הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סטריט ופאוורליפטינג?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני בן 14 ובאמצע חיטוב,אני עד עכשיו הייתי עושה בילדינג(אבל הייתי עושה בנץ פרס ופרס בעמידה ל-5 חזרות) וסטריט וורקאוט ואני רוצה לעבור לפאוורליפטינג אבל אני לא יודע אם זה אפשרי ונכון לשלב ליפטינג עם סטריט וורקאוט?
זה הגיוני לשלב בין שניהם?
מה אתה חושב @MikeRozner
ואשמח לדעות מכולם:)

אפשר לשלב הכל... אבל אתה פשוט תתקדם לאט יותר בכל תחום לעומת קצב התקדמות מהיר יותר אם היית מתקדם בתחו אחד.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשלב הכל... אבל אתה פשוט תתקדם לאט יותר בכל תחום לעומת קצב התקדמות מהיר יותר אם היית מתקדם בתחו אחד.
ברור לי חחחח אבל אני לא יכול לוותר על הסטריט כי אני מת על זה ואני לא יכוללוותר על הפאוורליפטינג כי אני ממש נהנה בזה
אבל זה אפשרי לשלב או שכמעט ואני לא אשתפר?

תגדיר סטריט?מתח/מקבילים או יותר בכיוון ג'ימנסטיקס וכדומה?
וכן אפשרי לשלב ולהתקדם,פשוט לוקח יותר זמן להשתפר בשניהם

• פותח/ת השרשור
תגדיר סטריט?מתח/מקבילים או יותר בכיוון ג'ימנסטיקס וכדומה?
וכן אפשרי לשלב ולהתקדם,פשוט לוקח יותר זמן להשתפר בשניהם
סטריט במובן גם של מתח ומקבילים... אבל גם בתרגילים כמו עליות כוח,פרונט,v sit,פלאנץ,פיסטול סקוואט........
ותודה אחי

ככל שאתה משלב יותר דברים ההתקדמות תהיה יותר איטית בכל דבר ...
אתה יכול לעשות סקוואט ודדליפט + תרגילי גימנסטיקס לפלג גוף עליון
לא רואה דרך לשלב בנצ כבד ופרס כבד עם גימנסטיקס ולהמשיך להתקדם בקצב טוב בכל אחד מהם

• פותח/ת השרשור
ככל שאתה משלב יותר דברים ההתקדמות תהיה יותר איטית בכל דבר ...
אתה יכול לעשות סקוואט ודדליפט + תרגילי גימנסטיקס לפלג גוף עליון
לא רואה דרך לשלב בנצ כבד ופרס כבד עם גימנסטיקס ולהמשיך להתקדם בקצב טוב בכל אחד מהם
לפרוטוקול אני לא יכול לעשות סקוואט(יש לי בעיה בצוואר אז זה לא יעזור אם תסבירולי כמה זה חשוב....)
אם אני אעשה ab 4 אימונים בשבוע ובתרגילי הבסיס אני אעבוד 3-4 סטים ואשלב אם זה סטריט למה שתהיה בעיה?

לפרוטוקול אני לא יכול לעשות סקוואט(יש לי בעיה בצוואר אז זה לא יעזור אם תסבירולי כמה זה חשוב....)
אם אני אעשה ab 4 אימונים בשבוע ובתרגילי הבסיס אני אעבוד 3-4 סטים ואשלב אם זה סטריט למה שתהיה בעיה?

איך לעזאזל קשור הצוואר ללא לעשות סקוואטים?

כי אתה לא תתקדם לא בזה ולא בזה מה אתה לא מבין ותפסיק לחפש תירוצים למה אתה לא יכול להסקביט

• פותח/ת השרשור
איך לעזאזל קשור הצוואר ללא לעשות סקוואטים?
אתה מניח את המוט על הטרפזים שזה גורם לי לכאבי צוואר
כי אתה לא תתקדם לא בזה ולא בזה מה אתה לא מבין ותפסיק לחפש תירוצים למה אתה לא יכול להסקביט
למה שאני אחפש תירוץ לא לעשות סקוואט?אני אוהב פאוורליפטינג אני עושה פרס,בנץ ובקרוב מתחיל דדליפט אז למה שאני לא אעשה סקוואט! תפסיקו לשחק אותה כאילו אנשים מחפשים לא לעבוד קשה כי אני נותן כמעט את כל החיים שלי לספורט ואני משקיע בזה כמעט כל היום ואני עושה לג פרס במקום אז אי אפשר לומר שאני לא מאמן רגליים ואני הייתי רוצה לעשות סקוואטים ואני אפילו נהנתי מהם אבל אחרי זה אני מתפוצץ מכאבים בצוואר ללמשך כמה ימים אז אם זו לא סיבה מספיקה לך קיבינמאט נמאס שאנשים חושבים שאחרים לא עובדים קשה בגלל שהם לא עושים סקוואט או כל תרגיל אחר בגלל בעיה רפואית

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ניסיתי זה עדיין גרם לי לכאבים
אני בטוח ב1000% שאין לך מושג איפה להניח את המוט והמיקום שלו רע
לפי מה שהמדריכים במכון אמרו לי אין בעיה,והעלתי פה פעם סרטון ואמרו לי שהסקוואט לא מצויין ויש מה לשפר אבל אין בעיה עם המנח של המוט אני אעלה שוב עוד כמה ימים אני אנסה שוב.

ובכללי יש למישהו סרטון שמראה איפה להניח את המוט?

היי אני בן 14 ובאמצע חיטוב,אני עד עכשיו הייתי עושה בילדינג(אבל הייתי עושה בנץ פרס ופרס בעמידה ל-5 חזרות) וסטריט וורקאוט ואני רוצה לעבור לפאוורליפטינג אבל אני לא יודע אם זה אפשרי ונכון לשלב ליפטינג עם סטריט וורקאוט?
זה הגיוני לשלב בין שניהם?
מה אתה חושב @MikeRozner
ואשמח לדעות מכולם:)
בהחלט אפשר לשלב סקווט ודדליפט עם סטריקט וורקאאוט, שילוב של פלג גוף עליון כמו פרס ובנצ' לא בלתי אפשרי אבל בהחלט מסבך את התכנון

• פותח/ת השרשור
בהחלט אפשר לשלב סקווט ודדליפט עם סטריקט וורקאאוט, שילוב של פלג גוף עליון כמו פרס ובנצ' לא בלתי אפשרי אבל בהחלט מסבך את התכנון
תודה מייק אבל אני מאוד אוהב בנץ ופרס אז אם היית במקומי מה היית עושה? ואם אני משלב סטריט ופאוורליפטינג גם לפלג גוף עליון אז איזו תוכנית אתה מציע לעשות גם סטריט וגם פאווליפטינג לכל הגוף?

תודה מייק אבל אני מאוד אוהב בנץ ופרס אז אם היית במקומי מה היית עושה? ואם אני משלב סטריט ופאוורליפטינג גם לפלג גוף עליון אז איזו תוכנית אתה מציע לעשות גם סטריט וגם פאווליפטינג לכל הגוף?
אני לא יכול לקחת אחריות ולכתוב תוכנית כזאת למתאמן שאני לא מכיר אישית.
הייתי מכניס בעצימות גבוהה ונפח נמוך פעם בשבוע ופרס בעצימות גבוהה ונפח נמוך פעם בשבוע, מרחיק ביניהם ומוסיף נפח ע"י תרגילי משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית