בן 24, מתאמן 4 שנים וב4 חודשים האחרונים לא התאמנתי כלל.
בכל אופן מעולם לא נגעתי בסטרואידים מלבד 2 סייקלים של קלן.
לפני שנה עשיתי בדיקת טסטוסטרון וטסט חופשי והתוצאות היו גבוהות. הטסט היה 33 nmol/L והטסט החופשי היה 60%.
קיבלתי תרופות כמו ויאגרה\תרים\סיאליס ובו זמנית הייתי מטופל אצל 3 סקסולוגים במשך השנה הזו מכיוון שטענו שהטסט היה בסדר וכניראה הבעיה היא פסיכולוגית.
נשברתי מהשטויות על הפסיכולוגיה שלהם כאשר היה ברור שזה לא זה.
ביקשתי פרופיל הורמונלי ולהלן התוצאות: (כולן עדכניות מלבד B12 שלא צמתי 12 שעות לכן לא הייתי מתייחס לנתון הזה)
Ferritin 130.9 ng/mL
Vitamin B12 633.1 pg/mL
FSH 6.33 mIU/mL
LH 8.77 mIU/mL
Prolactin 270.31 mIU/L
Testosterone 16.32 nmol/L 4
SHBG 25.50 nmol/L
Free Androgen Index 64.0 %
האם חסרות עוד בדיקות? אני והרופא קרובים ולא בעיה לבקש עוד בדיקות מקיפות.
בנוסף, רופא אורולוג כירורגי מומחה אמר לי שבמידה וכל התוצאות תקינות יהיה עליי לגשת למחלקת סקסולוגיה באיכילוב אצל פרופסור חן (השם הכי נחשב בתחום הסקסולוגיה) לבדיקת שסתומים ועוד מספר בדיקות.
הדבר נורא מוזר אבל אני כאן כדי לבקש על סמך הבדיקות שיצאו כאן האם בכלל סביר שאסבול מדבר כזה (אני לא מבקש פתרון אלא ניתוח הבדיקות)
תודה!
בכל אופן מעולם לא נגעתי בסטרואידים מלבד 2 סייקלים של קלן.
לפני שנה עשיתי בדיקת טסטוסטרון וטסט חופשי והתוצאות היו גבוהות. הטסט היה 33 nmol/L והטסט החופשי היה 60%.
קיבלתי תרופות כמו ויאגרה\תרים\סיאליס ובו זמנית הייתי מטופל אצל 3 סקסולוגים במשך השנה הזו מכיוון שטענו שהטסט היה בסדר וכניראה הבעיה היא פסיכולוגית.
נשברתי מהשטויות על הפסיכולוגיה שלהם כאשר היה ברור שזה לא זה.
ביקשתי פרופיל הורמונלי ולהלן התוצאות: (כולן עדכניות מלבד B12 שלא צמתי 12 שעות לכן לא הייתי מתייחס לנתון הזה)
Ferritin 130.9 ng/mL
Vitamin B12 633.1 pg/mL
FSH 6.33 mIU/mL
LH 8.77 mIU/mL
Prolactin 270.31 mIU/L
Testosterone 16.32 nmol/L 4
SHBG 25.50 nmol/L
Free Androgen Index 64.0 %
האם חסרות עוד בדיקות? אני והרופא קרובים ולא בעיה לבקש עוד בדיקות מקיפות.
בנוסף, רופא אורולוג כירורגי מומחה אמר לי שבמידה וכל התוצאות תקינות יהיה עליי לגשת למחלקת סקסולוגיה באיכילוב אצל פרופסור חן (השם הכי נחשב בתחום הסקסולוגיה) לבדיקת שסתומים ועוד מספר בדיקות.
הדבר נורא מוזר אבל אני כאן כדי לבקש על סמך הבדיקות שיצאו כאן האם בכלל סביר שאסבול מדבר כזה (אני לא מבקש פתרון אלא ניתוח הבדיקות)
תודה!