירים הדבעים האלה. אני מרגיש שאני חייב לדבר מאוד לאט

נקח"ל. בהצלחה.
יש להם אחלה אתר והם באמת עושים משהו - כנראה אחד הגופים בצה"ל שעובדים הכי טוב.
נקח"ל גוף שלא קשור לצבא, אלא למשהב"ט. זה שמשרתים בו סדירניקים ואנשי קבע (אבל לא רק) זה מתוקף הקשר הצבאי ומפאת כוח אדם.

2 פקסים ביום כל יום מומלץ כדי שיתחיל משהו לזוז.
ואני אומר עדיף פקסים, כי אז מתמלאת להם ניירת שלך, ולא סתם אימיילים בדואר שלהם.

בנוסף לזה אתה גם יכול להתקשר כל יום ולנדנד להם על מה שאתה רוצה
2 פקסים ביום כל יום מומלץ כדי שיתחיל משהו לזוז.
ואני אומר עדיף פקסים, כי אז מתמלאת להם ניירת שלך, ולא סתם אימיילים בדואר שלהם.
נשמע שצה"ל עובדים מאוד טוב וקשה.

• פותח/ת השרשור
בנוסף לזה אתה גם יכול להתקשר כל יום ולנדנד להם על מה שאתה רוצה
זה לא רחוק מהמצב הנוכחי. אני מתקשר אליהם יום כן יום לא (חוץ מסופשים), כמו בSS אבל אין תוצאות, המוקדניות שלי בפיגור (שכלי) וכל הזמן יש כשל בתאריך גיוס
נשמע שצה"ל עובדים מאוד טוב וקשה.
אחי
הכלב שלי מנהל את הצוות פיתוח שלו במייקרוסופט יותר טוב מאיך שהם מנהלים את הארגון הזה

לא רוצה לבאס אבל הסייבר ההגנתי של תקשוס לא חוד החנית,שמעתי סיפורים על כמה אנשים שברחו משם.
תנסה להגיע ליחידה הטכנולוגית.

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לבאס אבל הסייבר ההגנתי של תקשוס לא חוד החנית,שמעתי סיפורים על כמה אנשים שברחו משם.
תנסה להגיע ליחידה הטכנולוגית.
מה זה "היחידה הטכנולוגית"?
בכל מקרה אני כבר שם וזה סגור. גם אני שמעתי את ממה ששמעת ובנוסף שמעתי דעות אחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית