ייעוץ הורמון גדילה

nir_abr

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום, רציתי לשאול שאלות כלליות לגבי הורמון גדילה, מאחר וזה מעניין אותי.

מה בעצם אופן הפעולה של הורמון הגדילה, בהשוואה לסטרואידים האחרים? מה הוא עושה או לא עושה בהשוואה אליהם?
מדוע אין צורך ב-PCT לאחר השימוש?
אם אדם רוצה לגדול, בלי הרבה נוזלים, הייתם ממליצים על שימוש בהורמון גדילה או דווקא סייקל של סטרואים אחרים ויותר קונבנציונליים?
מדובר על בחור חטוב-רזה שרוצה לגדול בצורה איכותית, בלי הרבה נוזלים ותופעות.
וכן, חיפשתי בפורום דיונים על זה ולא מצאתי מספיק תשובות, לכן שואל במרוכז פה 😃

אשמח לתשובה, תודה על הסבלנות.

לא צריך הורמון גדילה......אותו לוקחים למשך זמן רצוף ובדך עושים גם סייקלים

מה בעיה תעשה סייקל יבש ... ממש קצת נוזים אבל כמה זמן אחרי הסייקל הם יורדים

סייקל טוב שאני חושב

בסייס ->טסט קצר + מסטרון + פרימובולן + ווינסטרול
לא חייב שילובש של כל הלו .. מספיק גם טסט פרופ + וסינטרול יעשה עבודה לא לא כמו כל הלו ביחד
---

ומשהו חזק יותר שאני רוצה לעשות קיץ הבא אם היה לי חשק

טסט קצר + טרן100 + ווינסטרול

לא צריך הורמון גדילה......אותו לוקחים למשך זמן רצוץ ובדך עושים גם סייקלים

סייקל טוב שאני חושב

לא חייב שילובש של כל הלו .. מספיק גם טסט פרופ + וסינטרול יעשה עבודה לא לא כמו כל הלו ביחד
---

תגיד אתה בצבא לא? איך אתה מסתדר עם הקטע של הסייקלים וצבא?

ניר! פה אתה מנסה למצוא תשובות?..
חמור מאד מה שאתה עושה...👋 וולקאם טו דה קלאב

לא צריך הורמון גדילה......אותו לוקחים למשך זמן רצוץ ובדך עושים גם סייקלים

סייקל טוב שאני חושב

---

דקה- הרגת אותו!
הבחור עדיין בשלב שדי-בול סולו ייתן לו 10 קילו
הבעיה שהוא לא אוכל-מיתעקש לא לאכול...😉

דקה- הרגת אותו!
הבחור עדיין בשלב שדי-בול סולו ייתן לו 10 קילו
הבעיה שהוא לא אוכל-מיתעקש לא לאכול...😉
דיבול סולו? ממתי עושים דבר כזה?

ניר! פה אתה מנסה למצוא תשובות?..
חמור מאד מה שאתה עושה...👋 וולקאם טו דה קלאב

אז איפה הוא ימצא תשובות, אצל יוסי יד 50 מהמכון?

די בול סולו עושים ואני עושה מכל מיני סיבות. אחת הסיבות היא חצי חיים של החומר יחסית קצר - ניתן להפסיק מייד עם הופעת של סייד אפקט לא רצוי כלשהו והחומר ייצא ממערכת תוך זמן קצר יחסית.
כמו כן,עדיף באמת להסיף טסט,אבל רק כאשר אתה יודע שזה יילך כהלכה,אחרת אני לא רואה דרך להוציא אותו מהתחת ;-)

די בול סולו עושים ואני עושה מכל מיני סיבות. אחת הסיבות היא חצי חיים של החומר יחסית קצר - ניתן להפסיק מייד עם הופעת של סייד אפקט לא רצוי כלשהו והחומר ייצא ממערכת תוך זמן קצר יחסית.
כמו כן,עדיף באמת להסיף טסט,אבל רק כאשר אתה יודע שזה יילך כהלכה,אחרת אני לא רואה דרך להוציא אותו מהתחת ;-)
דיבול סולו עושים אנשים שלא מבינים בחומרים, מצטער אבל זו המציאות.
דיבול סולו יעלה אותך 10 ק"ג נוזלים ויוריד אותך 10 ק"ג נוזלים, זה הסייקל הכי מטוטמם שאפשר לעשות, האסטרוגן משתולל אצלך בגוף ואם לא תעשה גם PCT כמו שצריך אז בכלל חבל.

😃 או קיי
אני אגיד את זה בעדינות- לא מדובר בשוקולדים ויותר-לא אומר יותר טוב...למתחילים(וזאת לא דעתי בלבד) עדיף להתקדם סטפ ביי סטפ - די בול סולו,די בול סולו + אסטר קצר ובמידה ושתי המניפולציות האלו עברו ללא תקלות -די בול ואסטר ארוך חד-מרכיב(לא מיקס)...
לגבי נוזלים בלבד-לא מסכים בעליל - אבל זאת דעתי

• פותח/ת השרשור
קלינה - מצאת אותי! 😃

לגבי הנושא המדובר - שימו לב - אף אחד לא ענה על השאלות. נגררים לויכוחי סרק ועושים שרירים וירטואליים.
מישהו יכול לענות לי בבקשה..?

מה השאלה? עם הבנתי נכון אז אני אענה-הדבר מדהים אבל יקר לא פרופורציאונלי למטרות שאתה יכול להשיג עם דברים יותר נגישים. לי אישית יש ואני הולך על זה בגדול-אבל מטרות שלנו שונות ...

קלינה מה אתה מבלבל את המוח על זמן מחצית חיים קצר וכל השטוית מה הקשר בכלל? אתה מתעלם לגמרי מהעובדה שדיבול יביא לסגירה כמעט מוחלטת של ה HTPA ומה אז? הפסקת עם הדיבול יופי איך תחזיר את הגוף למצב נורמאלי? תמשיך ככה ובגיל 40 אתה תהייה על HRT או גרוע מזה

קלינה מה אתה מבלבל את המוח על זמן מחצית חיים קצר וכל השטוית מה הקשר בכלל? אתה מתעלם לגמרי מהעובדה שדיבול יביא לסגירה כמעט מוחלטת של ה HTPA ומה אז? הפסקת עם הדיבול יופי איך תחזיר את הגוף למצב נורמאלי? תמשיך ככה ובגיל 40 אתה תהייה על HRT או גרוע מזה
😃
אני כן מבלבל את המח וכן מתעלם מהעובדות.
מיסטר,אני לא מכיר אותך אבל דיבור שלך נגוע,עודף טסט לא תורם ליחסי אנוש..
עכשיו בפן המקצועי-אתה כן למדת את החומר ויש להתייחס לדברים שאתה אומר ברצינות,אבל...
יש כמה דוקטרינות של כימיזציה ואנחנו כניראה שייכים לזרמים שונים..
המקורות מידע שלי מאד אמינים
מפה אני מציע לנהל דיון תרבותי בנושא
יום טוב,ידיד המושכל ✌️

נערך לאחרונה:
חבר'ה חלאס לריב

נעשה קצת סדר:

* GH אין טעם לקחת לבד, לא תראה מזה יותר מדיי תוצאות, מה גם שאתה תצטרך לקחת את ה GH לתקופה של 3 חודשים פלוס כדי לראות משהו בכלל. אם אתה לא מתחרה, וותר על ה GH.
* דיבול הוא נגזרת של טסטוסטרון, הוא כן משתק את ה HPTA כמו שטסטוסטרון משתק וכמו שטרן משתק, אז נא לא לחיות באשליה, לדיבול כן צריך PCT.
* דיבול לא לוקחים לבד, צריך לקחת את הדיבול עם טסטוסטרון כדי לעלות במסה, דיבול לבד יעלה בעיקר בנוזלים ומסה נקיה כמעט ולא תהיה.

להבא אני מבקש לשמור על דיון מסודר, מבלי הערות - מבלבל את המוח וכו'.

אין לי שום בעיה עם מחלוקות, כל עוד הדיון הוא ענייני ולא יורדים לפסים אישיים/מדברים לא יפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית