ייעוץ בקשר לאתר לקניית תוספים

galsuser

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
0
77
0
יש כזה אתר VITACOST שאפשר לקנות שם תוספים ביחסית זול
מישהו ניסה? הוא אמין? ומה זה DHL איזה שליחה זאת? רשום על אבקה נגיד 2.3 קילו בשליחה עם DHL 20 דולר זה יגיע לישראל?

ראה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6713

אני עשיתי שם הזמנה לא מזמן. היא נשלחה ב- 4.9 אבל עדיין לא הגיעה. לא השתמשתי ב- DHL אלא בשיטה השניה (ISAL?) שהיתה יותר זולה להזמנה שלי. אני מקווה שהיא תגיע בימים הקרובים. אני אעדכן אם וכאשר.

ראה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6713

אני עשיתי שם הזמנה לא מזמן. היא נשלחה ב- 4.9 אבל עדיין לא הגיעה. לא השתמשתי ב- DHL אלא בשיטה השניה (ISAL?) שהיתה יותר זולה להזמנה שלי. אני מקווה שהיא תגיע בימים הקרובים. אני אעדכן אם וכאשר.
ממליץ בחום לקחת את החבילה לפני סוכות כי אתה תיסבול.

• פותח/ת השרשור
בדקתי עכשיו באתרים קצת תגובות על האתר וכולם אומרים שזה אתר גרוע ולא שווה להזמין משם והשירות חרא

נאלץ לחכות עוד קצת ולראות. אני נותן להם חודש לפני שאני מתחיל לשלוח אימיילים.

הגיע היום ההזמנה לשחרור דבר דואר של ההזמנה מ- vitacost.

לא ברור לי הקטע עם הפקס. אם אני שולח להם פקס עם ההצהרה והעתק של החשבונית אז הם מעבירים את החבילה לסניף הקרוב לבית שלי? או שבכל מקרה אני צריך להגיע לת"א?

• פותח/ת השרשור
כן את זה הבנתי אבל לפי תגובות שקראתי על האתר יש מלא מקרים שהמוצר מגיע פגום שמעתי שפעם אחת גם הקופסא נמסה וכאלה כי הם לא אורזים טוב

לכל מי שחיכה, ההזמנה מ-vitacost הגיעה. כל הדברים הגיעו בשלום כולל השמן דגים הנוזלי בבקבוק זכוכית שהיה עטוף היטב בפצפצים.
בינתיים אין סיבה לא להזמין מהם. המחירים ובעיקר המשלוח מאוד זולים.

אגב, הטעם של השמן דגים (carlson) ממש סבבה. מזכיר ארטיק קרח לימון.

לכל מי שחיכה, ההזמנה מ-vitacost הגיעה. כל הדברים הגיעו בשלום כולל השמן דגים הנוזלי בבקבוק זכוכית שהיה עטוף היטב בפצפצים.
בינתיים אין סיבה לא להזמין מהם. המחירים ובעיקר המשלוח מאוד זולים.

אגב, הטעם של השמן דגים (carlson) ממש סבבה. מזכיר ארטיק קרח לימון.
כמה זמן לקח? 5 שבועות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית