אווווו:kiss3:😍MAH NIGGA
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אווווו:kiss3:😍MAH NIGGA
ברוך הבא לצה"לאז ככה,
התקבלתי לתפקיד מגן סייבר בחיל תקשוב. כחלק מהקבלה הייתי צריך לחתום ויתור על עתודה ועשיתי את זה, וקיבלתי אישורים על זה ממיטב ומתקשוב. אחרי הסיווג קיבלתי סמס וצו גיוס לדצמבר ( בפירוש נכתב "לתפקיד מגן סייבר"). רציתי להתגייס כמה שיותר מוקדם אבל דצ' זה אחלה.
ביוני הם החליטו לדחות לי את הגיוס לאפריל. בסוף יוני שלחתי מייל בו ביקשתי שיחזירו את הגיוס לדצמבר.
על המייל הזה לא קיבלתי תשובה אחרי שלושה שבועות ( וכביכול הם "מבטיחים" תשובה תוך 3 שבועות) והתקשרתי אליהם. אמרו שהגיוס נדחה כי הסטטוס של העתודה לא עודכן אצלהם ( למרות שפאקינג ויתרתי חודשיים לפני), ובנוסף הם אמרו שזה יעודכן וגם התאריך גיוס יוחזר.
אני כבר שבועיים מתקשר אליהם לבדוק מה קורה וכל פעם אומרים "שבוע הבא התאריך גיוס יתעדכן", שמעתי את זה מפאקינג 6 מוקדניות שונות בערך.
היום התקשרתי והיא אומרת לי שהתאריך גיוס נדחה לאפריל בלי שום קשר לעתודה ושהיא "שולחת בקשה" (שמעתי את המושג הזה "שולחת בקשה" איזה אלף פעם ומסתבר שתכלס שום דבר לא מתקדם).
שאלתי אותה למה לא ענו לי לפחות למייל ששלחתי. אני רוצה תשובה אחת ומסודרת ולא כמה תשובות שונות כי איך לעזאזל אני יכול לעשות משהו שכל אחת אומרת משהו אחר ?
יש למישהו מושג איך אני אמור לדעת מה באמת קורה ? אל מי מתוך המערכת ( או לא מערכת, פשוט המון אילתורים) לפנות כי אני מיואש ובקצב הזה אני עוד אדבר איתם במרץ על הקדמת הגיוס לדצמבר.
תודה מראש וסורי על החפירה
חחחח עדיף להתגייס לדאעש ,חמאס או חזבאללה
ייאוש בהחלט.עדכון
עכשיו החארות האלה אמרו לי שאי אפשר להחזיר לדצמבר כי דצמבר עכשיו הכל תפוס. זה קרה כי הם דחו לי לאפריל כי הם לא עדכנו שאני לא בעתודה.
ממש בני זונות אין עם מי לדבר
#ייאוש2