הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאורליפטר V.s סטריט ורקאוט

צפיתי בסירטון, סתם בחירה גרועה של מתחרים. "מומחה" לסטריט-וורקאוט ששוקל מעל ל-90kg ולא מצליח לסגור 20 חזרות בבנץ' מילא (למרות שפתטי)... אבל אחד שבקושי מרים את עצמו עם 40kg לפולאפס ונכשל לחלוטין בדיפס הוא סתם "מומחה ללהטוטנות"...
אני משוכנע שאילו הנתונים של השניים היו דומים, הדיפס והפולאפס, שהם האתגרים האמיתיים בסבב היו מביאים מתאמן סטריט נורמלי ולא להטוטן פתטי לקחת את הסבב.

רק אניח את זה פה - White Supermacy
white-male-privlege.png

אני לא מבין למה כולכם פה אנטי
לבחור של הסטריט זה לא היה פייר כי הכניסו אותו לתחרות של פווארליפטינג
הוא לא דחק בנצ ואומרים לו לעשות בנצ
הוא לא עושה סקוואט אומרים לו לעשות סקוואט
הוא לא רגיל לעשות מתח עם משקל מטורף כזה

היו עושים ההפך כמו 200 מתח 300 שכיבות שמיכה 150 מקבילים ו50 פיסטול סקוואט וזה הייתה תוצאה בדיוק הפוכה

היו עושים ההפך כמו 200 מתח 300 שכיבות שמיכה 150 מקבילים ו50 פיסטול סקוואט וזה הייתה תוצאה בדיוק הפוכה
למה שלא יהיה רגיל לעשות מתח/מקבילים עם משקל? הוא מתאמן או להטוטן?...
לפני שנה בערך העלו פה סירטון של מומחה סטריט מנצח בנצ'ר רציני בדיפ בודד עם משקל מקסימלי...

דבר ראשון כמו שתום אמר, למה שלא יהיה רגיל לעשות מתח ומקבילים? וגם בנץ' 100 קילו לדעתי היה אמור להיות לו יותר קל. לסקוואט הוא לא הגיע אז אין מה להגיד.
דבר שני אני הייתי אנטי בגלל הדיבור שלו בהתחלה, "תראו אותי איזה גבר אני, אני עובד עם המשקל גוף שלי ואני יכול הכל"

אגב, דיפס/פולאפס על טבעות הוא לא "תרגיל ליפטינג נפוץ" בלשון המעטה ודורש הרבה מאוד תירגול (לא דומה כלל לסטנדרט). מצד שני, הוא חלק מהרפרטואר של מומחה סטריט... כך שכל הסירטון קצת משונה.

דבר ראשון כמו שתום אמר, למה שלא יהיה רגיל לעשות מתח ומקבילים? וגם בנץ' 100 קילו לדעתי היה אמור להיות לו יותר קל. לסקוואט הוא לא הגיע אז אין מה להגיד.
דבר שני אני הייתי אנטי בגלל הדיבור שלו בהתחלה, "תראו אותי איזה גבר אני, אני עובד עם המשקל גוף שלי ואני יכול הכל"
מסכים חשב שהוא איזה אליל בסוף אכל קש 🤡

כי הוא זיין את השכל שהוא יכול להרים הכל בגלל שהוא עובד עם משקל גוף. אם הוא היה קצת יותר צנוע זה היה מוציא אותו פחות פטתי. ולעשות 20-40 חזרות זו לא תחרות פאוורליפטינג.
צפיתי בסירטון, סתם בחירה גרועה של מתחרים. "מומחה" לסטריט-וורקאוט ששוקל מעל ל-90kg ולא מצליח לסגור 20 חזרות בבנץ' מילא (למרות שפתטי)... אבל אחד שבקושי מרים את עצמו עם 40kg לפולאפס ונכשל לחלוטין בדיפס הוא סתם "מומחה ללהטוטנות"...
אני משוכנע שאילו הנתונים של השניים היו דומים, הדיפס והפולאפס, שהם האתגרים האמיתיים בסבב היו מביאים מתאמן סטריט נורמלי ולא להטוטן פתטי לקחת את הסבב.

זה לא שהם הביאו פאוורליפטר ברמה גבוהה...

כי הוא זיין את השכל שהוא יכול להרים הכל בגלל שהוא עובד עם משקל גוף. אם הוא היה קצת יותר צנוע זה היה מוציא אותו פחות פטתי. ולעשות 20-40 חזרות זו לא תחרות פאוורליפטינג.

זה לא שהם הביאו פאוורליפטר ברמה גבוהה...
הם הביאו אדם שבסה"כ מתאמן מאוזן מול להטוטן מהקירקס... 😆

שמו את הפווארליפטר במגרש יותר נוח לו למרות המתח והמקבילים..
סטריט עושים התנגדות משקל גוף
ומלא pl עובדים מתח ומקבילים כבד

מה שגם הוא עשה hb מה שגורם לי להתהות אם הוא pl "על מלא"

היה מעניין,
אבל היה יכול להיות יותר מעניין אם היו מביאים חברה מהרמות הגבוהות ולא רק תחרות של זוג אחד אלא כמה זוגות

שמו את הפווארליפטר במגרש יותר נוח לו למרות המתח והמקבילים..
סטריט עושים התנגדות משקל גוף
ומלא pl עובדים מתח ומקבילים כבד

מה שגם הוא עשה hb מה שגורם לי להתהות אם הוא pl "על מלא"

היה מעניין,
אבל היה יכול להיות יותר מעניין אם היו מביאים חברה מהרמות הגבוהות ולא רק תחרות של זוג אחד אלא כמה זוגות

תכלס.. זה כמו שתיתן עכשיו לפאוורליפטר לעשות X עליות כוח..
צריך לתת לפאוורליפטר לעשות תרגילים קשים של סטריט ולכושי מורכבים כבדים.

• פותח/ת השרשור
תכלס.. זה כמו שתיתן עכשיו לפאוורליפטר לעשות X עליות כוח..
צריך לתת לפאוורליפטר לעשות תרגילים קשים של סטריט ולכושי מורכבים כבדים.
ואז תמיד אפשר להתלונן שאחד המבחנים היה יותר קשה , אני חושב שהמבחן היה יחסית הוגן, אולי שינוי התרגילים היה סוגר פער , אבל המתאמן סטריט היה נתקע בבנץ עוד יותר אחרי הדיפס, ואם בכלל יורד לחזרה או שתיים בסקוואט...ואחרי הכל, הוא טען שסטריט בונה כוח אחר. אמיתי, לא מזוייף...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית